Header

När jag först skulle på lunchdejt och sen manikyr kände jag att fulefest-outfiten inte var det ultimata. I stället valde jag en slapp skjorta, min favoritkjol och bootsen jag lever i. En bekväm, enkel och fin sommaroutfit där maskulint möter feminint.


_DSC0848 copy_DSC0836_DSC0842_DSC0838_DSC0845

/ Yesteday I chose a casual shirt, my favorite skirt and the boots I literally live in. A comfortable, simple and nice summer outfit where masculine meets feminine. Do you like it?

 

Likes

Comments

Godaste och enklaste lunchen på stan? Club Sandich med sweet chili sås och en kall coca cola på Ritz.


_DSC0815_DSC0812_DSC0814

 

Likes

Comments

Äntligen sömn, äntligen fredag och äntligen sol. Det var längesedan jag sov så hårt som jag faktiskt gjorde inatt. Vaknade utvilad och hungrig på Ritz nybakade surdegsbröd. Det luktade nybryggt kaffe från köket och genom fönstret såg jag att himlen var blå. Då ville jag inte stanna i sängen längre. Bikinin är redan på, vill bara ut ut ut. Igår var det en lång dag. Redan vid tio började jag rota i utklädningslådan efter den mest tänkbara fulaste outfiten för fulefesten. Vid elva åt jag en lunch på stan med Amanda och Linnéa. Vid tolv tog jag en kopp kaffe på Schack Matt. Vid ett gjorde jag nagelförlängning. Vid två träffade jag mina vänner på en solig äng. Vid tre var vi både fula och fulla, redo för skattjakt, som började vid fyra. Vid sex åt vi en pizza på en uteservering. Vid sju förfestade vi. Sedan var det fulefest. En lång och oförglömlig dag.


_DSC0924_DSC0937_DSC0934_DSC0928/ Finally friday and sun. It was a long time since I slept so hard that I actually did tonight. Woke up refreshed and hungry at freshly baked sourdough bread. It smelled coffee from the kitchen and through the window I saw that the sky was blue. Then I didn't want to stay in bed longer. The bikini is already on, just want out out out. 

 

Likes

Comments

Så fort jag hinner på mornarna så gör jag frukost. En bättre start på dagen finns inte, förutom att vakna upp i en Bungolow på Bounty Island. Ibland ställer jag till och med klockan tidigare för att hinna gå upp och göra frukost; Vilket för många är ofattbart. En favorit i frukostkategorin är: Min egna äggröra. Vill du ge dina smaklökar en fantastisk resa och smakupplevelse? I så fall skär du upp en halv gullök, tar 2 tomater och några skinkor och steker det. När det har fått färg så blandar du ner två ägg. Krydda rikligt med bruschetta-krydda, persilja, persillade-krydda och salt. Bon appetite!


_DSC0787_DSC0796_DSC0465

/ My latest favorite in the category of breakfasts, is my own scrambled eggs. 

 

Likes

Comments

Vaknade upp efter femte festen på fem dagar. Mår bättre än vad det låter, men har brist på sömntimmar. Så jag tar med mig kudden och filten ut i solskenet och tar igen timmarna jag missat där i stället. Vad som följer med ut? Frukost och det HÄR.


_DSC0795_DSC0811_DSC0794

/ Woke up after the fifth party in five days. Feeling better than it sounds, but lack of sleep hours. So I take the pillow and blanket out in the sunshine for a long powernap. With coffee, breakfast and THIS.

 

Likes

Comments

Ikväll? Festivaltema. Tar några filtar, en pizza, några cider, chips och går ner till havet. Dessa somriga kvällar.


_DSC0764 _DSC0766

 

Likes

Comments

Idag var det alltså karnevalen, och vår klass var "Gangnam Style". Livet bara leker och solen strålar.


_DSC0765 _DSC0775 _DSC0783 _DSC0784 _DSC0787 _DSC0794

 

Likes

Comments

_DSC0753 _DSC0755 _DSC0758 _DSC0760


Striped from Adrian Hammond   Blue Selected Homme   Bag & boots from Wera of Sweden   Bracelet from Marc Jacobs

 

Likes

Comments