View tracker

Hello darlings.
I lördags så shoppade jag och min bror (som var på besök) och gick runt i stan. Mötte även upp min morbror på en kaffepaus.
På kvällen, åkte jag till Linnea för att äta lite plock och föra. Sedan drog vi till Push där även Emy mötte upp oss. Hade en jätterolig kväll och det var verkligen evigheter sen jag var ute i Göteborg. Så det var kul!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Behöver nog inte ens kommentera uppdateringen senaste tiden. Har haft sjukt mycket både på skolfronten och jobbmässigt. Skrev i vilket fall tenta i tisdags, så skönt att ha gjort det. Känslan efter var ganska bra, men det återstår att se! Men redan dagen efter, alltså igår, så drog nästa kurs igång direkt, så ingen vila här inte. det har varit skola hela veckan för min del.
Ska bli obeskrivligt skönt med fredag imorgon, men först skola sen kommer min bror hit på besök. Blir nog en tur på stan<3

Idag var det även 2 år sen jag förlorade min mormor i cancer. Hemskt. Att det redan gått 2 år är helt obegripligt. Minns det verkligen som igår. Vila i frid fina mormor<3

Likes

Comments

View tracker

Grattis till denna pinglan på födelsedagen!<3

Hello there.
Ännu en lååååång dag, gick upp extra tidigt för att vara extra tidig i skolan. För att öva extra inför våran presentation som vi hade i marknadsföring idag. Jag tycker att det gick väldigt bra och jag tycker det är kul att redovisa projekt! Efter redovisningar från 9-15, så satt vi kvar ett gäng extra länge för att plugga inför tentan. En dag med extra allt helt enkelt, haha! Mindre än en vecka kvar och jag blir mer och mer nervös. Men det gäller bara att kötta nu sista dagarna innan så att man sätter den! Sista tentan innan jul, dock har vi inget jullov, utan egna studier i kursen som börjar redan dagen efter tentan. Oh well...
Godnatt<3

Likes

Comments

Todeloo!
Idag hade vi näringslivsdag i skolan, vilket var helt ok. Det var flera företag som var och föreläste och presenterade sina företag för oss elever på skolan. Fanns några intressanta!
Nu ligger jag i soffan och pluggar, både inför tentan och presentationen vi har imorgon. Dock inte alls nervös för att redovisa vårt arbete, de tror jag kommer gå galant!
Är betydligt mer orolig för tentan. Så, ska fortsätta att läsa på inför den nu tänkte jag...

Likes

Comments

Imorse fick jag ett hemskt besked, tyvärr inte oväntat. Det är så orättvist, livet. Så kort och så oerhört skört. Mycket på grund av denna hemska sjukdom, cancer. Hur många fina människor skall behövas ta ifrån oss i förtid egentligen? En sak är säker, himmelen har fått sig en obeskrivligt fin och genuin ängel.
Dagen har varit väldigt jobbig och jag har mått riktigt dåligt. Ingen aptit, ingen ork och helt utmattad. Jag tänker på den familj som drabbats av denna tragedi, all styrka till er<3
Ta hand om varandra.

Likes

Comments

Är fruktansvärt trött idag.
Klockan var ställd på 06.40 imorse, men vaknade en stund innan det ringde. Körde ett pass Bootylicious, favvon. Skönt att ha träningen avklarad redan kl 8.00!
Har sedan pluggat resten av dagen hos @linneacasandra går sakta men säkert framåt ;) ska strax dra mig hemåt. Imorgon väntas skola + sovmorgon. Så ska hinna med ett gympass innan tänkte jag!
Puss

Likes

Comments

Hej godingar!
Haft en väldigt lugn helg. Bara tagit det lugnt. Var på bio igår kväll på bergakungen och såg The Accountant, den var helt okej! Älskar ju Ben Affleck som spelade huvudrollen, han är så jäkla grym. Skulle nog ändå ge den 4/5, så absolut sevärd!
Idag vaknade jag vid 9 tiden och låg och drog mig ett bra tag. Mötte upp min morbror i stan för en kaffe på Da Matteo i solen. Så härligt.
Nu blir det plugg med @linneacasandra resten av dagen<3

Likes

Comments

Morning torsdag!
Idag är jag helt ledig, från skola och jobb i alla fall. Dock ska jag plugga hela dagen inför tentan som närmar sig med stormsteg.... But first: städa igenom hela lägenheten. (Tänk er bombnedslag)

Likes

Comments

kajsasahlberg@kajsasahlberg