Salut! Sitter här och funderar på om jag ska klippa tillbaks min lugg eller spara ut den så att det blir jämnlångt igen. Vad tycker ni?
Fundering nummer två handlar om ifall jag ska flyga till Sverige några dagar över påsklovet eller inte. Åå vilken beslutsångest...
Fundering nummer tre handlar om ifall jag ska göra bloggen låst eller inte. Alltså att man behöver ett lösenord för att kunna läsa.

Haha, jag vet inte. Har fått en liten tankeställare på senare. Jag har funderat på att ta bort min instagram också och göra en ny där folk endast får följa om jag träffat dem innan. Vill typ ta bort min Facebook med. Bara kände att varför ska jag dela med mig så mycket av mig själv egentligen? Jag får ju inte ut något av det. Det är ju bara personer som inte ens har något att göra med mitt liv som kan sitta och gotta sig och tycka till om allt och lite till. Inte för att jag är någon offentlig person eller att flera tusentals personer följer mig. Men vill man så kan man säkert ta reda på ganska mycket om mig (eller folk överhuvudtaget) och skapa sig en uppfattning utan att man aldrig träffat en. Varför då liksom? Eller varför ska man låta det va så? Så jäkla kul är det ju inte med sociala medier, tycker inte jag i alla fall. Snarare ett stressmoment.
"Bekräftelsen" tycker inte jag ger så mycket heller. Det får jag av mina vänner och familj som jag pratar med varje dag. Jag känner i alla fall inte jag får ut något av att någon likear min bild - fast ändå så lägger jag ut bilder haha sååå frågan är ju vad som tar emot.

Nä nu ska jag sluta va så jäkla pk. Lär säkert aldrig hända att jag tar bort några av mina konton ändå.

Aa jag vet inte. Skulle jag göra bloggen privat så lär ni ju märka det i alla fall ;) Kanske skriver ut lösenordet på bloggen en dag innan. Ajaaaaa VI FÅR SE. Nu ska jag sluta babbla.

Bisous


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej allihopa! Jag lever och ursäktar för bloggtorkan. Inte känt att jag haft så mycket att skriva man lever ju ett vanligt vardagsliv här nere också, inte så intressant.

Kom precis hem från skolan och måste sätta mig ner och skriva på ett tal till svenskan. Jag ska faktiskt prata om kvotering. Det ska vara ett argumenterande tal och jag ska tala för ämnet. Vet dock inte vad jag tycker personligen. Det går emot mina feministiska principer ganska mycket då det "försvagar" den syn man har på kvinnan idag ytterligare. Vilket gör att man uppnår jämställdhet i helt fel riktning. Sen beror det på vilket perspektiv man ser det ifrån. Kvinnans fulla potential kanske aldrig riktigt kommer att få användas om vi inte använder oss av kvotering heller. Eller rättare sagt synen på kvinnan kanske aldrig kommer att ändras helt och hållet om vi inte tvingar in det, just för att det är såpass ingrott i vår samhällsstruktur. 

Hmm, det är svårt. Jag ska dock inte skriva mer om det nu för jag behöver plugga.

Bisous

Likes

Comments

En kaffe efter skolan med Emelie gjorde dock att man blev lite gladare <3

Likes

Comments

Helgen har bestått av picknickhäng för det mesta. Sen träffade jag och Emelie tro det eller ej, amerikanarna!! De åkte tillbaka till Paris efter sin lilla roundtour i Europa. Skitkul!!

Likes

Comments

Likes

Comments

Det är världen finaste väder ute och det är lördag!!! Igår kväll stannade jag hemma och lagade middag till min värdfamilj tillsammans med Lisa. Var så jäääkla nervös när de skulle smaka för kände att allt blev så dåligt. Haha men det gick bra. Till efterrätt gjorde vi kladdkaka som blev allt annat än kladdig, men ska göra det en gång till så de får smaka en riktig kladdkaka. Aja nu har jag det överstökat i alla fall.

En Kajs och en Lisen
Haha de ända bilderna från igår. Synd att jag inte tog på slutresultatet.

Vi lagade en pasta med kyckling som mamma lärt mig hemma.

Förvånades över mig själv genom att vakna tidigt idag, dra och träna och springa milen på löpbandet. Haha brukar få ett sånt ryck en gång i halvåret typ annars springer jag för det mesta 5 km.

Likes

Comments

Saluuut :) Hade en lektion idag så vi drog in till Paris för brunch på Buvette, så himla gott. Jag åt där när Louise var här också, luuuv that place.

Sen var vi på & other stories och kikade på rean. Hahah asså jag är helt hopplös. Sa till mig själv att ska ha en HELT shoppingfri månad nu i mars. Det första jag gör är att köpa nya byxor och ny jacka. Nu är det 9e mars och jag tror jag köpt ytterligare två nya grejer utöver jackan och byxorna. Haha herregud. Tur att det inte är jätte långt kvar här nere (?) så jag inte blir totalt ruinerad.

Puss natti

Likes

Comments

Vi satt och pluggade lite på bagelstein nyss. Snaaaart svensk/fransk middag på skolan. Taggad på mat!!!

Likes

Comments