Idag är det min tredje dag på min nyttoresa!

Idag tog jag lite extra mycket grönsaker i skolan än vad jag brukar göra, tog mindre kyckling och tänkte lite igen på matcirkeln.

Jag drack en liter vatten idag, men jag tränade inte eftersom vi var på konsert!

Min planering var att jag skulle äta mer grönt som jag gjorde, gympa som jag inte gjorde eftersom jag var på konsert som sagt och sen skulle jag dricka en liter vatten som jag gjorde(:

Så jag fullföljde inte min planering helt, men ändå hyfsat bra, det kändes som om att de punkterna jag gjorde kändes viktigast med fast gympan också är viktig såklart.

Det kändes bra idag eftersom jag gjorde nästan hela och jag tycker att de är de viktigaste punkterna med så det var bra! Men samtidigt var det synd att jag missade min två timmars träning ):

Likes

Comments

Idag är det min andra dag på min nyttoresa och idag gjorde jag en sallad innan maten som jag åt istället för att ta en skål med nötter eller chips för att lugna magen lite.

Tyvärr hade jag lite stressigt med läxor osv, så jag hade inte tid att ta en extra power walk):

Men min planering idag var att jag skulle äta mer grönt och träna mer, men som sagt så åt jag mer grönt men jag tog inte en extra promenad så idag fullföljde jag inte min planering till 100 %.

Det kändes bra att ta en skål grönsaker istället för en skål med chips som exempel, men det var lite trist att jag missa min power walk. 

Min sallad bestod av gurka, baby spenat, tomat och röd paprika. Inga kryddor eller någon dressing.

Likes

Comments


Idag börjar mitt nytänkande när det gäller att må bra. Nu ska jag testa att äta bättre, dricka mer vatten och träna mer! Men det måste ju vara roligt samtidigt..

Idag tog jag extra mycket grönsaker på lunchen i skolan. Jag tog mindre kött och potatismos för jag tänkte mer på matcirkeln.

När jag kom hem tog jag lite mellanmål och stack sen på träning i 2 timmar.

Efter träningen tog jag en extra sallad bredvid maten och drack 1 liter vatten. Väldigt ovanligt!

Idag var min planering att jag skulle gympa, dricka en liter vatten och äta mer grönt. Jag gjorde alla de sakerna, så idag följde jag min planering exakt(:

Det kändes mer hälsosamt att ta en extra sallad bredvid maten och jag gillade det(: Jag tränade extra länge för att få mer motion och drack ovanligt mycket som sagt. I vanliga fall dricker jag aldrig så mycket vatten som jag gjorde idag men jag gillade att dricka så mycket eftersom jag fick inget huvudverk eller så.


Likes

Comments