Header

Jag har kommit fram till att världen är fucked up och det är nog inte så mycket fel på mig ändå. Men för att jag är som jag är så får jag sona för det sen. Jag är snäll och jag är ärlig. Det är fel idag. I dagens samhälle ska man varken vara snäll eller ärlig. Man ska vara egoistisk och ljuga. Man ska bara tänka på sig själv och göra det som man själv mår bra av. Man ska skita i alla andra och ljuga om det kommer ett litet problem. Det ska inte finnas några problem idag. Alla är bäst, alla ska visa utåt hur jävla bra alla mår och hur jävla duktiga alla är. Det finns ingen som går igenom något jobbigt alls. I alla fall inte på sociala medier.

Jag har aldrig tagit mig själv i första hand. Jag har hjälpt andra före mig själv och jag har alltid gett mer än jag har fått. Tänk om alla var så snälla mot varandra, då hade det kanske inte funnits lika många människor som mår dåligt idag. För jag förstår alla dom. Jag förstår människor som mår dåligt och som är deprimerade eller liknande, på grund av hur världen är idag och hur alla är och beter sig i dagens samhälle. Det är så sjukt. Det är inte konstigt att det finns de som inte vill leva faktiskt. Jag har varit där själv, för många gånger.

Men vet ni vad? Vi alla ska bara skita i alla andra och endast bry oss om oss själva. För då kommer vi också må bra. Håll bara ditt hjärta till dom få du vet skulle offra ett finger för dig. Skit i alla andra.

Designa din blogg - välj mellan massor av färdiga mallar på Nouw eller gör en egen; "peka o klicka" - klicka här!

Likes

Comments

Morfar är hemma hos oss nu (han bor i Thailand som jag sagt förr) och idag fyller han år så vi ska fira honom med lite folk & middag osv. Grattis till honom! Så skönt att ha han hemma i Sweden.

Likes

Comments

Helt nere. Halvsurig, irriterad och degig hela tiden. Ser bara ner på mig själv men kan inte säga varför. Eller, inte mer än att jag hatar mig själv, jag är sämst i världen och jag fattar inte nånting. Hatar denna inställningen och blir arg för att jag har den också. Jag blir arg på mig själv, inte på någon eller på något annat. Jag måste ut och gå, köra bil eller ligga med musik i öronen för att inte tänka så dumt. Får såna "dippor" och då kvittar det vad jag gör för allt är jobbigt, tråkigt, irriterande och jag gör bara fel. Vill inte träffa någon för att andra ska slippa träffa mig, vill inte göra något för jag kan ingenting. Alltså.. Så stört. Konstig är jag. Jag har till och med varit ute och sprungit (inget märkvärdigt kanske, men jag har annars inte sprungit på flera år..), som att jag tror att jag kan springa ifrån mig själv och det dumma jag tänker om mig. Åh. Kanske inte är så konstigt jag säger att jag hatar mig ibland. Stackars familj som lever med mig, haha =) Jaja. Jag är väl på toppen snart igen. Brukar vara så. Livet är ju annars rätt så bra nu!

Likes

Comments


Better Blogging Nouw