Header

Veckans mest hatade dag är snart passerad. Att måndagar och tisdagar ALLTID ska vara värsta dagarna i veckan. Iskallt är det också. Åtta minus var det i morse. Torra läppar och frusna händer; En lätt mangokyss, en vit strand och turkost hav är vad jag är i ett brännande behov av just nu.

 

Kom precis hem från skolan. Nu ligger jag på soffan och slötittar på tv. Tänt några ljus och spelar Wordfeud med pappi. Ikväll åker grandma och grandpa till India. Så blir en adjö-fika hos dom later. Puss

 

 

Linne / VILA

Skinnbyxor / VILA

Halsband / Malmö

Skor / Vagabond

 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Myser runt i mammis hoodtröja, läser Amelia och tittar på Bridget Jones diary. Mysiga måndag.

  

Likes

Comments

Tog tag i saxen och omvandlade ett basic svart linne till något annat. Helnöjd. Kommer användas flitigt i Thailand.

 

 

Likes

Comments

En close-up-bild på mina nya skinnbyxor.

Helt magiska. Sköna och framför allt snyggast i garderoben för tillfället.

Märket är VILA. Och för er Sölvesborgare finns de på Schackmatt.

  

Likes

Comments

Vilken lång jävla dag. Kom precis innanför dörren. Skolan har varit helt okej, och resultatet på matte-provet var bättre än väntat. Direkt efter skolan begav jag och ida oss till gymmet. Och efter en iskall promenad hem, en upptinande dusch och lite mat i magen är jag död, men en aning levande. Ska packa väskan nu.

Sen vidare till Norreskog. Puss

  

Likes

Comments

Tisdagar brukar vara de värsta. Men inte idag. Har endast haft ett matte-prov. Dock ett väldigt svårt sådant. Sen gick jag och mina vänner ner till Ritz för att spendera de närmaste timmarna där. Nu sitter jag i köket. Vrålhungrig och Bon Iver i högtalarna. Funderar på vad jag kan göra för gott. Sugen på en varm sweetchili-macka, men tror det är lite för svårt hehe. Det återstår att se vad som ligger på tallriken om circus trettio minuter. Spännande va?

  

Likes

Comments

Tog en runda till gymmet innan. Löp i tjugo minuter och lite magövningar. När jag kom hem tog jag en dusch, åt lite föda och sen var jag helt plötsligt för trött för att öppna matte-boken. Det får gå som det går. Nu ligger jag i sängen och tittar på en underbar film, Raising Helen och dricker en kopp rosa. Känner på mig att John Blund kommer tidigt ikväll.

  

Likes

Comments

Minusgrader utanför idag. Tänderna hackar och gåshuden uppstår. Dock har vi knappt fått någon snö här nere än. I december hade jag betalat för att FÅ snö. Nu jag kan betala för att INTE ha snö. Nu ska ju våren komma. Inatt har jag sovit hos Pontus. Igår åt vi god mat, tittade på en bra film och åt chips. Och nu har en ny vecka börjat. Mattekursprov imorgon. Måste sätta igång att titta igenom boken nu. Puss sålänge.
 

Likes

Comments

Mmmm, sovit himmelskt inatt. Igår när vi var i Kristianstad så fick jag med mig ett helt nytt täcke hem. Ett sådant tjockt, fylligt duntäcke. Helt underbart. Nu sitter jag och Pontus och äter en god frukost. Ska strax hoppa in i duschen och sen beger vi oss mot Norreskog. Glöm inte titta in senare. För då avslöjas vinnaren i tävlingen!

  

Likes

Comments

Fick detta med mig hem idag. Helnöjd med dagens investeringar.

 

Likes

Comments