Header

 

 

 

EYECANDY / @kajsasven 

 

Alltså det är ju helt otroligt vilka inspirerande bilder det finns. Jag kan sitta och dregla över datorn i timmar om tiden räcker till. Just nu vill jag: Köpa massvis med färgglada buketter tulpaner. Inreda endast i vitt. Äta tropiska frukter. Hyra en bil och göra en oförglömlig roadtrip med mina vänner. Åka till Venedig. Lära mig segla och strax därefter surfa. Dricka latte i Paris. Bada vid ett vattenfall. Bära förstora skjortor i ljusblått. Skåla mangoshake på en strand.

 

/ Some snapshots from my weheartit.

 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

 

30 april. Det är något speciellt med Valborg tycker jag, och jag minns alla tidigare i år som det vore för en vecka sedan. Det pirrar alltid lite extra i magen vid dessa tider. Nu sitter jag och bokstavligt talat slänger i mig frukosten. Mitt hår är fortfarande blött och jag vet inte ens om väskan går och stänga. Måste skynda på, för om tio minuter kommer vännerna och hämtar mig. Vi ska köra några mil till Växjö för att spendera ett par dagar där på campus hos Elin. Dagen kommer spenderas på en äng, med ett par glas vin och grillat. Hoppas ni får en riktigt bra dag! 

 

 

/ Today we are going to celebrate May Day! A sneak peek of what I'm going to wear.

 

Likes

Comments

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De bästa vårtecknen denna helgen?

Att leta upp de dammiga cyklarna i garaget, fylla korgen med en flaska vin och en påse chips och cykla igenom en grön skog i shorts. Att spontant bli bortbjudna på grillat. Att spela kubb på baksidan. Att cykla runt i stan medans solen går ner. Att sjunga högt till Thomas Stenströms senaste låt. Att för första gången i år besöka Glassbåten. Att se barn cykla förbi, blöta med en handduk runt sig, efter ett dopp i havet. Att se alla träden slå ut. Att få vara i sommarstugan igen. 

/ Some snapshots from this Saturday. 

 

Likes

Comments

 

 

Halv sex i morse ringde klockan, och av någon anledning så piggnade jag till direkt utan att snooza. Tänk vad skönt om det alltid skulle ha varit så?! Packade ihop väskan och fyllde termosen. Två timmar och tjugo mil senare var jag framme i lägenheten igen. Både Pontus och jag hade viktiga saker i skolan just i dag, så redan i kväll åker vi hemåt igen. Min lediga förmiddag har jag spenderat på gymmet för ett rekordsvettigt pass. Nu ska jag äta en efterlängtad lunch här på soliga balkongen. Så skönt!

 

/ Spent the morning at the gym for a sweaty workout. Now: Lunch at the sunny balcony.

 

Likes

Comments

 

 

MONDAY EVENING

 

Dricker en kopp grönt té och redigerar några bilder från i helgen. Vilken härlig dag det har varit. Benen har blivit bruna och håret har blekts en aning. Låg i solstolen hela eftermiddagen, bläddrade i tidningar och lyssnade på Hannah och Amandas podcast. Efter några timmar så gick vi en härlig runda genom stan, och kom sedan hem till grillat.

 

/ Drinking a cup of tea and editing some photos from this weekend. What a lovely day it has been.

 

Likes

Comments

 

 

 

 

 

Det är ju rena rama lyxen att få spendera sin måndagsmorgon på detta vis? En tidig och grå morgon i skolan, utbytt mot strålande solsken, valnötsfrallor och nybryggt kaffe på en uteservering. Så här borde man starta veckan oftare.

 

/ What a great start of a new week. I think I should do this more often!

 

Likes

Comments

 

MONDAY

 

Vilken långhelg detta blev. Vi som övervägde om vi ens skulle åka hem över helgen - Vilket bra beslut vi tog. Nu har jag nästan precis kommit hem från stan. På cykel mötte jag upp Andréa och tre minuter senare satt vi på Ritz soliga uteservering tillsammans med Linnéa för lite frukost. Några koppar kaffe senare så köpte jag med mig några goda kakor innan jag cyklade hemåt igen. Vi skulle egentligen åkt till Kalmar idag, men åker inte förrän i morgon. Så nu ska jag öppna upp på altanen och lägga mig i en solstol. Tror jag älskar måndagar från och med nu.

 

/ Met up my girl friends in town for a cozy breakfast date in the sun. And now I'm going to relax in sun for a couple of hours. What a great Monday. 

 

Likes

Comments

 

 

 

SUNDAY NIGHT

 

Avrundar en skön söndag med en kopp té och några kakor med Andréa. Har spenderat hela eftermiddagen i sommarstugan, fått fräknar i solen, lagat tacos, pratat minnen och skapat nya. Gud vad jag älskar mina vänner.

 

/ Drinking a cup of tea with Andréa after a very good day. God, what I love my friends.

 

Likes

Comments

 

 

 

 

 

Startade dagen med en härlig springtur i den gröna skogen. Så underbart - med havet framför mig, solen i ryggen och omringad av gröna träd. Snacka om energikick. Och efter en frukost i trädgården så hoppade vi in i bilen för att köra en härlig runda ut till Hällevik. Vi har köpt rökta räkor, ställt ut möblerna vid sommarstugan och ätit lunch på glassbåten. Nu är jag snabbt bara hemma och byter om och ska alldeles strax köra igen. Ska plocka upp vännerna för ännu mer sommarhäng i sommarstugan. Bråttom, bråttom. Så vi hörs lite senare!

 

/ What a lovely Sunday. 

 

Likes

Comments