Några snabbt tagna mobilbilder från kvällens promenad, när jag var här för två år sedan så brukade jag ut och gå varje kväll, så det var roligt att se hur vissa hus har förändrats och andra har samma flaggor uppe som för två år sedan. Älskar även att gå bland de enorma husen där ena ska vara maffigare än andra, så annorlunda från lilla landet lagom! Lyckades även klappa en och annan katt längs vägen vilket medförde stor lycka för den katt-älskare som jag är..

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Precis som titeln lyder så har de senaste dagarna spenderats vid poolen då det börjar bli väldigt varmt här! På söndag ska det bli upp emot 35 grader så då klagar man inte på att man har en egen pool! Även inhandlat två nya bikini-toppar från Forever 21 och H&M och gillar framför allt min avokado-bikini!

Likes

Comments

Var på bio häromdagen med Gia och vi såg Captain Underpants som är en animerad komedi om 2 ungdomar som fantiserar ihop en superhjälte som de sen råkar hypnotisera sin rektor att tro att han är. Brukade läsa böckerna om Kapten Kalsipp när jag var liten så var roligt att se filmen nu si så där 10 år senare!

Likes

Comments

Jag älskar verkligen denna staden! Palmer överallt och har fortfarande sin amerikanska gamla charm i sig som ni ser på bilderna! 

Likes

Comments

Idag har flickorna haft lagfest med sina volleyboll-lag och festen hölls här hemma. Väldigt många gäster och väldigt mycket skratt, en bra dag helt enkelt! Familjen har även passade nog en volleybollplan på sin trädgård så kunde inte bli bättre för barnen! Man hade även hyrt in en kille som stod och lagade tacos till oss allihopa, riktigt gott! 

Innan kalaset så började jag dagen med att köra och hämta ballonger och det var verkligen ett struggle att bara få in alla 21 helium-ballonger i bilen! Men efter mycket om och men så lyckades jag köra hem ballongerna som var i färgerna rött och svart eftersom det är lagets färg!

Likes

Comments

Allemansrätten existerar inte riktigt i detta land utan istället så är många sjöar och stränder gjorda till så kallade country clubs så det krävs ett medlemskap eller en inbjudan för att få tillträde till platsen! Idag så blev den yngsta flickan medbjuden till Emerald Lake som är en liten sjö här i området med några rutschkanor och flottar! Väldigt mysigt ställe som kräver just ett medlemskap eller en inbjudan för att få besökas! Vi hade iaf väldigt roligt och nu har även Gia och Gisele sommarlov! Imorgon så ska det vara poolparty här och det blir upp emot hela 60 gäster, så fullt upp med andra ord!

Likes

Comments

Har snart tillbringat en vecka här i Redwood City som är en liten stad utanför San Francisco. Har bland annat under denna veckan varit hjälplärare under en aktivitetsdag med Gias skola (yngsta flickan hos familjen jag bor hos). Har även börjat köra här i USA vilket var väldigt ovant i början då jag spenderat 7 månader på vänster sida i trafiken... Här är iaf några få bilder från veckan!

Tycker att brandbilarna är så fina här!

Fina Gia!

Likes

Comments

Efter en 13 timmars lång flygresa som bestod av sömn,filmer och ännu mer sömn så har jag nu äntligen landat i San Francisco! Flög med Qantas vilket är ett flygbolag från Australien som jag aldrig hört talas innan jag kom till just Australien. Flygbolaget var riktigt bra och jag tillhör skaran som äter allt och därmed gillar flygplansmat! Känns även fortfarande konstigt att jag flög från Australien klockan 13.00 lokaltid och har nu landat i USA 09.30 lokal tid samma dag, så nu har jag bara en härlig jet-lag att invänta!

Likes

Comments

Häromdagen så tog jag tillsammans med 3 nyfunna kompisar här i Sydney, färjan till Manly. Planen var att gå den kända promenadstigen längs kusten men när vi kom fram och såg att sträckan tog 4 timmar att gå och att vi ej riktigt hade den energin eller tiden så valde vi istället att strosa runt lite i Manly innan vi tillslut satte oss och åt mexikansk mat till middag. Tycker att färjan mellan centrala Sydney och Manly är så mysig att åka då man åker förbi både Operahuset och Sydney Habour Bridge, vyn är helt fantastisk!

Låt inte den blåa himmeln lura er om att det är varmt här, det är så kallt.. Har dessvärre även bara en sommargarderob med mig hit men som tur väl fick jag låna en jacka av min rumskompis. Egentligen ligger temperaturen på runt 15 grader vilket inte låter så värst farligt men har vant mig vid att gå runt i shorts och linne så personligen känns det som att det är 6 grader ute..

Likes

Comments

Som titeln lyder så sitter jag just nu på Sydneys flygplats och väntar på att gå ombord på planet som ska ta mig till San Francisco. Där ska jag spendera min sommar (vinter enligt Australien)

Likes

Comments