Hej!

Idag var jag upp i tid med min syster Ika och åt frukost. Nu sitter jag i Heddas och Alicias kök (som snart är mitt också)!! Dom ligger fortfarande och sover så jag passar på att plugga. Idag ska jag och Hedda på utflykt! Super fint väder ute, är helt sprallig i kroppen 💕

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej!

Idag har jag tagit det så lugnt! Ätit två frukostar, vart ute och gått två gånger och pratat med Penny 2 gånger Det var allt..... Imorgon måste jag ta tag i plugget och allt annat viktigt....

Likes

Comments

Nu är jag påväg till Stockholm igen. Är så kär i mitt flickrum där hemma i Storeberg. önskar jag kunde ta med mig det till Stockholm! Imorgon ska jag jobba och plugga, sen får jag se om kroppen orkar med något kul på kvällen.

Likes

Comments

IDAG HAR DET VARIT VÅR!

Har haft en så bra dag med Penny (varje dag med henne är bra). Vi var och ficka på uteserveringen i Spiken. Måste vart närmare 12 grader eller mer i solen! Vi Svenskar måste ju ändå vara dom som är gladast när solen tittar fram. Hann träffa Filip och Olle på kvällen med. Bästisar är livet asså.

Imorgon åker jag tillbaka till Stockholm. Nu går vi mot ljusare tider så nu ska vi alla bli lyckliga och glada i själen.

Likes

Comments

Idag var jag hos frisören och fixade till mitt hår. La i en mörkare färg i hårbotten samt gjorde lite ljusare i slingorna. Ikväll ska jag träffa några tjejer hemma i Lidköping. Äta lite och kolla på mello! Är hemma nu ett par dagar vilket är så skönt! Borta bra men hemma bäst!

Likes

Comments

Gud vad längesen jag blogga. men nu ska jag börja igen! Nu förtiden bor jag i Stockholm, och det bästa med denna staden är att de finns så många goda caféer/restauranger!

Likes

Comments

bloggar inte längre, det beror på att min mobil börjar ge sig och kameran suger, men ska skaffa ny snart så då ni!

Likes

Comments

Hej igen!
Haft så mysiga dagar! Maria, Sara och Jennie sov över i måndags. Vi gjorde jättegod pad thai men äggnudlar! Sen åt vi en god frulle som Sara fixade. Igår åkte jag och Sara och hade en heldag i Trollhättan, shoppade och åt gott. Sen på kvällen var vi alla samlade hos Johanna igen och käka. Så härligt att ha alla hemma igen. Kompisar är livet ❤️

Likes

Comments