Header

Torsdagen: På kvällen såg jag till att träffa min vän, det orkade jag med, efter att ha jobbat tidigt pass, åkt hem och sovit i en timme sedan åkte jag in till stan. Så kul, vi har inte träffas på två veckor, brukar gå max en vecka, men det har varit fullt upp på jobbet och det är ju positivt det med.

Likes

Comments

Tisdagen: Denna veckan får jag lön för de två senaste veckorna, perfekt då får jag en massa som jag kan spara. Vill få lite pengar på kontot så jag kan ta den tid det tar att bestämma mig för hur jag vill spara dem, om jag vill investera i fonder eller om jag vill avvakta. Jag läste en gång att man bör investera lite varje gåinte köpa en fond eller aktie med allt man har, detta för att sprida ut förlust och vinst. Säg att man köper i en topp och fonden eller aktien bara går ner då förlorar man en hel del. Tvärtom om man köper när den är som lägst, dock vet man inte innan hur det kommer bli och därför kan det vara bra att sprida ut investeringarna.

Likes

Comments

(Hade en stund ledigt här!)
Måndagen: Jobbare jobb dag. Fem dagar, sen går jag på helg! Jobbar en hel del nu, men det blir lön och pengar som jag sedan kan investera. Investering är något jag brinner för och förhoppningsvis kommer jag kanske en dag i framtiden få möjlighet att kunna leva genom att bara köpa och sälja både aktier och fonder. Mer om investering kommer komma i inlägg när jag får tid, hint hint April.

Likes

Comments

Söndagen: Som alla andra lediga dagar nu förtiden spenderar jag dessa med att plugga och plugga. Statistik 1 och diskreta fördelningar är nu klart, och dax att ta sig an kapitel 6. Har några pluggdagar fler kommande vecka, så jag hoppas kunna beta av fler kapitel.

Likes

Comments

Fredagen: Wihoo snart helg, ja eller ska jobba lördagen också. Var faktiskt rätt pigg denna dag, sov länge och hemma spelade vi lite gurka på kvällen haha. Verkligen lika lätt kortspel som finns i sjön. Går ut på att man ska ha lägsta kortet kvar i slutet, och man ska spela korten rätt. Ny omgång efter att alla har lagt varsitt kort och den som la högst börjar... Nu kommer vi till det viktigaste, man måste lägga samma kort eller högre om man kan, annars lägger man sitt lägsta kort.

Likes

Comments

Det är jag som driver bloggen som tagit bilderna om det inte innehåller annons länkar, eller om inget annat nämns.