Hej!
Det har hänt en del sen jag uppdaterade förut. Jag har blivit medryttare på en häst som heter Öska. Det är en tolv årig islänning som är svart med en liten stjärna (tror jag det är) i pannan. Hon är hur mysig som helst men tror det kommer ett annat inlägg om henne sen.
Jag ska på ridläger på söndag och jag är jätte taggad!
Jag har även sommarlov nu och är kaninvakt åt Mathildas kaniner Jocke och Klöver.


Blev ett lite halvt tråkigt inlägg men det kommer ett roligare senare idag!


Vi ses! //Kajsa

På bilden Öska.

På bilden jag och Safira som gosar i hagen.❤️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hellu!
Tänkte bara uppdatera lite då jag varit rätt oaktiv.
Igår var jag och hjälpte till på "kaninklubben" som 4H ordnar. Först fick de mindre erfarna komma. De fick först ha lite teori med några av klubbkompisarna. Sedan hjälpte vi dem att hoppa med sina kaniner. Efter det byggde vi upp tre nya banor. En krok, en rak och en liten rak. Då skulle de lite mera erfarna träna. Det var roligt med kompisarna och kaninerna! Jag hade med båda småttingar men hann bara hoppa med Caprica. Hon fick träna till hennes lätt debut! Hon var lite fånig i början men sista rundan gick fint!

Imorgon väntar dans, "kalas" och mycket skratt med bästie. Vi hörs!


//Kajsa

Tanten när vi var på stranden.

Likes

Comments

Hejsan!
Igår hade jag en hoppträning med mina små fluffar. Alla fick testa först mini en gång och sedan blev det lätt för hela slanten. Har ny bestämt vilka klasser de ska få tävla i (de är inte ens bestämda ännu). Tror att killarna får stanna en tävling kvar i minin, men tjejerna får ta lätten. Anledningen för att jag har kvar mina kaniner i minin är för att, iallafall Minihopp och Långöra, inte är så rutinerade. Visst de kan hoppa, men de första två åren jag ägde dem så blev jag glad när de hoppade en bom(10cm) i princip. Så dö vill jag ha de säkra i minin innan jag börjar tävla den i lätten. ❤️


Bajj!❤️ //Kajsa

Likes

Comments

Hej bloggen!
Helgen har varit jätte mysig! Det började redan klockan halv elva på Lördagen. Jag åkte med två av mina pälsbollar till 4H gården där dagens tävling skulle hållas. Det var pojkarna som fick åka denna gång.
En supersnäll klubbkompis tävlade dem och jag är evigt tacksam.

Zaesar
Han hoppade på 1+3 tror jag. Nadja sa att han varit snuskig på banan och jag förstår verkligen vad hon menar. Utanför banan hade han blivit en liten favorit. Min lilla charmprins.❤️


My sweet dreams (Minihopp)
Han hoppade över förväntningar! 0+2 och precis utanför placering. Blir nog snart att prova på lätten med min lilla köttbulle.


Sedan var jag och red. Hade Safira (suprice) och red henne med inspänningar. Det var väldigt annorlunda och lärorikt. Hon var super fin trots att hon hatade det i början.

Efter en redan bra dag avslutade jag på havsvidden med min släkt. Vi hyrde ett klipphus och det var helt underbart. Vi simmade i jacuzzi och det var jätte skönt.

Enda minuset var att luftmadrassen jag sov på läckte, så jag vaknade på golvet. :D


Hörs! //Kajsa

​Bild tagen av Alicia Nylund.

Likes

Comments

IHej!
Caprica är på dag 28 idag, så snart kommer det förhoppningsvis små Caprica ungar. Känns lite konstigt att min lilla tjej ska bli mamma.

Tänkte skriva lite kort om kullen ifall någon skulle vara intresserad av en ny liten kompis.

Caprica
Caprica är en liten sprallig, söt krabat som direkt fick en stor plats i mitt hjärta.
Hon kan vara lite vaktande i buren men bara man väl tagit upp henne är hon hur mysig som helst.
Hon gillar att hoppa, och har visat det på alla små träningar hemma. Jag har inte hunnit tävla henne ännu så mycket. Men på hennes debut(och för övrigt hennes enda tävling) vann hon minin, och jag tror hon kommer klättra vissare i klasserna bara hon får tävla mer.
Hon hoppar med bra fart.

Zaesar
Zaesar är gårdens lilla prins. Han är den socialaste kanin jag haft.
Han har också bara tävlat en gång och han fick en andra placering i debuten. Han är en lite större hermelinkanin på 1,3kg och det gör så att han klarar lite högre höjder än en mindre hermelinkanin.
Zaesar älskar att mysa och han sitter gärna och skickar en i ansiktet.
En mysig kille helt enkelt.


Jag lägger upp lite bilder på dem. Övre är Caprica och nedre är Zaesar.

Likes

Comments

Hellu!
I helgen var jag och skidade till Kunsberget så Emmi fick tävla mina kaniner!
Jag fick resultaten men vet inte hur det gick annars.
Jag är själv rätt så nöjd med mina små.

Mini krok
Zaesar: 2+1 och en andra placering i debuten. Bästa, bästa kanin.❤️
My sweet dreams
(Minihopp): 2+3. Blev ingen placering men sjukt nöjd ändå.

Lätt krok
Jump over your dreams(Långöra): 6+3. Andra omgången gick det betydligt mycket bättre än första. Det var hennes debut så helt okej ändå.❤️


Caprica har mammaledigt.

Vi hörs!Likes

Comments

Hellu!
Caprica debuterade igår i mini rak och gick på:
1+0 och tiden 79s och vann sin klass!

Emmi kommer tävla henne en gång till i Mini om en månad ungefär. Sen ska jag börja tävla henne i lätt rak.


Likes

Comments

Hejsan!
Imorn ska jag och tävla med Caprica, det blir hennes debut, i mini såklart.
Är jätte taggad plus att det blir min första tävling med nya systemet!
Mer om hur det gick kommer imorgon!

Kramisar


Likes

Comments

Hej!
Idag är det tisdag. Den som brukar vara så grå och jobbig. Men idag var den faktiskt rolig. I skolan. De har märkt att det är något konstigt i källaren ch måste därför byta golv. I alla klassrum. Det betyder att vi har ett klassrum gör lite. Så vi ska sluta skolan! Haha nej, vi ska bara flytta. Så judt bu har vi klassrum i ett gammelhems samlingsrum. Vi har det jätte mysigt och trivs jätte bra. Ända nackdelen: vi måste gå till och från skolan varje dag(Fem-tio minuter) i alla väder. Det är vad som hänt idag. Igår var jag och red min finaste ponny, Safira. Eller inte min men.. 😉 Ska på balett nu.👌 Vi ses! 💕


Likes

Comments

Hej!
Som ni ser u rubriken ska jag skriva om Justin Bieber. Den hatade och älskade artisten het enkelt. Okej, jag är med på att han inte är bra för att han drogar och har gjort massor med tokiga saker. MEN hans musik är ju fortfarande helt ok. Det är ju så att alla killar MÅSTE säga att Justin suger. Alla. Annars är du en fånig gubbe. Man blir bara -WUTT?! Så fånigt. Nej. Jag är ingen beliber eller var det nu heter men jag börjar inte svära och skrika att han suger när Hans låtar spelas på radion. Fånigt. Riktigt fånigt. Sedan får man ju tycka vad man vill.

Puss //Kajsa

Likes

Comments