Header

Helt otroligt varmt ute. Himlen är alldeles blå. Jag har bjudit Julia på middag, och snart kommer Elin och hämtar mig. Vi ska köra och handla, och där efter gå ner till havet där vi ska sitta tills solen går ner. Prata. Skratta. Äta gott. Kanske ta ett kvällsdopp. Åh vad jag älskar dessa sommarkvällar.New knitted sweater from Object || Shorts from Romwe

 

Likes

Comments

Fyndade en jeansväst på rean från Selected Femme. Just nu ligger den i klorin. Jag ska dip dya den, slita den och till sist sätta på nitar. Förhoppningsvis blir det lika bra som den ser ut i mitt huvud. 

Likes

Comments

Precis hemkommen från jobbet. Var egentligen ledig idag, men de behövde en till, och lite extra-pengar är alltid bra. Nu ska jag lägga mig lite i solen, och där efter ska jag och Julia göra en god pasta tills ikväll. Hörs!New jeansjacket from Serious Sally, Schackmatt || Boots from Vagabond || Bag from Gina

 

Likes

Comments

Finally friday. Vaknade av att solen lyste in genom fönstret. Men sedan hände något. Det mulnade igen, och strax där efter kom regnet. Jag började jobba vid 12, och kom precis hem, till ett vitlöksosade hus. Precis som förra fredagen, fredagen innan det, och alla fredagar dessförinnan. Mamma står i köket och lagar en god köttbit, och dricker ett glas vin. Nu ska jag öppna en kall cocacola, luta mig tillbaka, och njuta av att det är helg.

Dress from Vila || Boots from Vagabond || Rings from Efva Affling


 

Likes

Comments

Av Julia: Jag vill också uppleva den känslan, att varje dag komma hem och ha ett paket som ligger och väntar i brevlådan. Den känslan upplever min syster nästan varje dag. Denna dag, den 29 juni, fick hon hem dessa oerhört snygga smycken från Romwe. Jag kan helt klart tänka mig att låna både det ena och det andra och som de brukar säga, delad glädje är dubbel glädje. Nu sitter vi och dricker varsin cola i vårt mysiga kök, vi karvar ost med chilimarmelad och kränger vitlökssalami efter vitlökssalami. Nu mår man, som Mattias Olsson hade sagt.


 

Likes

Comments


1. Registrera dig HÄR.


2. Kommentera att du är med, och skriv din registrerade mejladress.


Tävlingen avslutas 20/7. 

Likes

Comments

Titta vad som trillade ner i brevlådan igår. Äntligen. Har endast haft i guld tidigare. Ogillar när tofsen syns i håret, så förhoppningsvis kan jag ha håret mer uppsatt nu. Den är härifrån.


 

Likes

Comments

Kröp precis ner i sängen efter en himmelsk kväll på stan. Har suttit på Ritz uteservering med en latte, fina vänner och ett par filtar. 'Arvingarna' har spelat och det var fullt med folk på stan. Hur mysigt som helst. Jag älskar sommarkvällar som dessa. Låt dem stanna för evigt.

 

Likes

Comments

Ska cykla ner till stan en runda nu. Ska möta upp mina vänner, det är nämligen sommarkväll på torget. Det ska vara kvällsöppet. Öltält står på plats och Arvingarna ska spela. Åh.


 

Likes

Comments