Header

Spenderat kvällen på Blue Water 60's bar med reaggymusik och goda drinkar. Gnight.

 





 

Top / Brez Brez

Shorts / Pieces

Rings / H&M Glitter

 

Likes

Comments

Igår var vi och fick fina naglar. Så mina tår och fingrar är numera färgglada. Idag har vi slappat på stranden. Jag har läst ut Zlatan-boken. Har därför stenkoll på Champions League och Milans alla spelare nu. Vi har varit på oilmassage och ätit vattenmelon. Till lunch åt jag Spagetti Carbonara och allt var frid och fröjd. Tills regnet kom. Jag och familjen satt och spelade Spader Dam på stranden. Vi kände hur regnet började komma. Alla greps av panik och sprang åt olika håll. Men vi envisades om att spela klart. Vi satt helt ensamma i ösregnet och spelade. Och ett ösregn i Thailand är inte smådroppar. När vi kom döblöta till hotellet var vägarna floder och utanför blixtrar och åskar det. Men fan vad mysigt vi har det ändå. Nu: BALKONGHÄNG.

 







 

Likes

Comments

Idag har jag fyndat prisvärda solglasögon. I lo-oo-ove den runda modellen. Pris? Trettio kronor.

 

 

Likes

Comments

Dagen har vi spenderat på Phra Nang. Och som i vanlig ordning gick vi senare till Railey Beach för en kall mango-shake. När jag inte läser Zlatan-boken, spelar vi strandtennis i havet och kastar boll. Vi äter kyckling med händerna och får majs mellan tänderna. Vi ligger i skuggan och vickar på tårna. Nu har vi precis varit och köpt lite Sushi-takeaway vi kan ha på balkongen, medan vi spelar Spader Dam. Det kallas livet.

 







 

Likes

Comments

Igår hittade som sagt jag och Julia ett par guldklimpar. Något som jag tror kommer vara något av årets bästa köp. Två oversize-linnen, en alldeles underbar svart fransväska och ballaste jeansshortsen.

Allt för cirkus 300 kronor.  

 





 

Likes

Comments

Pictures of today. Oilmassage. Strandtennis. Grekisk sallad. Ananas. Hav. Strand.

 







 

Likes

Comments

Jag dör vad varm jag är. Det är nog fyrtio grader ikväll. Tror jag och syster får upp och ta ett kvällsdopp i poolen för att svalka av oss innan vi träffar på John Blund. Ikväll har vi varit och ätit på Blue Mango, shoppat MASSOR; Helt otroligt nöjd med allt. Ni får se imorgon. Vi avslutade kvällen med lite häng på en Reaggy-bar. Puss

 



 

Likes

Comments