Header

I skrivandes stund sitter jag på flygplatsen påväg tillbaka till alperna, med en mellanlandning i London. Skriver kanske senare om min lilla hemresa.

Härliga dagar i backen med mycket sol.

På jul fick jag äran att jobba, så det blev väl inte någon riktig jul, men nyår blev fantastiskt. Att fira nyår i st. Anton är faktiskt något jag skulle kunna rekommendera.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Måste ju bara säga att jag tyckte den här filmen va så mysig! Den här är perfekt någon vecka innan jul, då jag tycker den för med sig rätt känsla. Väntan, hoppet och lite gott så blir det fint julmys iallafall om du frågar mig. Tror faktiskt jag ger den en 4 av 5 Tomtenissar!


Ja, det känns som att jag letar efter den perfekta julfilmen, har ni någon bra?

#kajsasegnajulkalender #julkalender #filmtips #jul #christmas

Likes

Comments

Min mamma skickade det här till mig ”😈👹🤡👺” bra beskrivning av krampusar!!!! Jag tänkte att jag springer till mataffären, så klarar jag mig undan krampusar. Vilket jag gjorde då. Men påväg hem då fanns dom överallt... jag gick fram och tillbaka, gick på olika sidor av vägen och hade jag inte gått över vägen den sista gången innan krampusarna kom hade jag fått en hjärtttack. Jag var livrädd när jag gick på andra sidan vägen, så tittar tre krampusar och st. Nicholas fram. OMG!! Jag gick och hoppades att de inte skulle följa efter för jag ville bara hem med min påse med mat. Tur nog gick de åt andra hållet, men jag vågade inte kolla bak förrän det kändes okej. Sök på krampusar så vet ni vad jag sett idag, det är ingen trevlig syn... Ett tips ha inte jeans på er och gärna ett par termobyxor också. Rekommenderas har blivit piskad med ett slag från en krampus och det räcker gott och väl.

Likes

Comments

I skrivandes stund så sitter jag påklädd för att ta mig till mataffären... Livrädd att lämna lägenheten. Inget skämt!!! Jag var på väg ut genom dörren när jag hörde bjällror, är det Krampusar? Jag vågar mig inte ut för att se, livrädd för dessa monstren så tog jag min systers förslag och väntar. Hur hungrig som helst, har dock lite yoghurt kvar...


Så fort det känns som att kusten är klar så tar jag mig ut för att inte svälta ihjäl!

Likes

Comments

Nu jobbar jag från kl.07:00 på morgonen till nästan 19:00 på kvällen, med rast som är allt mellan 2-5 timmar lång. Det är så mitt schema ser ut och därmed ingen skidåkning än, men den kommer. Jag lär få tid att åka nu på måndagen som kommer, så det ser jag framemot. Ska försöka filma lite och knipa ihop en film, med förhoppningsvis lika fint väder som idag!

Någon mer än jag som såg på IDOL igår? Så glad att det är Hanna och Chris i finalen!! Självklart tycker jag Gabriel är bra också, men aldrig någon favorit.

Likes

Comments

Bild från google!

Jag letade efter något att se på, så jag satte på appletv och gick in på viaplay, hittade den här och kände "det här kan passa mig idag". Ett bra val såhär innan jul, dock hade det varit närmare jul hade den inte varit lika bra, varför? Den är en julfilm men inte den här klassiska "Love Actually", men ändå lite åt det hållet. Grejen var nog att den saknade den här riktiga julkänslan som jag önskar. Det var lite som att den hela tiden jobbade mot att hitta den rätta känslan inför jul.

3 av 5 stjärnor!

​#kajsasegnajulkalender #julkalender #jul #christmas

Likes

Comments

Det är jag som driver bloggen som tagit bilderna om det inte innehåller annons länkar, eller om inget annat nämns.