​Hey friends. 

Helgen var väldigt lugn och mysig. Behövde verkligen vila ut mig ordentligt och bara ​andas.​ Varit så himla stressad över både jobb och skola/tenta senaste veckorna, så det var behövligt. 

Vaknade först vid 07.30 idag, men kroppen sa bestämt ifrån så jag somnade om och vaknade vid 09.30 istället. Väldigt skönt! Tog mig sedan en runda på stan och inhandlade lite fina kuddar och en filt jag spanat på ett tag. Så nu slog jag till! Köpte även en ny (guldig) kruka till min kaktus, blev superbra. 

Kvällen blir lugn den också, har så fruktansvärt i min rygg pga en medicin jag äter. Att bara böja sig framåt för att knyta skorna är en kamp, haha. Finns alltid dom som har det värre, så får man helt enkelt tänka! ​Godnatt<3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Efter en lång vecka, så är det äntligen fredag. Veckan har varit ganska intensiv för min del faktiskt! Ny kurs med mycket information nu i början plus grupparbete...
Nu ligger jag i soffan och tuggar i mig det ovanför. Måste slå ett slag för den lilla söta påsen! Torkade hallon, jordgubbar och svarta vinbär, så goda! Perfekt mot sötsuget hehe :-)
Nu ska jag köra igång två maskiner tvätt och städa i ordning lägenheten! Sen blir det ett pass på gymmet.

Likes

Comments

Beautiful Cali<3

Tisdag och tillbaka till skolan. Påbörjade vår andra kurs, marknadsföring. Fått en jättebra föreläsare och upplägget för kursen känns kul. Har ju tidigare läst Marketing på SMC nu i våras, så det känns skönt att ha lite förkunskaper i alla fall. Men självklart så kommer nivån att va betydligt högre denna gången jämfört med förra! Satte igång direkt med grupparbete och fick vår kursbok som är på över 500 sidor. Men vi fixar denna kursen med!
Nu är det sängen som gäller, varit så otroligt trött idag.
Nighty x

Likes

Comments

Ni bara måste lyssna på dessa två låtarna. Som jag sagt redan många gånger innan så älskar jag Conor Maynards covers, tycker dom är så himla bra gjorda verkligen. Kan inte sluta lyssna!

Likes

Comments

Så obeskrivligt skönt att ha tentan färdig! Jag har en bra känsla och intalar mig själv att det gick bra. Att jag minst får ett G i alla fall, då är jag nöjd!
Efter tentan firade vi i klassen med en välförtjänt öl.

Likes

Comments

Hej på er!
Sitter just nu hemma hos @linneacasandra med Erik och pluggar. Eller rättare sagt, vi har pluggat färdigt för idag! Fått en del gjort och betat av en massa. Så nu känns det ändå helt inför tentan.
Ska snart dra mig hem och sen bara chilla resten utav kvällen<3

Likes

Comments

Alltså? Hur fin är inte min kaktus?! Totalt älskar den, fick den av pappa i måndags från han och mamma. Perfekt blomma för mig som alltid lyckas glömma bort att vattna... Tänkte dock köpa en guldig kruka till den på lagerhaus får försöka hinna med det nästa vecka!

Likes

Comments

ÄNTLIGEN, så har jag tagit tummen ur att fixa min design på bloggen. Den har varit så himla tråkig och oinspirerande ett bra tag. Nu kommer det kännas så mycket roligare att uppdatera med finare bilder och bättre kvalité i inläggen!

Likes

Comments

kajsasahlberg @kajsasahlberg