Header

Jag tröttnar aldrig på min tjockisbild! Oavsett vart jag är idag så är jag långt ifrån den kroppen som jag hade då, och en annan person än den som var fast i den kroppen! Jag är både äcklad och tacksam när jag ser den. Jag har ibland svårt att minnas vart jag började min resa och vart jag är påväg...


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hett pass i gymmet igår, varmt om satan och intensiteten va hög!
Har fått riktigt härliga ryggpass det senaste, avslutade med en blandad kompott av magövningar! Jag fortsätter att krigar på mot mitt mål!

Likes

Comments

Vaknade upp med den bästa vikten under hela dieten idag, kändes så himla gött! Nu är det sju veckor kvar till tävlingen och jag börjar känna mig lite nervös redan. Ska bli så himlar roligt att få stå på scenen igen! Men det är sju veckor fyllt med hårt jobb. Jag ska ha rutmage i år, jag SKA ha det!!

Jag ska jobba ett kassapass idag sen är det ledig HELG! Jag ska bara träna och mysa. Ska bli så härligt!

Ha en fin fredag allihopa!


Likes

Comments

Vi har äntligen börjat tagit tag i att byta ut några av dom provisoriska lösningarna som uppstod vid flytten. Efter tre långa veckor har vi äntligen fått hem dom specialbyggda sängborden som är byggda efter våra önskemål och mått. Nu ska vi bara hitta en sänggavel också.


Likes

Comments

Firar coachens silverplacering på dagens SM med ett bröstpass! Grymt jobbat, och du va snyggast på hela scenen Tess!!!! Du är bäst!

Pssst... Kläderna är nyheter från nya kollektionen hos Dcore.com och blodet kokar av Olimps PWO - Massacra! Boom!

Likes

Comments

Har nyss ätit keso och vräkt i mig en liter vatten så magen står i femton hörn. Den här dagen svepte bara förbi, fullt ös med träning och jobb så nu kommer jag sova riktigt gott i natt.
Kurar ner mig i en mysig Dcorehoodie under duntäcket och skänker några tankar till choach Tess och min teamie My som ska köra SM uppe i Västerås imorgon. Lycka till och kör järnet på scenen!!!

Jag kämpar på med diet och träning. Det känns som det går väldigt trögt och jag vet att jag har svårt att gå ner i vikt och behöver kriga hårt för att tappa, men det är extra kämpigt vissa dagar. Idag var inte en sån dag, och då hade jag ändå gått upp i vikt sedan förra veckan. Jag känner på kläder och ser i spegeln att det händer grejer med kroppen, så idag har jag inte varit arg på varken vågen eller kroppen.
Sov gott ovh var rädda om er!


Likes

Comments

Har ätit upp äggfrukosten efter en timmes PW, nu väntar jobbet sen är eftermiddagen och kvällen fylld med en massa spännande saker!


Likes

Comments