Header

Hoppas ni haft en bra självständighets dag! Har inte gjort så mycket speciellt idag, men julpyntat har jag. Börjar äntligen få lite jul känsla, skulle dock vara roligt med mer snö än vad vi har!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Verkligen mysig stad! Vi gick på en julmarknad på förmiddagen och i några butiker. Börjar närma oss Jakobstad snart, lite mer än två timmar kvar bara.

Likes

Comments

Har haft en super bra helg hittills! Åkte ner till Åbo efter skolan på fredagen. Länge sen jag varit här. Gått runt på stan hela förmiddagen och så gick vi på teater nu på kvällen. Ni ska ha en mysig lilla jul!

Likes

Comments

In i veckan samlades vi tjejer hos Sagas och lagade lunch tillsammans! Pasta sallad men kyckling och baguette, super gott! Och så lätt att laga.

Skulle man döpa min helg med ett ord, så skulle det absolut vara "mys helg" ! På fredagen var det film och mys hela kvällen! På lördagen kom Linn och sov över hos mig. Vi och två andra satt i vardagsrummet, en bit in på kvällen och pratade medan familjen halvsov på övervåningen. När vi vaknade fanns det söndags frukost och nybakat bröd på köksbordet, tackar mamma! ❤️

  • Mat

Likes

Comments

Bara jag som int är riktigt van ännu med tidsbytet? Känns som hela min dag vändes... Och bara måndag ännu? Har ju hela veckan kvar. Munnen håller på att läka med tiden nu, så det går nog fint. Ni ska ha en super trevlig kväll!

Likes

Comments

Imorse åkte jag och mamma iväg för en operation. Den gick nog bra och nån timme senare var jag hemma. Bästa vännerna kom över senare på dagen och överraskade mig med glass och en ros, och mitt humör gick på direkten till topp!

Likes

Comments

Kl 8.30 körde bilen in på vår gård. Men saknar allt as mycket redan! Värmen, maten, alla snorkelturer, när man kände säg varm och tog nån i handen räknade till 3 och slängde sig i poolen. Men visst är det kul att få träffa allihopa igen och sova i egen säng. Bilderna från sista
dagen 🙌🏼

Likes

Comments

Hyrde bli för dagen och körde till en stad nån timme bort, super fint!

Likes

Comments

Efter frukost bytte vi om till tränings allihopa och klättrade upp och ner för ett berg, som ligger precis bredvid hotellet. I 30 graders värme fick man fort varmt, men så värt det! Så sjukt fin utsikt från toppen!

Likes

Comments

Tänkte passa på att skriva lite nu då vi ändå är här! Igår tog vi flyget till Grekland, och det super fint här! Tidigare var vi ju påväg till Turkiet, men det är ju så oroligt där så vi ändrade vår resa lite grann.

Startade själv dagen en timme före alla andra och drog till gymmet. Middagen igår var super bra, hoppas vi får flera såna! 🙌🏼

Likes

Comments