Ny vecka, skoj! I fredags hade jag tenta, gick bra och kändes bra så jag hoppas på det bästa!!
Imorse var jag på vårdcentralen och tog lite prover för tomat och paprika-allergi, har haft en del problem när jag har ätit det de senaste månaderna..

Snart blir det träning och sedan ska jag laga mat till mig och rassan!

  • 31 readers

Likes

Comments

  • 55 readers

Likes

Comments

Vem vaknade upp med världens förkylning i torsdags? Jaaaag❤ sedan dess har jag i princip legat här hemma och tyckt synd om mig själv hehe. Masade mig ut i söndags och kollade på bio med tjejerna, fifty shades darker var över förväntningarna!!
Idag mår jag mycket bättre, har hunnit plugga en
del(läs:5h!!), varit ute en runda på stan och fixat det sista!
Ikväll ska vi ut och äta på Mr vinck! Ska bli mysigt, sen kanske jag sliter mig från studentlitteraturen och tittar på en film också!

  • 62 readers

Likes

Comments

Rubriken säger ganska så mycket om min vardag just nu. Nästa fredag har vi del A i human 2, mycket att lära sig och verkningsmekanismer hitan och ditan. Försöker intala mig att det är intressant, för det är det VERKLIGEN men det är alltid roligare att göra något annat än att plugga.

Idag gick jag i alla fall upp vid 8.30, gjorde mig lite frukost, pluggade och gjorde mig i ordning. 12.50-16.00 drog jag lunchavlösning på eurosko och skomodellen. Skönt att ha fått det gjort, gick på vägen hem inom hemköp och köpte lite mjölk. Rasmus har pratat ett tag om att göra risgrynsgröt någon kväll så det fick det bli idag. Blir nog mumsigt.

Även i skrivandes stund så pluggar jag. Blir en liten paus till maten sen går jag på det igen, har ändå haft ett bra flyt idag så får ta vara på det!

Kram på er!

Likes

Comments

Så var det snart helg.. ligger utslagen i sängen och ska snart sova, dagen har bestått av plugg, jobb och träning. Var inom solariet en sväng, brukar inte sola men har haft problem med min hy de senaste veckorna och vet att det hjälper när jag solar.. Kommer dock ALDRIG sola igen. Många som känner mig vet att jag är ganska rädd utav mig, när jag ligger och solar så är det någon som börjar banka på dörrarna. Tänkte först att det var ventilationssystemet på stället men det fortsatte.. när jag var klar så såg jag verkligen att någon bankade, med hårda slag. Jag klädde på mig och förberedde mig för det värsta, satte mig på huk och kollade genom den lilla springan mellan dörren och golvet men såg inget. Efter ett tag så gick jag ut, då var det ingen där, jag blev otroligt rädd.. tycker inte om att vara ensam vanligtvis, på kvällar osv. Men nu 14.00 en torsdagseftermiddag skulle det väl inte hända något? Jag som person vill känna mig trygg men det går inte när det händer sådana saker.. Förstår inte vitsen med att skrämma upp folk på det viset.

Drömmer ofta mardrömmar med, vet inte om det har att göra med att jag är orolig för att saker ska hända? Jaja förhoppningsvis kanske jag kan drömma mig bort till en vit strand inatt..

  • 110 readers

Likes

Comments

Då var denna dag snart över(2 minuter kvar👋🏽).
Idag har jag pluggat, storstädat och tränat. Fick en hel del gjort, plugget går bättre och bättre, har hittat en bra metod. Tror jag...
sedan storstädade jag, så skönt att ha det kliniskt rent, det blir mycket lättare att hålla efter det med! Träningen gick kalasbra den med, svettades som en gris och det var jobbigt men hade ändå orken/energin om ni förstår.. ja detta blev ju ett halvdant flummigt inlägg från min sida menmen, så får de vara ibland!

Juste... suttit och kollat på resor under dagen med, är sååååå sugen på att boka! Vill ha sol nununu.

  • 112 readers

Likes

Comments

Heldag i skolan, föreläsning om bröstorganen som var riktigt intressant. Efter skolan cyklade jag bort till min storebror där min pappa befann sig! Gosade med Louie och Colin, mina älskade pojkar! Busiga men så fina! Väl hemma har jag pluggat, ätit lite kvällsmat med Rasmus och bokat hotell till Stockholm.
Det kanske jag inte har sagt, vi ska till Stockholm i början på mars. En hel helg tillsammans OCH.... Vi ska gå på Dannys show, kommer bli så skoj!!

Nu ska jag förflytta mig till sängen så jag inte somnar på golvet hehe..

  • 115 readers

Likes

Comments

Jag och min mamma började för tre veckor sedan med något som kallas bbg. Vi kör tillsammans tre cirkelpass i veckan och får själva utöver köra kondition och promenader. Det har gått väldigt bra och är riktigt roligt då du kör ett pass två gånger så det blir aldrig uttråkande!
Jag väger mig aldrig då jag väldigt lätt får ångest och nästan blir manisk vilket inte alls är sunt. Jag mätte därför endast midjan och tog förebilder när vi började för att kunna se att det blir någon skillnad.
Har faktiskt varken våg eller måttband i lägenheten då jag vill komma ifrån den hets jag tidigare haft kring min kropp.
I alla fall så mätte jag mig idag och jag har minskat hela 3,5cm i midjan på tre veckor! Jag är supernöjd över att det har gått såpass lätt och hoppas att det fortsätter så!!
Slutligen så vill jag säga att det viktigaste är att må bra. Jag har själv i flera omgångar varit inne och vandrat i hälsohetsen många gånger. Alla ser vi olika ut, ha dig själv som motivation och bry dig inte om vad andra tycker och säger! För du är bra som du är.

  • 122 readers

Likes

Comments

Var en stund hemma hos Sofia och Victor innan, åt thaimat och kollade film med gott sällskap! Sedan körde jag hem till mamma och pappa där min bror med familj befann sig. Ett tag sedan jag träffade dem och speciellt lilla mikabebisen. Så lite bebisgos fick avsluta min lördag!
Nu ligger jag nerbäddad, är otroligt trött efter denna vecka!

Hur söt är hon inte???❤💋

  • 124 readers

Likes

Comments

Såå himla skönt med ledig helg!! Synd bara att Rasmus är iväg på kurs hela helgen..
Så idag ska jag träna, fixa lite här hemma och hälsa på mina föräldrar. Igår flyttade vi hit allt det sista från Rasmus lägenhet så nu kan det inte bli stökigare om ni förstår vad jag menar! Ska bli så skönt att få allt på sin plats, då kan jag visa lite bilder för er med!

  • 124 readers

Likes

Comments