Vilket är ditt första uppladdade foto?

Vad är det för caption?
Ingen, tråkigt nog.

Hur många likes?
Trumvirvel...... 4 stycken!!!

När är det taget?
15/07-11

Minns du någon historia bakom bilden?
Jag kommer ihåg att vi var i sommarstugan och precis hade haft kalas för Julia. De flesta gäster hade åkt hem och jag låg i soffan under filten med matkoma. Jag laddade i alla fall hem Instagram och trodde det var ett vanligt bildredigeringsprogram, tills jag såg att folk började gilla och följa.

Har du screenshotat någon bild från instagram på sistone?
Den här, från kontot Lesparisiennesdumonde.

Vem var den senaste du började följa?
@emmawatson som även finns här på Nouw. Watsonemma heter hon på instagram. Cool tjej som bor mitt på Möllan, vilket typ också är lite av mitt önsketänkande..

Vilka appar använder du för att ta och lägga upp bilder på Instagram?
Använder mig bara av Instagrams redigeringsfunktioner. Fotograferar alltid i "bleknat" direkt i kameran och drar sedan bara lite i ljus och kontraster inne på Instagram.

Vad står det i din profil/bio?

Vilken bild har fått flest likes?

Hur många likes fick du då?
1024 lajks.

Kan du inte berätta lite om den?
Satt hemma i trädgården tillsammans med Julia och Tilda och bara spelade spel. Sedan blev det en spontanare. Så vi svirade om och gjorde oss varsin mojito. Sedan blev det sommarfest hos grannen med hemgång då det var ljust och fågelsång. Drömmig sommarkväll.

Finns det något konto du följt sedan länge och aldrig tröttnat på?
Hannastefansson, är ju en favorit sedan några år tillbaks.

När hänger du mest på Instagram?
Mina ultimata instagram-stunder är direkt när jag vaknar, när jag sitter på toa, när jag väntar på att kaffet ska bryggas, när jag väntar på tunnenbanan och så är det det sista jag gör innan jag somnar.

Scrolla i ditt flöde och stanna random. Vilken bild blev det?

Vad står det under bilden?
"Fredag i mitt hjärta". Alltså. Detta. Är. Det. Bästa. Jag. Vet. Jag hade kunnat leva på sådant här, på riktigt. Och det som är så jävla magiskt är att jag är hemma på fredag och kommer få äta sjutton sådana här följt utan tjugotre grillade köttbitar.

Gör om det igen. Vilken blev det nu?

Vad föreställer bilden?
Min favorithörna från min lilla tjugotrekvadratare i Kalmar. Saknar min moccamaster och mitt köksbord.... Snart ses vi igen favoriter. Frågan är bara vart jag ska ställa alla mina möbler tills jag skaffar mig ett nytt place. Får väl ha det hemma på rummet jämte sängen....

Okej en sista gång, vilken blev det nu?

Vad står det under den?
"Så jävla magiskt!". Här hade vi tre åkt på en spontanweekend till Tylösand någon gång i juli. Så mycket lajf att jag inte finner några ord. Checkade in på hotell, var på beach party och satt omringade i täcken på balkongen tills det blev morgon igen.

Kan du tipsa om något inspirerande matkonto?
Matkrabat

Något djurkonto?
Nja. Gillar varken hästar, katter eller marsvin. Någon som har tips på något gossigt konto på franska bulldogs?

Har du någon gammal upplagd selfie du kan visa?

Slutligen, vad heter du på Instagram?
Jag heter @KAJSASVEN. Hej svej!

Hittade den här listan hos Flora, tack tack!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Går alltid upp fyrtio minuter innan jag ska promenera mot jobbet om morgnarna. De första tre minuterna lägger jag på lite smink samtidigt som jag väntar på att ägget ska kokas och kaffet bryggas. På sju minuter klär jag på mig. Sedan sätter jag mig här i soffan de resterande trettio minuterna med frukost och ett avsnitt serie. Den här stunden är obligatorisk för mig. En bra start på dagen är lika med en bra resterande dag!

Likes

Comments

En av alla de goda sakerna som min tvåmånaders Stockholmsvistelse fört med sig? Tuva har lärt mig att älska falafel, hummus och allt som tillkommer. Trodde inte jag var någon falafeltjej. Jag hade fel. Idag efter jobbet sprang jag alla de där ärendena som jag hade på min TO DO, och sedan möttes vi på FL FL på Söder för en sen middag tillsammans. Det var mysigt och fint. Och riktigt jävla gott. Good night!

Likes

Comments

GOOD MORNING

Strålande solsken och en dag närmare helg.
Hoppas ni får en magic dag sunshines.​


Likes

Comments

Denna stunden har jag längtat efter. Kom precis ut ur duschen och nu ligger jag helt utslagen i soffan med en kopp té. Har haft fullt upp idag också. Men vet ni? Nu är den jävla uppsatsen inskickad. Alltså, den lättnaden. Som vi har kämpat med det. Fullspäckade dagar med både heltidsjobb och uppsatsskrivning om nätterna i 60 dagar på raken. Sommarlovet kommer precis lägligt kan jag säg.

Den här veckan? Har tre dagar kvar av praktiken. Ska packa och rensa bland alla saker. Ska städa lägenheten. Säga upp Internetabonnemanget. Lämna nycklarna. Springa ärenden på stan. Hämta paket och lägga ut grejer på Blocket. Kan inte beskriva hur mycket jag längtar tills jag sitter på tåget med packningen på väg hemåt på torsdag, fast å andra sidan vill jag inte att vår Stockholmsvistelse ska ta slut. Inte riktigt än. Aja. Nu ska jag sätta på ett avsnitt Girls. Bästa serien.

Likes

Comments

​Söndagar i mitt hjärta ändå.
De blir bara finare och finare tycker jag.
Eller är det jag som har lärt mig att uppskatta dem.

Nu? Pannkaksbrunsch. 
Sen? Gröna Lund.

Är vi 21 eller 12 år?

Likes

Comments

Jacket, HERE / Bag, Urban Outfitters / Dress, Vila / Sunglasses, Kapten & Son / Sneakers, Jim Rickey

Likes

Comments

Balkongdörren öppen, Håkan på högsta volym, fortfarande i pyjamas, frukosten uppäten och kaffe inom räckhåll. Typ exakt så ser min lördag ut i skrivande stund. Det enda som saknas är lite solsken. Och någon som kan duka undan frukosttallrikarna.

Hallå bästa ni, kan ni inte skicka ett mejl eller en snappy (@kajjsasven) vad ni vill se mer av på bloggen? Vad ni gillar och mindre gillar osv. Då hade jag blivit gladis och bloggis bättris. Nu ska jag ta min femte köpp kaffe. Är det lördag så är det. Kram!

Likes

Comments

kajsasven @kajsasven

1 345342 Next