Gråa mocka sneakers - Hur snyggt är det inte med mocka skor? Jag är i alla fall helt såld på det, det finns verkligen inga bättre skor. Om man bara impregnerar dem tillräckligt bra så står de faktiskt imoe väta hyfsat bra.

Svarta Kostymbyxor - Som jag nämde i ett tidigare innlaäg "Hiss o Diss" tycker jag verkligen om dessa typer av byxor. De finns lite över allt, t.ex, Zara, Asos, Massimo Dutti och HM.

Stickat tröja- Att bara kunna tra över tjockk stickat tröja en mysig sommar kväll är verkligen jätte härligt! Jag gillade denna vita tröja starkt. Den är en blandning av en kabelstickad tröja och en vanlig stickad.

Mjukis sätt- Håll med om att man bara vill ha på sig de dygnet runt. Jag skulle verklogen kunna ha pyjamas eller mjukis kläder dygnet runt året om. Tyvärr så skulle det nog inte vara särskilt roligt men väldigt mysigt.

Svart crossbody väska- Enligt mig behöver alla garderober en liten, lätt svart väska. De går ju att matcha till allt. Jag föredrar egentligen silver detaljer men på denna väska tyckte jag att guld verkligen passade.

Svart basic kjol- Till hösten är det passande att ha en svart basic kjol. För min del som älskar bas plagg så är detta helt perfekt.

Här hittar ni:

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Godmorgon!¨

Idag är första gången på länge som jag vaknar upp hemma på ön. Igår kom jag nämligen hem ifrån semestern. Jag har faktiskt varit borta nästan hela sommarlovet.

Första veckan var jag bara hemma, var med kompisar och hade det asmysigt. Sedan drog jag och mamma iväg till Portugal hyfsat tidigt efter skolavslutningen. Jag och min familj åkte sedan på bil semester till Köpenhamn och sedan vidare till Berlin för att slutligen komma till Byern där min pappa har släkt. Påvägen hem stannade vi på mina kusiner landställe i Falsterbo. Vi hade verkligen en sån tur med vädret där nere, det var strålande sol nästan varje dag!

Jag har också spenderat stora delar av lovet på landet, några kompisar har följt med mig ut men jag har såklart längtat till att få komma hem och träffa ännu fler vänner hemma i stan. Jag tycker att det hör sommaren till att längta hem till kompisarna och vardagen. Bilderna till höger är från min sommar.

Idag ska jag träffa @Wetterbergella på hennes landställe. Jag är verkligen jätte taggad. Nu kan jag inte ligga kvar i sängen och blogga för jag måste packa!


Hoppas att er sommar också varit fantastisk,

//Kajsa

Likes

Comments

Hej alla!
Detta blir då mitt första inlägg på denna blogg. Tänkte gör något lite simpelt så jag startar med en hiss och diss :)

BRALETTER

Braletter är någoting som iaf jag ser många som har. Det passar på vissa, absolut men jag skulle nog inte ha på mig en. Så i mina ögon är det nog en blandning av en hiss och diss.

MINI CROSSBODYBAGS
En annan trend som jag verkligen hissar är mini crossbody bags! Jag menar man kan ju verkligen ha dem till allt. Jag älskar också hur de finns i alla färger och nyanser.

KENZO TRÖJOR
Kenzo tröjor är också en av mina absoluta favorit plagg. Just nu äger jag en tjocktröja och en t-shirt. Något mindre bra är ju att de trots allt är ganska dyra. Men i mina ögon så är de fortfarande en stor hiss.

KORSETT TRÖJOR
En återkommande trend är korsett tröjor. Helt ärligt så är jag inget större fan av dem men som allt annat så beror det på vem som bär plagget. Jag skulle dok säga att jag dissar denna trend.

HW BYXOR
Slutligen så har vi hw byxor, rossetbyxor, kostymbyxor eller vad de nu heter. Jag är helt kär i dessa byxor men äger ännu inte ett par. Jag har dock stora planer på att införskaffa minst ett par.

Hoppas att ni förstår att detta bara är mina åsikter så ingen ska behöva ta illa upp. Tack för att du läste :))


//Kajsa

Likes

Comments