Header

Redo för kvällen. Pontus och jag har blandat en varsin drink. Vid halv fem ska vi iväg - På olika håll. Men vi kommer ses vid tolvslaget igen.


DSC_1700


DSC_1685


/ Ready for New Year's eve. Pontus and I just poured a drink for us.

 

Likes

Comments

Nyårsafton. Sista dagen på året 2012. Ett bra år, på många sätt och vis. Arton år, körkort, swedish house mafia, resor, upplevelser och minnen. Om jag har några nyårslöften? Nej, faktiskt inte. Kanske det finns något omedvetet någonstans inombords. Men jag är redo att låta år 2012 bli historia och fira in det nya året. Det ska jag göra med en tjejmiddag, följt av något annat firande med champagne och fyrverkeri.


DSC_1645


DSC_1647


Dress from Vila


/ New Year's Eve. Last day of the year 2012. A good year in many ways. Eighteen years, driving license, swedish house mafia, trips, experiences and memories. I'm ready to let the year 2012 be history and celebrate the new year. I'll do that with a girls dinner, followed by another celebration with champagne and fireworks. 

 

Likes

Comments

Bjöd på middag ikväll. Vår favorit-pasta, som vi kallar för Bin Laden. Räkor, pressad vitlök, körsbärstomater och parmesan. Blir en väldigt lugn kväll, och gör mig redo för morgondagen. Har precis tagit en lång varm dusch och nu ska jag hälla upp ännu ett glas julmust och spela spel.


DSC_1634


DSC_1637


/ Just made dinner for me, mum and dad. Our favorite pasta with garlic, prawns, tomatoes and parmesan.

 

Likes

Comments

Ännu en julklapp jag fick på julafton. En mysig hoodie från Hollister som jag hade önskat mig. Vad jag ska göra nu? Ta mig en välförtjänt dusch efter ett bra träningspass, och sedan ta på mig denna. Ska bjuda mamma och pappa på en god pasta senare. Myskväll i högsta grad.


DSC_1663


/ I got this cozy hoodie from Hollister on Christmas Eve. Love it.

 

Likes

Comments

Det blev en sen frukost idag. Gått runt i huset och gjort ingenting. Till slut gjorde jag mig en stor frukost och nu är jag redan på bättre humör. Behövde det. Det är verkligen som alla säger, frukosten är dagens viktigaste mål. Nu ska jag byta om, och sen blir det ett svettigt träningspass.


DSC_1725


DSC_1712


DSC_1727


/ After a late breakfast, my mood is well better. Now it's time for a sweaty work out.

 

Likes

Comments

Ligger fortfarande i sängen. Jag har inte ätit något och min mage kurrar. Skulle egentligen till stan för en lunch, men så blev inte fallet idag. Är irriterad på det mesta. Har varit det hela helgen. Min kamera fungerar inte alls bra längre. Kan allvarligt bara ta bilder på mitt rum exakt klockan 11, annars är det för mörkt och bilderna blir gula och brusiga. Måste försöka lösa det. Nu ska jag äta något, och sedan blir det ett pass på gymmet.


DSC_1721


DSC_1722


/ Still in the bed with a cup of coffee. I'm annoyed and angry. Nothing goes as I want. But I hope I'll feel better after the breakfast.

 

Likes

Comments

Det känns som onsdag idag. En dyster, vanlig onsdag. Klockan är närmare sju och jag har redan krupit ner under täcket, lika så igår. Tråkig stämning överallt. Vill bara sova och vakna igen efter några veckor. Jag behöver värme, sol, ett skratt, en weekend, en kyss.


DSC_1717


DSC_1718


Pants from Veromoda   Knitted sweater from Object   Boots from Jack & Jones


/ Tired and bored. What I need now: Sun, a kiss, a weekend, spring and a laugh.

 

Likes

Comments