Hej!
Det har varit dålig uppdatering här nu ett tag, mycket på grund av att det är väldigt mycket i skolan nu. Snaaart är dessa två kurser över och en ny kurs väntar. Det ska bli spännande! Förhoppningvis så blir det lite bättre uppdatering, då vi inte har så mycket i skolan när vi påbörjar en ny kurs (u never know though). Idag är det lördag och jag sitter vid mitt skrivbord och pluggar ekonomistyrning.
Hoppas ni har en fin lördag! 💞

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Efter en vecka bestående av en del olyckor och nedslag så fick veckan iallafall ett bra slut! Tove och Rasmus var på besök i Malmö. Lite öl och besök på Trädgårdspaletten stod på schemat.
Väldigt trevligt!

Likes

Comments

För att förhoppningvis påskynda tillfrisknandet så gjorde jag en liter "ingefärsshot". Älskar hur det bränner till i halsen! Det är inte komplicerats alls att göra men det tar lite tid då det ska värmas upp och sedan svalna en stund.
Ingredienser:
200 g färsk ingefära
1 l vatten
½ dl honung
2 st citroner
Såhär gör du:
1. Riv ingefäran grovt med skalet på och lägg den i vattnet. Värm upp (men aldrig över 60 grader då det inte ska börja koka) i 20 minuter.
2. Sila av ingefäran och blanda i honungen medans det fortfarande är ljummet (runt 40 grader).
3. Låt svalna och pressa sedan i citronerna. Sila och häll i en flaska.

Voilá!

​Om man önskar så kan man strö lite cayennepeppar på sin shot. Jag hoppar det. 🔥

Likes

Comments

Hallå där!
Det är måndag igen och helgen är över. Attans. Denna vecka kommer i princip bara att bestå utav plugg (som alla andra veckor) och förhoppningvis hemfärd till Karlskrona i helgen. Jag har dragit på mig en förkylning och känner mig lite krasslig, men hoppas på att det blir bättre så snart som möjligt (har inte tiiiiiiid att vara sjuk). Idag blev det kokt potatis, panerad torsk, brysselkål och hollandaiesås till middag. Gott!

Likes

Comments

Hello!

Igår så var det finsittning med Malmö Nation vilket var mycket trevligt! Idag blir det dessvärre plugg inför nästa tenta som ska skrivas på måndag. Men lite mer roligheter ska vi ha innan dess! Imorgon är det nämligen sittning igen, denna gång en fulsittning! WIHUUU

Fick äran att låna Beccas klänning från Zara!

Likes

Comments

Glad alla hjärtans dag!

Jag tycker om denna dagen. Mitt i en stressig vecka så kom det en kärleksdag. Inte endast en kärleksdag för sin respektive, utan även en dag där man blir påmind om vilka fina människorna som man har runtomkring sig. Jag och Axel bestämde oss för att göra hemmagjord sushi och resultatet blev faktiskt över förväntan!

Likes

Comments

Hon, philadelphiaosten till mitt knäckebröd, flyttar snart tillbaka till Karlskrona igen och jag börjar känna mig FETT ostabil. Sedan vi lärde känna varandra så har vi ALLTID funnits nära. Hon är ju min trygghet. Men nu så ska vi för första gången bo i två olika städer? NEJ TACK.

Likes

Comments