Hade en riktigt mysig eftermiddag igår tillsammans med alla härliga människor som jag träffat här i Byron Bay! Vi köpte bland annat melon som vi gröpte ur och fyllde med vin blandat med socker, sen satt vi på stranden tills solen gick ner.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Något man blivit bättre på i detta landet är att vara kreativ med maten man äter här, att bara leva på pasta-pesto är något man tröttnar på i längden så man blir snabbt kreativ för att göra en så billig men så god måltid som möjligt. Idag blev det en vegansk thaigryta som var riktigt god, enkel och billig! Allt som behövdes var bara lite grönsaker,svamp,kokosmjölk, ananas och grön curry, till det hade jag brunt ris! Det var himmelskt gott!

Likes

Comments

Under helgen så hålls Byron Bays årliga surf-festival till, en festival som är helt ägnad åt just surfing! Surf-brädor säljs överallt, det hålls kortare föreläsningar där du får lyssna på olika surfare samt kulturen bakom surfing sen finns det även massvis med matstånd och även klädstånd som säljer fina plagg och söta bikinis! En riktigt mysig festival att bara gå runt i! Vill man kolla in surfare så får man ta sig mot de mindre stränderna så som Wategos eller Tallow-beach.

Likes

Comments

Ställde alarmet och gick en sväng inom Farmers Market som är en lokal grönsaks-marknad här i Byron Bay som hålls en gång i veckan! Köpte med mig allt från passionsfrukter till drakfrukter som även blev min lunch idag!

Likes

Comments

Firade en sista utgång med Elin på ett tag då hon imorgon åker vidare mot Nya Zeeland för att vara där några veckor innan hon sen drar vidare mot Sydney. Själv är planen att jag ska stanna här i Byron i några veckor till för att sen möta upp Elin igen i Sydney i slutet av april. Jisses vilket dreamteam vi har varit, haft så enormt kul och är så glad att jag fått uppleva allt med henne!

Nu är det även bara 50 dagar kvar tills mina föräldrar kommer ner hit för att besöka mig, längtar så mycket efter att få bara krama om dem!! Tiden springer förbi här nere, kan inte förstå att jag varit borta i snart 4 månader redan...

Likes

Comments

Är så glad över att få både jobba och bo tillsammans med dessa härliga människor!

Foto: Yohan Lacaille-Moisan

Likes

Comments

Min favoritplats här i Byron är uppe vid fyren, bland det bästa som finns är att dra ihop ett gäng och sätta sig och kolla solnedgången. Så idag när vi firade Nanna (en tjej jag jobbar med) så valde vi just att gå till fyren med några öl och bara sitta ner och umgås. Riktigt bra hade vi det och jag slutar aldrig förvånas över hur fint det verkligen är här!

​2 låtar som spelas om och om igen i mina hörlurar för stunden.. Sistnämnda låten har jag hört här nere då personen kommer härifrån Byron. 

Likes

Comments

Är så extremt nöjd med min nya öron-piercing! Vad jag är mindre nöjd över är min utväxt men det är smällar man får ta när man reser på en backpacker-budget där inga frisörtider är inräknade.

Likes

Comments

Idag var båda jag och Cornelia lediga så vi bestämde oss då för att hyra en bräda och försöka bättra på våra surf-kunskaper... Dessvärre så var det ovanligt strömt i vattnet idag och inte alls bra vågor för nybörjare så vi spenderade mesta av tiden plaskandes i vattnet och resterande tid spenderade vi poserandes vid brädan.

När vi var nöjda med vår insats med brädan så gick vi in till stan där jag piercade övre örat, planen var att ha en liten ring men ångrade mig i sista stund och gjorde en liten stud istället som är en liten liten rund boll. Bild kommer senare på det med!

Likes

Comments