Header

Ett par nya sköna byxor sitter på mina ben idag, kommer från b.young. Jag har suttit i trädgården med Mami (som älskar att bli fotad hihi) och min lilla prinsessa sedan jag vaknade. Ikväll är jag ledig! Woho! Det blir mys, mys och mys tror jag. Så slut i hela min kropp. Men först ska jag hem till Vickan och snacka lite skit med henne! Ha en bra helg alla! 😊

Blogga med din mobil - Nouw har kanske Sveriges bästa blogg-app - klicka här!

Likes

Comments

  

Likes

Comments

Sämsta bloggen i hela världen lol =) Gör ingenting som är roligt att veta ändå haha. Jobbar sover chillar, jobbar sover chillar. Typ. Har inte ens festat på flera helger nu för att jag är helt död haha. Nog kul. Jobbat en del övertid nu också så därför blir jag väl så trött. Men roligast är ju när lönen kommer så varför gnälla. Jag har det bra.

Idag är jag ledig iallafall och som ni ser på bilden så har jag nyss käkat MAAAX. Jag & Mami gick en runda i skogen så vi tyckte att vi förtjänade vars en fet burgare efter det. Hurtigt. Nä, nu blir det bara myskväll!

Likes

Comments

Idag har jag hängt runt med denna awesome härliga goa saknade jävla tjejen. Så längesen vi sågs nu så det var skitskönt att ses lite. Vi drog till Mio, Rusta och Ikea för Jenni ska flytta så hon skulle kolla lite inredning. Skoj! Jag fick med mig nytt påslakan hem också! :)

Likes

Comments


Better Blogging Nouw