Header

Som jag i ett tidigare inlägg berättade jag om hur jag förbereder mig för ett så kallat katastrofläge.


Jag tänker så om det mesta. Vart ska vi gå på tjejmiddagen? Jag behöver förbereda mig kolla upp i förväg, finns det något jag kan äta offentligt (har problem att äta kött med massa senor och annat svårtuggat då jag alltid har haft svårt att svälja ej väl tuggad mat). Jag är dessutom gluten celiaki (som det heter) så jag måste veta att det finns ett alternativ även för mig, jag kan ibland tycka att det är jobbigt att dra den där varianten där jag behöver glutenfritt.

Bilden under är ett typ exempel,där jag kollat upp om det finns glutenfritt med mera.

Jag gillar dock inte slarv!

Vissa ställen dit jag gått det senaste, (men inte varje ställe) har de varit slarviga. Jag har liksom sagt att jag vill ha glutenfritt, skippa brödet om det är det som innehåller gluten i rätten "soppa", lägg inte den brödbiten på kanten doppad ner lite i soppan. Det funkar inte med att bara ta bort brödbiten, kanske om man är överkänslig, men allergisk då funkar det inte. Varje gång just detta händer kommer jag alltid fråga om man gjort en helt ny soppa på 1 minut eller om man bara tagit bort brödet.

Likes

Comments

Då tog jag mig till STOCKHOLM Brunch Club, för att äta mig en Smarrig frukost. Jag fick ju självklart glutenfri variant, där brödet var glutenfritt. Äggen på den där smarriga skinkan va gudomligt gott och inte nog med det såsen var det bästa, mums! Juicen supergod den med, färskpressad. FANTASTISKT!

Jag gick dit en måndag strax innan det var som mest kunder, fick plats direkt, även större sällskap behövde inte vänta allt för länge heller. Kanske lite trångt så om man ska gå dit för att skvallra får du räkna med att någon kan tänkas höra vad du säger. Hehe

Likes

Comments

Jo, jag tänkte dela med mig av en sak. Som många andra tänker jag väldigt väldigt mycket, vissa tänker:


Hur uppfattas jag av andra?

Hur ska jag göra för att passa in?

Många mår psykiskt dåligt av detta, vissa får ätstörningar, eller vissa kanske istället dränker sin ångest med mat osv.


Men jag tänker en helt annan tanke. Jag tänker om jag nu ska flyga och köpte en biljett där man får välja plats, ja men då bör jag typ välja platsen längst fram där det är bäst benutrymme. HAHA nej, jag tänker ju "nej jag bör inte välja platsen längst fram asså då är jag närmast nödutgången, ingen är framför mig och då ingen att följa. Det är ju alltså inte så smart, (jag hamnar i ett sådant läge i chock...) jag bör välja rad två så jag kan följa personen framför som isåfall får visa vägen och hur man ska göra". Jag tänker alltså hur förbereder jag mig för en eventuellt nödlandning. Jag förbereder ett katastrofläge. Jag tänker så om det mesta.

Likes

Comments

En springa av hopp, när solen lyser genom de nästan kall frostiga fönstren, rena drömmen... Sedan tar du dig en titt på den där termometern och inser att det är kallare än gårdagens morgon. SUCK!!

Please join my group on fb "Wominvest!

Tänkte dra igång en sida för att diskutera och peppa varandra, men även där vi på basnivå kan diskutera ekonomi. Investeringar lika mycket som privatekonomi, även peppa och uppmärksamma vad som gör oss lyckliga.

Hur vi håller oss positiva även den mörkaste dagen. Tänkte skriva om saker jag uppskattar här i vardagen, små som stora.

STAY TUNED FOR MORE!

Likes

Comments

* Jag ska självklart jobba en HEL DEL, och därmed spara så mycket jag kan.

* Jag ska uppdatera Instagram 4-6gånger i veckan kajsastinamattsson!

* Jag ska försöka uppdatera bloggen minst 1 gång i veckan.

* Jag ska njuta och ta vara på tiden jag har kvar i Sverige innan jag åker till Alperna i slutet av november :) Alltså även ett mål jag kommer ha i november.
Likes

Comments

En weekend to Stockholm!

Jag kom till Stockholm på kvällen och kände att jag behövde hitta ett ställe snabbt hitta tacobaren. Hit ska jag gå, tänkte jag.
/
Tyckte det var så bra väder att jag även på lördagskvällen tog mig en tur runt om i stan. Hilfiger reklamen var ju så cool, hur den lyste upp huset WOW.

Några utav mina favorit märken, älskar min röda GUCCI och mina Lexington tröjor, men älskar även Lexingtons heminredning.

Likes

Comments

Det är jag som driver bloggen som tagit bilderna om det inte innehåller annons länkar, eller om inget annat nämns.