Header

Har hänt lite sen sist. Lyckades krossa skärmen på telefonen så köpte en ny. Jobbar och pluggar, snart gör jag tentan, håller tummarna för mig på tisdag.

​Kommer dra vinnaren i veckans blogg, när jag börjar uppdatera lite mer kontinuerligt och ni läsare har något att titta in på bloggen för.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Söndagen: Pluggdugg, ja nu de närmaste veckorna kommer jag plugga alla mina lediga dagar, allt för att klara tentan, men samtidigt ha tid att jobba. Det är verkligen 24/7, sova, äta, jobba, och plugg lediga tiden. Ser framemot den dagen jag är klar och att även tentan kändes bra på samma gång.

Likes

Comments

Testade detta, tydligen på ett år med start på 100000kr, sparande 10000kr och avkastning på 5%, kommer man tjäna cirka 8000kr drygt (på ett år). Det är en lång bit kvar.

Avanza hade detta roliga test.

Fredagen: Började med jobb, där vi redan denna dagen började förbereda för nästa vecka och den stora fettisdagen, (28 februari, imorgon alltså). Vi vek en massa kartonger i olika storlekar. För att på tisdag bada kunna packa ner en massa. Väl hemma blev jag mycket trött, men köpte min första aktie som vi får se hur det går med den. 😁

Likes

Comments

Jag och mamma äter brunch!

Onsdagen: Jag jobbade, när jag väl slutade drog jag mig hem. Började diskutera med mina föräldrar angående att köpa aktier och började testa, tyvärr var det en spärr på mitt konto, antagligen för att jag inte hade accepterat det än.

Likes

Comments

Tisdagen: Började som alla andra dagar, började jobbet strax innan kl.06. Hade dock lite tur denna dagen och fick låna bilen till jobbet vilket var skönt, genererade lite extra tid att sova. Trött som alla andra dagar då man snittar upp mot närmare 9 timmar av att konstant stå upp. Snart går jag ner i tid för att få tid över till plugg, då jag hoppas kunna klara tentan i mars.

Likes

Comments

Måndagen: Som för många andra är det en ny dag med nya tag och nya mål, men framförallt jobb. Det började med regn till jobbet jippi... att bussarna inte går tidigare när man ska jobba tidigt. Det gick helt okej iallafall. Väl hemma tog jag mig en dusch, åh vad skönt. Blöt påväg hem då är det helt fantastiskt att duscha sig varm.

Likes

Comments

Det är jag som driver bloggen som tagit bilderna om det inte innehåller annons länkar, eller om inget annat nämns.