Header

Ett år. Tolv månader. Trehundrasextiofem dagar. Idag har det varit du och jag i ett år. Det bästa året i mitt liv. Jag har funnit min andra halva. Min själ. Min bästa vän. Min pojkvän. Tack för att du är du. Jag älskar dig! 

Likes

CommentsGodmorgon. Vaknade av ett samtal från min andra halva, och direkt där på serverade pappi mig jordgubbar. Hade glömt hur underbart det är. Ett bildspel följt utav grillkvällar, strandhäng, jordgubbstårta, SOMMAR spelades upp i mitt huvud. Fan så fantastiskt.

 

Likes

Comments

Har precis ätit fantastiskt god mat. Osar fortfarande grillat. Nu sitter vi här. De dricker lite vin och spelar spel. Jag inväntar två av mina bästa vänner för en lugn kväll med skratt och godis. Puss

 

Likes

Comments

Kära fredag. Jag är glad att se dig. Älskar att vakna upp till denna dag. Idag har jag fått reda på ett provresultat och besökt Ritz två gånger med mina vänner. Första gången; Frukost. Andra gången; Fika.

 

Nu sitter jag i köket med lugna favoriter, mammi och en Latte Macchiato. 

Likes

Comments

En close-up-bild på fransväskan jag och min syster köpte andra sidan jordklotet. Älskar den.


 

Likes

Comments

Skoldags. Och direkt där efter ska jag till frisören för en renovering. Ses sen.

 

 

 

Likes

Comments

Vårkänslor. Åh. Det doftar en blandning av nyklippt gräs, kärlek, vitsippor och lycka i luften. Blå himmel och tjugo grader i solen. Dagen har varit bra. Sovmorgon och slutar tidigt.

Så nu ska jag ta fram matteboken och sätta mig i uterummet.

 

Likes

Comments