Oj vad hände? Är det redan den 5:e november! Senast jag kikade in här på min egna blogg var den 17:e juli. Ni kanske undrar vad jag gjort under denhär tiden, om inte, så gör jag det. Det jag vet är att jag jobbade klart mina arbetspass på Stenvalls och sen tog jag 1 veckas sommarlov, vilket var skönt! Jag, mamma, syrran och Lea for på en mini semester till Umeå och Ulvön. Riktigt fint och roligt att spendera tid med tjejerna. Sen började skolan om. Jag har börjat mitt sista år på gymnasiet. Schemat är väldigt luftigt och helt ärligt har jag inte lagt mycket energi på uppgifterna alls.. Men det är något jag ska skärpa till nu till våren. I slutet på September blev jag förkyld och den sitter fortfarande kvar. Jag snorar, hostar och har feber till och från. Jag är så fruktansvärt less, all energi är borta och ångesten för att jag inte kunnat träna är nog starkare än någonsin. Men det är bara att kämpa vidare!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Söndagskvällen bestod av en liten tur upp till Storforsen med Harry. Meningen med resan var att få vara själv och sortera mina tankar. Efteråt kändes allt så mycket bättre. Kände mig som en helt ny människa vilket kan vara skönt ibland.
Nu är det en ny vecka med nya tag. Jag har bytt område på jobbet, och hittills tycker jag att tiden går lite långsammare på det nya stället men det kan snabbt ändras. Jag hoppas att jag kommer få lära mig mer saker så jag blir mer självgående och trygg i det jag gör.

Likes

Comments

Jag är en familjekär tjej så en lördag tillsammans med familjen är inte något jag tackar nej till. Dagen började med lite rallycross ute på pitemotorstadium. Det var jag, pappa, Ida, Pontus och Lea. När klockan började närma sig klockan tre letade vi oss till farmor och farfar för lite födelsedagsmiddag eftersom farmor fyllde år igår!❤️ Efter jättegod mat och bus med kusinerna for jag mamma och pappa ut på vattnet i min farbrors båt. Urmysigt!!! De var näst intill helt vindstilla och solen sken på oss hela kvällen + musiken i högtalarna. Det kändes som vi var med i en film. När vi kom i land åkte vi hem och jag la mig direkt, var så trött efter en heldag utomhus.

Likes

Comments

Efter att stigit upp klockan 05.15 fem dagar i sträck känner man sig rätt så mör i kroppen. Efter jobbet idag har jag hunnit med en sväng in till stan med familjen för att göra lite ärenden. Resten av kvällen hade jag tänkt krypa ner i sängen och se en film. Imorgon återstår det att se vad som händer, ha en trevlig kväll ❤️

Likes

Comments

Har ni tänkt på att våra liv är som en bok? Jag tycker det är en jättebra jämförelse eftersom vi föds, boken börjar. Sen har vi olika perioder i livet, alltså olika kapitel! Mitt senaste kapitel har varit lite segt. Ingenting spännande händer och du vill bara att du ska kämpa dig igenom till nästa. Och helt plötsligt så har jag nu tagit mig till ett nytt kapitel! Det känns superskönt. Det är sommar, jag jobbar på för fullt och jag har gått och blivit mamma till en hundvalp ❤️ Ända sedan de första kapitlet i min bok har jag velat äga en alldeles egen hund och nu gör jag det! Dagarna på jobbet är nästan roliga eftersom personalen är jättetrevliga samt att jag lyssnar på massa musik och intressanta ljudböcker. En fördel med att jobba på en arbetsplats där det lever om + alla bär hörselkåpor är att man kan sjunga med i låtarna utan att någon hör. Igår och idag har jag lyssnat på den första boken av divergent serien så bra ser fram emot att lyssna på de andra också. Jag hoppas att detta kapitel fortsätter att vara roligt och intressant också får vi se vad som händer i nästa.

Likes

Comments

Detta trodde jag aldrig skulle hända, men jag har startat upp min blogg igen. Men denna gång börjar jag om från början. Egentligen är det en urusel period att starta en blogg eftersom jag mestadels är upptagen med jobb och att sova. Men ni som känner mig vet att jag inners inne känner ett behov av att ha många bollar i luften.
Men för ni som inte vet vem jag är så ska jag berätta det. Jag heter Kajsa och är 18 år fyllda i år. Under min uppväxt har jag alltid varit engagerad inom gymnastik och fotboll. Det gör jag fortfarande men inte på samma nivå. Idag lever jag ett "vanligt" tonårsliv hemma hos mina föräldrar. Efter sommaren har jag ett år kvar i skolan och efter skolan får vi se vars jag bär av.
När jag var ännu yngre (än vad jag är nu) har jag haft flera bloggar, men med endast 5 läsare. Min kompis, min syster, mamma, farmor och mig själv. Så vi får väl se vars det slutar denna gång. I denna lilla dagbok kommer ni få läsa vad jag förgyller mina dagar med. Ibland består det endast av plugg, jobb, träning eller sömn, men ibland kan jag vara lite spontan och hitta på något roligt, vill ni veta mer är det bara att kika in ofta.

Likes

Comments