Header

Jag är inte personen som brukar skriva åsikter, men ibland behöver jag bara skriva av mig och höra andras åsikter också.

Att sälja fidgetspinners som kostar 150kr och uppåt! När någon då väljer att ta med sig en sån här hem utan att betala för den. Hur mår man då? De borde SKÄMMAS! De skiter i att betala för sig! Hur kan man inte SKÄMMAS över något sånt som stöld? SERIÖST? Det är stöld, att ta något utan att betala för det. Det kostar pengar för oss alla att köpa det vi vill ha. Väljer man att lägga pengar på annat så får man stå sitt kast. Föräldrar som inte lär era barn bättre borde skämmas, ni som inte har koll på vad era barn tar med sig hem, ni som kanske till och med tycker det är okej att ert barn tar med sig en leksak för 150kr hem utan att betala för den. Ja, ni borde skämmas!

Vad tycker ni?

För er som har uppfostrat era barn att betala för sig, ni är änglar och ni kan med gott samvete sova på nätterna. Att ni vet vad uppfostran innebär. Grattis, ni ska inte behöva ta skit för att andra inte vet hur man ska bete sig.

Men jag tycker det är sjukt respektlöst när man snattar, stjäl saker, själv hade jag behövt gå tillbaka med skam och en förälder som inte är på något vidare bra humör. Jag hade behövt ta utav mina egna sparade pengar och göra rätt för mig och betala.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

En ny favorit, min egen gjorda chokladbollstårta som var glutenfri och gjord på ren havre..

Min brors favorit kladdkaka med choklad i. Sedan gjorde hans flickvän en glutenfri kanelbulletårta gjord på bovetemjöl om jag inte minns helt fel. Perfekt för lite födelsedagsfirande för min bror på sommaren. (Bilder finns på Instagram, följ gärna "kajsastinamattsson ".

Likes

Comments

Idag är första dagen på en ny vecka och det innebär, ny energi och mycket mer.

Foto by bestie!

För många är sommaren över och det är dags att börja jobba igen. Då måndagen oftast kan ses som en "tråkig" dag, är min ide att göra den till en "vettig" dag. Det är en ny vecka som börjar med nya möjligheter.

Det är dags att lägga förra veckan bakom sig eller egentligen reflektera över den, vad var bra? Vad var dåligt? Vad vill jag göra nästa vecka? Reflektera och inse vad du själv vill. Ha en fin. vecka fina ni!

Likes

Comments

Sommarmat:
Vad är inte godare än att göra en vanlig jordgubbstårta, traditionellt för sommaren. Jordbubbar generellt sätt är så gott.

Kanske inte min favorit, men fisk. Jag gillar räkor och kräftor och äter hellre det, kanske en räkmacka för mig.

Sommarstil:

Jag älskar mina nya shorts från Sebago, hej jag älskar seglarstilen passar en seglare som mig även om jag bara seglar lite J/70 inför allsvenskan i segling.

Vita blusar är även sommarstil för mig, har en favorit från Flippa K, som jag gillar, den är luftig och sval. Perfekt!

Likes

Comments

Jag har under Juli (sommaren) hunnit med en hel del... Ätit osunt! En massa glass och det var på en nivå att jag iprincip gav mig själv glassförbud i knappt en vecka, endast 1 Piggelin fick jag äta per dag (för att hålla sötsuget borta)...
Jag har varje dag då jag planerat, gått ut och gått 1,5-2h promenader och även ibland något längre, (nästan varje dag var/är det planerat för en PW).
På eftermiddagen och kvällen har jag jobbat i min systers glasskiosk med en sammanhängde interiörbod.

Vore lite kul om ni svarade inte för att det är superviktigt, bara för att se vad majoriteten gör en sommar. :)

Likes

Comments

Det är jag som driver bloggen som tagit bilderna om det inte innehåller annons länkar, eller om inget annat nämns.