Det finaste som finns🌸💐🌷🌺🌻

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Vid 5 drog vi in till stan, vi åt på rubinen och fikade i Vasa. Sedan gick vi på den nya mission impossible, var tvungna att se den efter som Jens Hultén är med! Och den var väldigt bra, men det bästa var att det kom sånna där repliker Jens har i Johan Falk, på svenska med! Men den var väldigt bra, dock är det väldigt väldigt mycket action, fast det är det alltid i dem filmerna! :)

Nu ska jag in och jobba ett 10 timmars pass, 10-20 :) 

T-shirt - h&m
Jeans - Gina tricot
Ballerina - primarket
Väska- Mbmj

Likes

Comments

Länge tänkt att skaffa Apple tv, då det är nice att kunna se på film och allt på tv! Men så var vi inne och skulle köpa en ny ström kabel till tv, och då såg vi Googles nya produkt "Chrome cast" för endast 310kr och köpte den. Och den är verkligen jätte bra bättre en Apple tv, då den fungerar på dem flesta telefoner och paddor, Apple, samsung men även på datorn. Och gemfört med Apple tv så krävs det inte att appen överhuvudtaget är kvar uppe och man kan "casta" en film på Netflix samtidigt som man kanske kollar på ett kort klipp på paddan, vilket man inte kan göra på Apple tv. Och chrome cast kopplar på något sätt upp sig så det inte heller drar batteri från paddan, den spelar via wi-fi men man kan pausa och byta som man vill. Den har dock ingen fjärrkontroll som Apple tv har men det behövs knappt. Den stöds av dem flesta apparna så som Netflix, viaplay, youtube, videor på safari, play kanalerna och mycket mer.

Rekommenderar den starkt! 😊

Likes

Comments

Så skönt att vara ledig en dag, var nog 9-10 dagar sen jag och han var lediga samtidigt! Båda jobbar vi järnet, tycker dock att det är skönt och roligt att jobbar!
Blir dock att verkligen ta vara på denna dag, vi har mycket vi måste fixa i lägenheten och jag är inte ledig fören onsdag nästa vecka!
Vi måste bland annat sätta upp våran gäst säng, fixa lite med möbleringen och städa!

Likes

Comments

Börja blogga igen! Eller kan väl säga att jag kommer skriva här för min egen skull, så kul när man har skrivit ner saker som hänt, och som man sedan kan blicka tillbaka på. :)

Mycket har hänt och mycket har förändrats, just nu rullar allt på och om det inte vore för en sak så skulle mitt liv vara mer än perfekt. Jag har min underbara kille som nu även är min sambo, vi har en trea i Kungsbacka, jag jobbar förfullt, och längtar till mitt liv ska starta. Känns som jag står nästa i kö till vuxenlivet, längtar!

Likes

Comments

Jag blir jätte äcklad av folk som äter massa onyttigt asso verkligen onyttigt och speciellt när dem är tjocka! Jag har suttit och kollat på två avsnitt av "i just to be fat" och dem väger typ 120kg och bara äter skit, och jag fattar verkligen inte hur dem hamnar där!
Vist med pengar brist, dålig självbild och depositioner. Som dem flesta där har ju blivit mobbade för sin vikt, men istället för att ta tag i det så väljer dem att hitta "stöd" i maten, vilket gör det värre! När någon kallat mig tjock eller nåt sånt så har jag alltid försökt göra mig smalare eller göra så att dem inte kallar mig det igen!

Kände en tjej för ett tagen som va mycket för träning och utseende, och det fick mig att välja bort mat och göra att jag fick min konstiga mage! Jag åt så lite och nästan bara frukt och grönt, att min magsäck krympte extremt, jag vet att jag inte en fick i mig en chees så spydde jag, eller att jag nu mer är känslig mot salt, starka saker, och allt som inte är lagom, mina pannkakor får inte vara bruna utan måste vara vit/gyllen bruna, annars får jag ont i magen! Det är massa följde av att jag va så du och trodde att det skulle bli bra av det!

Men jag gillar verkligen inte när jag ser tjocka barn på gatan med sina föräldrar och barnen äter glass eller när man är på donken och äter och det är något tjock barn där! Jag tycker att föräldrarna måste inse att barnet är tjockt, och rätta till det! För att barnet själv ska ha det bra utan att kanske bli mobbad senare för sin vikt, eller att det får diabetes eller liknande! Det är helt sjukt!

Jag tycker att föräldrarna måste ta ansvar för sina barns vikt, dem vet själva inte vad som är bäst! Det är ju misshandel mot barnet att ge det fel mat!
Likes

Comments

Varit ute och PW 1mil, är helt död i bena! Nu kollar nu på "Are you the one?" Typ som paradise hotel!

Ska snart duscha vovvsingarna!
Likes

Comments

Haha, sitter just nu och kollar på olika hits på trace Urban! Jävlig nice kanal med bara musik!

Men iallafall kommer "Turn down for what" och det är första gången jag ser musikvideon, och den är ju fan sjuk, så himla cp!


Likes

Comments

Tänk att vi kan göra så stor skillnad, som alla barnen nere i fattigare länder, vi skulle kunna hjälpa och rädda dem! Bara genom att skänka lite pengar som gör stor skillnad!
Tänk om halva sveriges befolkning skulle sänkt 50kr var, vi är 9miljader delat på 2= 4.5 miljarder
Hade vi sänkt 50•4 500 000 000= 22 500 000 000
Förstår ni! Bara 50kr kan göra så stor skillnad för dem utsatta!

Jag har funderat länge på att åka på sånt volontär till något fattigt land, och verkligen själv förstå hur dåligt dem har det, och försöka hjälpa dem! Man blir så bortskämd av allt som bara "finns" i ett svenskt hem! Att man har hus, bil, senaste mobilerna eller att vi har mat, som är helt självklart för oss men inte för många andra!
Dem har knappt något ändå är dem hundra gånger gladare än alla svenska barn!(BILDER TAGNA FRÅN GOOGLE)

Likes

Comments