Header

 

 

 

 

 

TEE AND PANTS FROM VERO MODA   KNITWEAR FROM JACKPOT   BAG FROM ACCENT

 

Så här har jag sett ut idag. Älskar att våren är här, och man äntligen kan börja matcha ljust på ljust.

 

Förresten, om det finns någon av er därute som är ifrån Kalmar, och har ett intresse för att fotografera och skulle kunna tänka sig hjälpa mig med bloggen lite någon gång i veckan så får ni gärna slänga iväg ett mejl; kajsasven@live.se.

 

/ My look of the day - Love that the spring is here and you can change your black winter closet to a light spring closet.

 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

 

 

 

 

MONDAY AFTERNOON

 

En kort kursintroduktion och ledighet redan efter lunch resulterade i en runda till IKEA. Köpte lite smått till balkongen och tog en kopp kaffe. Älskar att bara strosa omkring där, och få massvis med inspiration. Nu längtar jag till varma sommardagar på en rutig filt i trädgården, med en stor saftbringare och nybakade kanelbullar.

 

/ After school we drove to IKEA for some errands and a cup of coffee. Love being there!

 

Likes

Comments

 

 

 

WEEK 14

 

Körde tillbaka till Kalmar strax efter solen gått ner igårkväll. Drack en kopp té och tittade lite serie innan jag somnade jag som en stock. Nu har jag lite bråttom, då jag ska vara i skolan om trettio minuter och jag fortfarande sitter i morgonrocken och äter frukost. Så, nu måste jag stressa vidare. Vi hörs under dagen! 

 

/ Back in the apartment again - Now I'm eating breakfast and soon it's time for school.

 

Likes

Comments

 

 

 

 

 

 

 

 

VÅRKÄNSLOR

 

Ljuvlig dag. Kaffe och tårta åt vi i trädgården med solen i ögonen. Efter ett busigt kalas med busiga kusiner så körde vi en vårig runda; köpte blommor på Blomsterlandet, fick balkongmöbler med mig hem och så sjöng vi högt i bilen.

 

/ Spring Feelings. It has been a beautiful day. God, what I love march, april and may.

 

Likes

Comments

 

Nya hängselbyxor från Only / New pants from Only

 

 

NEW IN

 

Senaste tillskottet i garderoben? De här hängselbyxorna. Ser fram emot att bära dem till en slapp skjorta och mina nya sneakers. Idag är det söndag, och vädret fortsätter att leverera. Sitter just nu ute på altanen med en kopp kaffe medan mamma är i trädgården och fixar. Ska alldeles strax iväg till kusinerna på kalas. Så vi hörs lite senare!

 

/ My new suspender pants from Only. I'm going to match them with a shirt and my new sneakers.

 

Likes

Comments

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FARFARS PÄRLA

 

Sölvesborgs pärla? Farfars Pärla, helt klart. Precis innan vi skulle stänga i butiken idag så gick vi bara till gatan mitt emot och handlade några av favorit-ostarna till i kväll. När jag kom hem från jobbet så somnade jag direkt i solstolen under en blå himmel. Sedan dess har jag bakat kärleksmums och bjudit mina vänner på dem. Väldigt bra, härlig och vårig lördag.

 

/ Love this cheese store in our city - Farfars Pärla, which means "Grandfather's pearl". 

 

Likes

Comments

 

 

SATURDAY MORNING

 

Hade en väldigt behövlig och lugn kväll igår, och somnade strax strax efter Let's Dance i min underbara säng. Vaknade i ett ljust rum med hunden vid fötterna. Jag kände hur det osade kaffet utifrån köket, fåglarna sjöng sin godmorgon-sång och himmeln är alldeles blå. Bästa sättet att vakna på. Nu spelas Oskar Linnros senaste album på högsta volym, och både mamma, julia och jag gör oss i ordning för jobbet. Vad ska ni göra idag? 

 

/ Woke up in my dear room this morning. The sun was shining through the window and I could feel the freshly pot of coffee from the kitchen. Wonderful morning! Soon: Time for work.

 

 

 

Likes

Comments

 

 

 

 

SHIRT / RALPH LAUREN   SUNGLASSES FROM LE SPECS  

BLAZER AND CARDIGAN FROM VERO MODA  JEANS FROM VILA

 

FRIDAY NIGHT

 

Ligger just nu i soffan här hemma i vårt kära fina hus igen. När Julia och jag kom hem från jobbet så stod förrätten på bordet, alla ljusen var tända och Eros Ramazzottis ljuva italienska toner strömmade ut ur högtalarna. Hoppas ni får en skön fredag!

 

/ Finally Friday! Love it! 

 

 

Likes

Comments

 

 

 

FRIDAY

 

Veckan som gått har bara sprungit förbi och äntligen är det fredag igen. Var på universitetet en stund i morse och nu är Pontus och jag i bilen på väg hemåt igen. Solen skiner, den HÄR låten spelas och allt är bara så där magiskt. Tentan är gjord, lika så den praktiska examinationen, kursen är avslutad och det ryktas om att det ska bli tjugofem soliga grader i helgen. Nu när jag kommer hem ska jag direkt till jobbet, så vi hörs i kväll igen. KRAAAAM!

 

/ Another week has passed and finally it's Friday again! Right now we're on our way back home.

 

Likes

Comments

 

 

NEW IN

 

En grej utav det som fick följa med hem efter en runda på stan i onsdags.

En randig kavaj i ull jag länge letat efter, för endast 150 kronor på H&M. 

 

A new blazer from H&M, just 15€.

 

Likes

Comments