Under helgen så hålls Byron Bays årliga surf-festival till, en festival som är helt ägnad åt just surfing! Surf-brädor säljs överallt, det hålls kortare föreläsningar där du får lyssna på olika surfare samt kulturen bakom surfing sen finns det även massvis med matstånd och även klädstånd som säljer fina plagg och söta bikinis! En riktigt mysig festival att bara gå runt i! Vill man kolla in surfare så får man ta sig mot de mindre stränderna så som Wategos eller Tallow-beach.

Likes

Comments

Ställde alarmet och gick en sväng inom Farmers Market som är en lokal grönsaks-marknad här i Byron Bay som hålls en gång i veckan! Köpte med mig allt från passionsfrukter till drakfrukter som även blev min lunch idag!

Likes

Comments

Firade en sista utgång med Elin på ett tag då hon imorgon åker vidare mot Nya Zeeland för att vara där några veckor innan hon sen drar vidare mot Sydney. Själv är planen att jag ska stanna här i Byron i några veckor till för att sen möta upp Elin igen i Sydney i slutet av april. Jisses vilket dreamteam vi har varit, haft så enormt kul och är så glad att jag fått uppleva allt med henne!

Nu är det även bara 50 dagar kvar tills mina föräldrar kommer ner hit för att besöka mig, längtar så mycket efter att få bara krama om dem!! Tiden springer förbi här nere, kan inte förstå att jag varit borta i snart 4 månader redan...

Likes

Comments

Är så glad över att få både jobba och bo tillsammans med dessa härliga människor!

Foto: Yohan Lacaille-Moisan

Likes

Comments

Min favoritplats här i Byron är uppe vid fyren, bland det bästa som finns är att dra ihop ett gäng och sätta sig och kolla solnedgången. Så idag när vi firade Nanna (en tjej jag jobbar med) så valde vi just att gå till fyren med några öl och bara sitta ner och umgås. Riktigt bra hade vi det och jag slutar aldrig förvånas över hur fint det verkligen är här!

​2 låtar som spelas om och om igen i mina hörlurar för stunden.. Sistnämnda låten har jag hört här nere då personen kommer härifrån Byron. 

Likes

Comments

Är så extremt nöjd med min nya öron-piercing! Vad jag är mindre nöjd över är min utväxt men det är smällar man får ta när man reser på en backpacker-budget där inga frisörtider är inräknade.

Likes

Comments

Idag var båda jag och Cornelia lediga så vi bestämde oss då för att hyra en bräda och försöka bättra på våra surf-kunskaper... Dessvärre så var det ovanligt strömt i vattnet idag och inte alls bra vågor för nybörjare så vi spenderade mesta av tiden plaskandes i vattnet och resterande tid spenderade vi poserandes vid brädan.

När vi var nöjda med vår insats med brädan så gick vi in till stan där jag piercade övre örat, planen var att ha en liten ring men ångrade mig i sista stund och gjorde en liten stud istället som är en liten liten rund boll. Bild kommer senare på det med!

Likes

Comments

Igår gick vi på en minifestival här i Byron Bay där Xavier Rudd och The Cat Empire var huvudakterna. 2 artister/band som kanske inte är så välkända i Sverige, men båda är så bra! Xavier var lite mer lugna låtar medan The Cat Empire var bara att dansa loss till! Har ni ej hört dessa innan, så in på spotify nu!

Det som var lite sämre och som man egentligen inte borde klaga på var vädret, att stå i mitten av ett publikhav när det är 25-30 grader ute vad lagom svettigt, men det stoppade inte någon från att dansa, sjunga och bara ha det riktigt roligt. Fler bilder kommer!

Likes

Comments

Idag köpte vi med oss lunch från stället Bayburger, stället har riktigt goda hamburgare! Senare på eftermiddagen så mötte vi upp Elsa och Molly som jag ej träffat på 3 månader så det var riktigt roligt! Det hade även med sig mina julklappar från min släkt och de paketen innehöll massa svenskt godis och fina brev som gjorde mig så glad!!

Imorgon är det Australia Day vilket planerna för stunden är att vi ska fira på stranden tillsammans med några människor vi träffat här nere.

Likes

Comments