Header

Efter en snabb dusch och ett klädbyte är det dags för valborgsfirande. Kvällen kommer spenderas hos Elin för lite grillning och ett par cider i kvällssolen. Kram!


 

Likes

Comments

En close-up bild på de nya byxorna från Only. Älskar den puder-rosa färgen. Ett par måste i vårens garderob. Finns på Schackmatt för er som bor i närheten. Har för mig att de kostade 279,95.

 

Likes

Comments

Precis ätit en god fredagsmiddag. Musslor fyllda med vitlök till förrätt och där efter en köttbit från grillen. 

Likes

Comments

Kära fredag. Välkommen. Känn dig som hemma. Haft en bra dag i skolan. Fått en del saker gjorda, och har ätit tårta tillsammans med en lärare som ska sluta. Efter skolan tog vi den ultimata fredagsfikan på Ritz. Cocoskladdkaka och en kall cocacola. Fantasticó. 

Likes

Comments

New in från Romwe. I'm in love. Kommer invigas på valborgmässoafton. Längtar! 

Likes

Comments

Och där var det snart fredag. Älskar torsdagseftermiddagarna, då vet man att det bara är några timmar till fredag. Grått väder. Kikade igenom min gamla blogg och såg att för exakt ett år sedan hade jag brunbrända ben, låg och solade i trädgården och hade redan tagit mitt första dopp i havet. Nu är det nästan minusgrader känns det som, haha. Kallt och grått. Boring. Slutade rätt tidigt idag. Så gick ner till stan och lunchade lite med mammi och Julia. Kom precis ut ur duschen och nu har jag krupit ner under täcket och tänt ett par ljus.
 

Likes

Comments

Kom precis upp ur ett brännande skumbad. Sällskap? Tända ljus, kiwi och senaste Sofis Mode.


 

Likes

Comments

Godkväller. Kom precis hem från en bull-fika hos mormor och morfar. Fick dessutom öva mina körkunskaper då det var jag som styrde ratten. Dagen har varit bra. Blev ännu en fika hos Amanda på hålisen och en liten stadsvisit efter skolan. Nu ska jag bädda rent och där efter hoppa i ett varmt bad. Good day. 

Likes

Comments