Header

Nya inlägg

Tillbaks i Göteborg igen. Sommaren känns lite över, men egentligen vet ju jag att vi befinner oss mitt i den. Efter tre veckor på hemmaplan är jag fylld med D-vitaminer och energi. Håret har blekts en aning av all sol och fräknarna har blivit fler. Känns alltid som semester där hemma. Gigantiska grillmiddagar med fötterna i gräset, långa stranddagar och ljumna sommarkvällar på en cykel någonstans och ingenstans.

Igår gick flyttlasset tillbaks till Göteborg igen. Ny stadsdel, nytt kvarter och ny lägga. Är numera Majorna-bo och det känns h-e-l-r-ä-t-t. Gillar verkligen nya området och den sköna atmosfären. Små mysiga kaffehörn och gömda vintagebutiker. I varje hörn hänger personer ut genom sina öppna fönster och en bit av Bon Iver strömmas ut på gatan. Lägenheten hyr jag av en fantastisk bloggläsare som hörde av sig till mig (tänk vad galet egentligen - vad den här lilla bloggen bidragit med de senaste åren). Är ni fler som bor i Majorna? Sitter ni inne på några härliga Göteborgstips så bara skriv. Älskar att upptäcka nya platser.

Tillbaka på kontoret idag också. Jobbmotivationen är på topp och kaffemaskinen går på högvarv. Vilken härlig kick-ass-måndag det blev ändå.

Kvällens att-göra? Fixa bredband, leta efter en hyresparkering, storhandla och installera mig i nya lägisen.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Gjort en stor garderobsrensning och storstädning. Nu är garderoben hälften så fylld och majoriteten ligger nerpackat i flyttlådor i väntan på att lasset går mot Göteborg. Men här är lite fint jag tycker är synd att gå miste om. Mejla Kajsasven@live.se, snappa (@kajjsasven) eller nå sånt om du vill ha det så postar jag iväg det till dig. Kram!


Polotröja i en fräsch höstbeige. Hundralappen. St M. SÅLD


Fin skjorta i ljusrosa. Hundrafemtio. St 34 (stor i storleken).


Långärmad ljusrosa sweatklänning. Åttio riksdaler. St M).


Femtio spänn.


Klassisk vit skjorta från Filippa K. Tre hundra kronor (ord. 1200:-, oanvänd) St 38. SÅLD


Enkla axelremsväskor i perfekt party-size. Hundra riksdaler. Den till höger, SÅLD!

Likes

Comments

Vaknar upp till regn och rusk. Himmeln har numera förlorat sin färg och inne kvarstår ett dystert mörker. Antar att det är idag jag borde ta tag i den stora garderobsrensningen och flyttpackningen som jag skjutit upp hela veckan. Dags att koka lite mera kaffe och påbörja att-göra-listan. Men kära sol, kom tillbaka i eftermiddag, snälla! 🍃

Mysigaste byxan, Bubbleroom, HÄR

Likes

Comments

Photoboot är kul, ibland. Det var ett tag sedan sist. 🎞
Har haft sommarens härligaste dag,
och jag låter kvällen fortsätta i samma anda. 🛵


Likes

Comments

20/7-17

Igår var både jag och mams lediga och himlen var oskyldigt blå så vi begav oss mot Härliga Hällevik. Genom lister, gröna fält som möter blå himmel och en lång landsväg hamnar vi tillslut där - I vårt paradis. Lång vit sandstrand, brygga och lunchpaus i skuggan på Hanöhus. Terassen som vi alla har oändligt med minnen ifrån från en tid som passerat har äntligen slagit upp dörrarna igen. Det var en skön dag. På kvällen blev det en springtur följt utav ett dopp i det blå. När jag kom hem var en grillad middag serverad på baksidan. Lyckan i den stunden är fan ta mig total.

Idag är en ny dag. Jag och Jullan SMS:ar och planerar vad vi ska hitta på idag. Och jag känner oss rätt så är det rätt stor sannolikhet att vi hamnar på stranden igen. Temperaturen visar sig sin bästa sida och det vill vi inte gå miste om. Hej!

Skjortklänning, Object / Rosa handduk, Lagerhaus

🏄 🌸 🐚 🌾


Likes

Comments

Några kilometers springrunda. Direkt ner till bryggan för ett svalkande dopp. Oset från grillat kött som en bekräftelse på att kvällen kommer bli ihågkommen. Solnedgångsmiddag i trädgården. Ett glas sangria under rosa himmel. Grannar kommer cyklandes. Fram med Trivial Pursuit - Ingen svensk sommar utan minst en turnering TP. Sourcream & Onion. Stearinljus som lyckas hålla sig levande trots havsbris. Blött hår och varm tröja.


Likes

Comments

Semesterdag 2.

Jag, Lucas, Tilda och Filip packade bilen och bestämde oss för att köra söderut. Vi bråkar om vilken musik som ska spelas. Det är milslång kö i Kivik och Fridens Gårdscafé som vi tillslut bestämt oss för var fullbokat sedan länge. Men har man semester så har man. Vi är glada ändå. Håkan varvas med Iron Maiden. Allt handlar om att kompromissa. Till vänster om oss ligger havet och däremellan är det gula åkrar. Kossor viftar på svansen i väntan på bättre väder och vi har bestämt oss för att äta pizza i Simrishamn. Det är vi bra på.

🌾🌾🌾

Likes

Comments

Contains affiliate links

Liknande byxa HÄR och HÄR

Semester mood: PÅ! 🔝

Sju dagars ledighet har precis börjat. Sedan är det back to business i Götet igen. Till helgen får jag nycklarna till nya lyan och på måndag är det vanliga kontorsdagar igen. Men innan dess - En lång och skön vecka som jag ska andas in och njuta rejält av. Helgen bjöd på en riktigt kalajsig trädgårdsfest som jag sent kommer att glömma. Min syster är numera tjugofem fyllda och kameran bär i nuläget på 217 bilder. Den här måndagen har spenderats i en solstol vid en solvarm pool. Dumt att klaga. Nu ska jag koka en kopp té, krypa ner under en filt och lägga mig i trädgården en stund. Dumt att klaga, det sa jag precis va? Svenska sommarkvällar i mitt hjärta.Likes

Comments