New Blazer, NA-KD (Click)

God morgon! Startar dagen med att visa upp min nya fantastiskt fina blazer i pyjamasstyle från NA-KD.

Annars då? Nu sitter jag i alla fall påklädd och klar för en ny dag på jobbet. Sovit som en stock inatt trots soffläget och byggarbete utanför fönstret. Ska alldeles strax bege mig mot jobbet, men först - Kaffe. Sedan kan en ny vecka börja. Hej så länge.

Likes

Comments


Och så har ytterligare en helg passerat. Eller snart. En och en halv timme återstår, men jag känner på mig att jag kommer somna inom fem minuter. Kvällen har jag spenderat hemma hos Julia och Gabriel (igen). Vi fick feeling och körde på Italienskt tema framför en film.Fyrtiofem minuter efter att jag har skickat iväg det där sms:et plingar jag på dörren och möts av ett tapas-paradis. De hade hunnit fixa caprese, majskolvar med parmesan och chili-flakes (en specialare från ett hål-i-väggen-ställe i NYC), chips, salamis, grönsaker, dippa, bröd, oliver. Himmeln, helt enkelt. En mysig kväll efter en mysig helg. Ultimata söndagshänget. Nu somnar jag. Sleep tight.

Likes

Comments

Vilken slappesöndag. Efter pannkaksfrukosten hamnade vi i soffläge ytterligare några timmar med kaffe och serie. Men nu har vi tagit tag i dagen - Diskade undan frukosten, på med ett parfymstänk och satte oss i bilen mot Kristianstad. Nu sitter vi på Sumo Sushi i väntan på en väldigt sen lunch. Om magen kurrar? JA VISST.

Likes

Comments

Pannkakor. Nutella. Sylt. Kaffe. Kaffe. Kaffe.
Fortfarande hemma hos Julia & Gabriel.​
Strålande solsken och Matt Corby i högtalaren.

Söndag.

Likes

CommentsKjol, VILA / Sneakers, NIKE / Knitwear, MAKE WAY / Party Clutch, PIECES (Adlinks)

Exakt vid denna tiden slår min eftermiddagströtthet in på lördagar. När jag fått mat i magen, tagit en långdusch och kommit ner i varv efter jobbet. I skrivande stund är jag så trött att jag knappt orkar ha mina ögon öppna. Så jag ska starta senaste avsnittet av Fredagspodden, sätta timern på tjugo minuter och snabb-vila. Planerna i kväll? Vad som helst kan hända - Så länge det innehåller ostbricka, tjejer och drinkar.

​My look of the day. 

Likes

Comments

Godmorgon! 

Sov hos Julia och Gabriel inatt också. Efter tacos och en stor skål chips somnade vi alla tre som stockar på soffan. Fredagskvällar när de är som bäst. Hur som helst - Nu dricker jag en kopp kaffe framför Nyhetsmorgon medan Julia gör sig i ordning. Vi ska alldeles strax gå ner till bageriet precis nedanför och köpa med oss lite frukost och sedan direkt till jobbet. Älskar att lördagsjobba - Det går så fort, en massa härliga kunder i butiken och go stämning på hela stan. Idag är det förresten modevisning på Stortorget också, OCH solen skiner. Det här blir en fin dag. 

​Good morning sunshines! Right now I'm drinking my morning coffee and soon it's time for work. Gotta love Saturdays. Have a great day.


Likes

Comments

Kappa, VILA / Jeans, Vila / Väska, Jim Rickey / Solglasögon, RAY BAN / Boots, Acne (Adlinks)


Så här ser jag ut idag - Med ny höstkappa och
nya jeans som kommer användas flitigt i höst.
Hela looken kan du köpa på Schack Matt inne i SBG.

/ Klockan är redan fyra och snart är det H E L G.
I kväll ska jag ta det så lugnt som möjligt.
Chips och ett glas rött är obligatoriskt i alla fall.

Likes

Comments

​Sneaky peaky på dagens look som kommer upp senare.
Nu? Dags att jobba. Öppet i butiken 10.00-18.00, komsi komsi!

Likes

Comments

​Godmorgon! Sitter iklädd en stor stickad tröja uppkrupen i soffan med en kopp kaffe. Grejar lite på datorn samtidigt som jag slötittar på Nyhetsmorgon. Det är detta som är det charmiga med hösten. När man ser hur det blåser utanför och man inte vill röra sig från soffan. Men nu ska jag äta upp frukosten och sedan göra mig i ordning för en ny jobbdag. Äntligen är det fredag igen. Äntligen.

​Finally a new morning and time for coffee. Hope you'll have a great Friday. 

Likes

Comments

kajsasven @kajsasven