View tracker

Idag har jag postat iväg en tavla som jag målat! Första sålda objektet! Sjukt! Hehe. Det firade jag med att gå en sväng på stan i jakt efter ett par byxor, något mjukt och skönt men ändå fint nog för att ha ute bland folk så att säga. Hittade mycket fint men inte ETT ENDA PAR i min storlek? Hur är det ens möjligt? Var nog inte meningen idag.

Nu sitter jag och äter lunch/sen frukost. Salamimackor, frukt och brysselkål! Första gången jag smakar brysselkål, men det var förvånansvärt supergott faktiskt! Jag hade inte så höga förväntningar, men stekte dom i smör och ströbröd och det blev riktigt bra. Ny favorit!

Ikväll ska jag och Karl på lägenhetsvisning och sen är jag bjuden på broccolisoppa i Brunflo. En BRA dag idag alltså!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

En sak som jag verkligen gillar med mitt hem är mina muggar. Eftersom att jag har en aning svårt att bestämma mig för en serie så har jag fått till en samling med blandat från Marimekko, Rörstrands Filippa K, Höganäs, Kurbits och Arabias muminmuggar.

Men jag tycker inte att det gör så mycket. Jag vill kunna välja efter humör vad jag ska dricka mitt kaffe ur. Det blir roligare då. Jag tror nästan att jag fått ett lätt beroende av fina muggar/koppar. Eftersom att jag gillar dom så mycket så brukar jag posera med en mugg i handen ibland när jag äter frukost.

Ni ser ju. Glad man blir av en liten kopp kaffe! Hehe

Likes

Comments

View tracker

​Det var ett tag sedan. Det är ingen nyhet egentligen att jag är usel på det här med att hålla en blogg vid liv, det har jag vetat sen jag startade första bloggen 2007 någon gång (Shit). På något vis så kommer jag alltid tillbaka till att jag VILL skriva, vill ha något internetspace att skriva av mig på och egentligen mest för att jag älskar att läsa andra bloggar, tycker det skulle vara kul att ha en FIN blogg och många trogna läsare. Och det är väl där problemet ligger. Det blir prestationsångest för att jag vill skriva fint, jag vill lägga upp fina bilder, vill ha något roligt att skriva om. Men istället så låser det sig för att jag vet att jag inte är lika bra som jag vill vara. Ångest alltså. 

Okej, nu låter det värre än vad det är. Jag går inte runt med ångest över att jag inte har en fin eller drömmig blogg varje dag. Det är mer att när jag väl känner att jag vill skriva av mig, så bubblar det där upp. Även fast jag bara skulle vilja skriva upp ett gott recept till någon fantastisk maträtt som jag testat så blir det bara tomt. Jag sätter mig och. JAHA. Det här är det jag har att skriva om. Ett recept. Som jag inte ens kokat ihop själv utan kopierat rakt av från någon annan kreativ människa. Det är sjukt, men jag har fastnat i en sån liten grop där jag bara undrar vad jag är bra på. Sen SJÄLVKLART har jag dagar då jag mycket väl vet att jag är bra på en rad olika saker. När jag är peppad och vet exakt vad jag vill göra och kreativiteten bara flödar. Men för det mesta så är det inte såna dagar just nu. 

Deppigt blev det ja. Men det jag tänkte komma fram till var att: Jag tänkte försöka tvinga mig själv (Okej inte tvinga, det är aldrig en riktigt bra lösning, men peppa mig själv ;-) till att inte känna att jag måste skriva på ett visst sätt, använda speciella ord, lägga in fina bilder (Om jag inte vill hehe), utan bara skriva. Och skriva det som jag vill skriva om. Kanske något tråkigt, något roligt, ett recept, om en katt eller bara om vädret. Eller kanske om det slår runt riktigt och jag blir en fena på smink, kanske en sminkvideo. Utan press från mig själv. Det är det som ska vara det viktiga.

ALLTSÅ. Nu tänker jag inte läsa igenom den här texten och slipa i tre timmar, utan nu börjar jag direkt. Jag vet inte ens vad jag skrivit eller om det hänger ihop. Men. Allt är inte perfekt. Nu ska jag ta mig upp ur sängen och försöka mig på att färga mina ögonbryn. Dom är verkligen inte perfekta överhuvudtaget just nu. 

Kram

Likes

Comments

Snapshots från när man sitter hemma och sjunger halsen av sig i väntan på att åka iväg hela helgen med laget. Dubbelmöte står på helgens meny.

Det är det jag gör just nu, sitter på bussen påväg mot Luleå för att sova där. Imorgon åker vi sista biten upp till Kalix för att spela helgens första matchen, efter den vänder vi och åker till Piteå för att ladda om för andra matchen på söndag. Det ska faktiskt bli roligt. Har ju världens bästa lagkamrater så det kan inte bli annat än bra. Att vi ska möta serieledarna imorgon är en annan femma. Men det är bara att spela!

Det här är livet just nu. Träningar i princip varje vardagskväll och match på helgerna. Men det finns ju en charm i det också, annars skulle man inte göra det. Lagsporter är något speciellt!

  • 857 readers

Likes

Comments

Idag är det min farfars födelsedag. Vi sitter just nu på minneslunden och har lämnat blommor som grattis den här gången. Det är fint här, men jag kan inte rå för att jag får en konstig känsla i kroppen också. Lustigt det där med döden. Men fint på något sätt att kunna "hälsa på" ändå. Det är alltid någonting.

Likes

Comments

Jag HATAR när det blåser. Det kan gärna regna eller bara vara allmänt grått ute, men att gå ut och behöva hålla ihop jackan och titta snett nedåt för att inte få fulla ögonen med grus som yr runt, det är inte riktigt min grej.

Det är nästan så att jag är tacksam över att jag har fått en äckligt ond hals idag så det har varit helt ok att ligga inne med gott samvete. Jag verkar dock nästan vara expert på att hitta anledningar till att ta det lugnt. Men idag är det verkligen sant. Min hals håller på att göra mig galen, så dagen har till viss del gått åt till att dricka te, lyssna på P3 dokumentär och måla lite. Blir som vanligt ingenting fulländat. Men ändå en skön känsla att bara kladda på en duk.

Imorgon är det jobb igen, så ikväll ska jag forsätta att kurera mig i soffan framför vår stora fina tv. (....)

Likes

Comments

När livet känns upp och ner och bak och fram. När man inte riktigt vet in eller ut på någonting och inte ens kan ta in vilken veckodag det är. Då får man ta ett glas rött med gott samvete.

Det har dessutom regnat hela dagen. Ännu mer anledning till gott samvete där. Såna här dagar ska man bara ta sig igenom. Det hjälper.

Likes

Comments

När man blir bortskämd med solsken och fint väder i fem dagar blir man plötsligt chockad när man vaknar upp till regn och 9 grader i luften. Med andra ord så anpassar man sig ganska snabbt. Det hade varit fint med sommar ett litet tag till, men vi får hoppas att den kommer tillbaka om inte allt för många dagar. Nu kan man ju dessutom ligga i soffan med gott samvete hela dagen *försöker tänka positivt*.

Ikväll är det träningsledigt, och jag ska ut och äta middag med jobbet. SÅ välbehövligt. Min kropp är död, ont i alla muskler. Vila kändes helt lagom idag med andra ord.

Måste bara få dela med mig av min största sorg just nu (i-landsproblem), på första bilden syns en vägg och en sladd. Det är platsen för en tv. Men den lyser med sin frånvaro. Det är tungt. Jag MÅSTE införskaffa en tv snart. Men pengar är inte något som jag har överflödigt med just nu, så den platsen får nog vara tom iallafall ett litet tag till.

Nu ska jag återgå till att inte göra någonting.

Likes

Comments

Just nu har jag inte någon bra jobbperiod. På två veckor har jag fyra pass inbokade. Tungt för både plånboken och även för kroppen och sinnet när man inte har något vettigt att göra om dagarna. Hade det inte varit för fotbollen så vore jag nog i stugan just nu, låtsats som att jag haft semester. Men den här veckan är ganska intensiv på det planet, match både torsdag och lördag också träning de andra dagarna. Så om kvällarna råder det ingen rastlöshet direkt.

Dock försöker jag att se det positivt, nu har jag tid för att måla och komma in i det kreativa tänket igen. Idag inviger jag mina nya akvarellpennor som jag köpte för någon dag sen. Har insett att jag måste försöka fylla de tomma väggarna i lägenheten med tavlor och lite färg. Just nu känns det ganska tomt.

Likes

Comments

Idag fyller min fina och kloka lillasyster 17 år gammal. Trots att jag är sex år äldre så är hon nog min förebild. Så genuint snäll och god mot alla, vacker och talangfull. Hon är värd allt det bästa i hela världen. Och idag är hon ett år från att bli myndig. Helt galet, men så jäkla roligt!

Jag har målat en tavla till henne, dagen till ära. En giraff kanske inte är det man målar varje dag, men eftersom att hon av någon anledning har dille på just det så var det bara att sätta igång då.

Bara hoppas att hon inte går in här och tittar innan jag hunnit ge henne den.

Likes

Comments