Header

Sämsta bloggen i hela världen lol =) Gör ingenting som är roligt att veta ändå haha. Jobbar sover chillar, jobbar sover chillar. Typ. Har inte ens festat på flera helger nu för att jag är helt död haha. Nog kul. Jobbat en del övertid nu också så därför blir jag väl så trött. Men roligast är ju när lönen kommer så varför gnälla. Jag har det bra.

Idag är jag ledig iallafall och som ni ser på bilden så har jag nyss käkat MAAAX. Jag & Mami gick en runda i skogen så vi tyckte att vi förtjänade vars en fet burgare efter det. Hurtigt. Nä, nu blir det bara myskväll!

Likes

Comments

Myslördag igår med den goaste killen jag vet

Likes

Comments

Hej hopp friday! Jag jobbar ikväll igen och även på söndag. Ställer mer än gärna upp när jag behövs och det gör mig inte ett skit. Är väääldigt trött i kroppen dock men jag är ju ledig imorgon så då får jag vila ut då :].

Jag har typ inga fredagar. Jag jobbar ju nätter varje dag förutom fredagar då jag börjar oftast 19, så jag går ju upp vid 14-15 (om jag vaknar av klockan), drar mig lite, dricker mitt morgonkaffe, går en runda med lilla prinsessan och sen har jag inte så länge kvar innan det är dags att köra till jobb. Sen slutar jag inte förrän inatt någon gång och då är det bara till att åka hem och hoppa i säng typ. Oftast är det så. Men som sagt, det gör mig ingenting alls, jag njuter extra mycket när det väl är lördag då! Så ja, ni får ha en bra kväll alla ni som ska hitta på något idag. Puss & kram! /K.

Likes

Comments

Morfar är hemma hos oss nu (han bor i Thailand som jag sagt förr) och idag fyller han år så vi ska fira honom med lite folk & middag osv. Grattis till honom! Så skönt att ha han hemma i Sweden.

Likes

Comments


Better Blogging Nouw