Ett resultat efter att ha varit ledig lite för länge... För att ha råd med resan så har jag under hela sommaren och hösten pendlat mellan hela fem olika jobb vilket har gjort att jag haft få lediga dagar, men det har inte gjort mig något då jag nästan klättrar på väggarna när jag är ledig för att jag lätt blir så uttråkad. Trots alla mina jobb så har jag lyckats få in en veckas ledighet och eftersom jag har fixat klart allt inför resan så spenderade jag idag min sista lediga dag på bästa sätt: i sängen med datorn.. Många youtube-klipp senare så hittade jag en mildare halloweensminkning (helt utan blod, vilket enligt mig ej borde ha rätten till att bli kallad halloween-sminkning) och en kombination av sminkfantast och uttråkning gav resultatet till en rådjurssminkning, inte en syn man inte får se varje dag..


Likes

Comments

Idag var det dags för min del att för andra gången vaccinera mig mot Japansk hjärnhinneinflamation även kallad med ett finare ord Japansk encefalit, en sjukdom som är väldigt ovanlig på östkusten i Australien, men desto vanliga i Asien. En tripp jag och Elin planerat att vi med ska göra, men eftersom vi inte vet ifall det sker i samma resa som Australien eller blir en helt egen resa i sig längre fram i framtiden, så valde vi både att vaccinera oss mot det nu!

Nu har jag på loppet av 1 månad tagit totalt fyra sprutor under 4 olika tillfällen och för att fira att jag inte behöver ta några fler vaccinsprutor på 1 år så unnade jag mig denna fina spetsskapelse från H&M. Nu är även försäkring fixad, väska inhandlad och boende bokat så nu är jag mer än redo att lämna landet lagom, om bara ynka 3 veckor.

Likes

Comments

En helt opassande bild till ett helt onödigt inlägg men man måste ju börja någonstans. Välkomna till min lilla blogg som till en början främst kommer att handla om min resa till Australien som bär av om exakt 24 dagar, 10 timmar och 2 minuter och som än så länge inte har ett hemresedatum... Totalt är vi 4 stycken som reser ner den 1 november, vilka är jag (Kajsa Pyk), Lisa, Elin och Malva. Det här kommer bli bra, riktigt bra.

Likes

Comments