View tracker

Häromdagen så drog vi ihop ett helt gäng svenskar och gick över 1 timme för att komma till Byrons kända fyr, väl på plats kollade vi solnedgången samtidigt som vi åt av vår picknick och drack några öl till, riktigt mysigt var det!

Likes

Comments

Jobbade tre timmar imorse och bestämde sen träff med Elin på Café Twisted Sista för att fika ihop. Efter mycket velande om vilken av alla deras gigantiska och goda kakor och tårtor som vi skulle ha så bestämde vi oss för deras chokladkaka. Så enormt mättande men riktigt god!

Likes

Comments

Hade en rast på hela tre timmar idag på jobbet så då packade jag snabbt ner en handduk, en bok och satte på mig en bikini och sen gick jag och mötte upp Elin,Oskar och Linnea för att tillbringa hela min rast på stranden.

Likes

Comments

Dagens lunch lyxade vi till och åt på ett mysigt café här i Byron vid namn Combi. Riktigt smarrigt var det! Det var även vår "hej så länge-lunch" med Malva då hon idag åker vidare mot Sydney för att spendera en vecka där innan hon åker hem till Sverige. Kommer bli så tomt att inte ha henne med oss efter att konstant rest ihop i 3 månader. Som tur väl så ses vi om några månader i Sverige igen!

Var ett litet tag sen jag bloggade här och det har att göra med att jag precis skaffat jobb för boende här i Byron Bay, det innerbär precis som det låter att jag jag jobbar cirkus 15 timmar i veckan och som betalt får boende på ett hostel här! Planen är att jag förr eller senare även ska skaffa ett jobb som ger mig en inkomst, men detta är en bra början och plus så bor jag med härligaste människorna här som gör att jag trivs ännu bättre!

Likes

Comments

Det hostel vi bor på för stunden här i Byron heter Arts Factory Lodge och är nästan mer som en liten by än bara ett hostel! Har ni sett filmen The Inbetweeners 2 så känner ni förmodligen igen stället då vissa scener utspelar sig här!

Extremt hipster är det här och varje dag upplever man något nytt. Här får man antingen bo i vanliga rum,barackliknande tälthus, tälta med eget tält eller så bor man i gigantiska tält med plats för 10 sängar som står i en cirkel som ni ser på bilden nedan! Varje dag hålls även didgeridoo-lektioner, liknar en lång pinne som du blåser ljud ur. Vill du så kan du även tillverka din egna blåspinne vilket kostar cirka tusen kronor, så vi avstod det..

Det är verkligen en väldigt rolig upplevelse att bo här och har man vägarna förbi Byron så tipsar jag verkligen att lägga minst två nätter här!

Likes

Comments

Vi är äntligen framme i efterlängtade Byron Bay och vi stormtrivs här! Staden i sig är väldigt bohemisk och människorna som bor här likaså, det är en sån härlig atmosfär att befinna sig i! Halva dagen spenderade vi med att strosa runt och se hur staden såg ut och andra halvan spenderade vi på stranden med en god pizza och livemusik som spelades i bakgrunden.

Likes

Comments

De första veckorna här i Australien så levde vi budget deluxe vilket innerbar att det blev nudlar till nästa frukost,lunch och middag. Som tur väl tröttnade vi på det väldigt snabbt och har numera gått över till en bättre kost som ikväll när vi åt denna salladen med kyckling till!

Likes

Comments

Vi har varit i Australien i snart 70 dagar och har fortfarande inte vant mig vid tanken att detta är ens vardag... Imorgon åker vi vidare mot Byron Bay och som planen ser ut just nu så ska vi förmodligen stanna kvar där ett tag!

Likes

Comments

De kommande 3 dagarna ska vi spendera här i Coolangatta, en mysig liten småstad med fina stränder och vågor som är perfekta för att surfa på! Än så länge har jag varken fått in taktiken eller balansen så nöjer mig vid att ligga vid strandkanten och kolla på alla andra istället!

Byggnaderna i bakgrunden är Surfers Paradise, så vår nya destination låg inte så långt iväg!

Likes

Comments

Haft ett annorlunda nyår men väldigt bra här i Surfers Paradise, vi började dagen med att ligga på stranden för att sen tillsammans med våra rumskompisar från Kanada, dra ihop en förfest på vårt hostel och sedan dra till en klubb i närheten. Själva 12-slaget firade vi in barfota på stranden tillsammans med tusentals människor! Avslutade året helt enkelt på bästa sätt och startade sen det nya året om inte bättre!

Likes

Comments