FAMILJELIV

Bilder från vår första promenad med Alva i fina sensommarkvällen

De senaste dagarna sen vi kom hem från bb/neo så har vi tre bara njutit till fullo av att vara vår lilla familj. Gått promenader i det fina vädret, haft besök av lilltjejens mormor/morfar och farmor/farfar och akut-shoppat mer kläder i strl 44 då lilla A just nu kan simma runt även i den storleken! Minns för bara några månader sedan när vi köpte ett klädesplagg i storlek 44 och inte alls kunde förstå hur något skulle kunna vara så litet haha. Vi hade även besök ifrån hemsjukvården under gårdagen och Alva har gått upp nästan 100 g under helgen!!! Underbart!! Nu hoppas vi bara att lilltjejen ska börja orka amma mer och mer nu så vi sakta men säkert kan trappa av med sondmatningen.

Är så skönt att kunna vara hemma och vara bara vi tre i vår lilla familj❤️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

FAMILJELIV

VÄLKOMMEN ALVA!
Lyckan är total över vår fina lilla dotter som kom till världen den 2:a augusti! ❤️ Hon hade bråttom ut i vecka 33+0, 44 cm lång och 2185 g. En helt frisk tjej som efter bara 8 dagar på neo fick komma hem (med hemvård) igår. Världens starkaste supertjej!

Nu njuter vi av att bara vara vi i lilla familjen här hemma och av att komma in i det nystartade familjelivet!

Likes

Comments

VARDAG

Godmorgon kära ni!
Sitter framför nyhetsmorgon tillsammans med sambon i nya huset och dricker te/kaffe efter en riktigt god frukost med smoothie och färskt bröd. Vi har sovit hela tre nätter här nu i nya hemmet och det känns bra!!

Gårdagens look, ser nästan inte gravid ut på sista bilden haha!

Vi spenderade en heldag på ikea igår tillsammans med nya grannen (grannparet mittemot är våra vänner sen tidigare) där vi kom hem med en ny säng som vi akut behövde köpa då vår gamla inte gick att ta isär och därmed inte kom upp för trappen i nya hemmet. Så inatt sov vi som små gudar med andra ord 😉. Därefter blev det en god middag tillsammans som avslutades med ett kvällsdopp i en av de tre insjöar vårt hus ligger runtom!

Nu blir det att dricka upp teet för att ta ännu en simtur innan vi börjar med uppackning av flertalet kartonger som nu bara står i förrådet och väntar.
Ha en fin lördag!

Likes

Comments

VARDAG

Några ögonblicksbilder från två intensiva flyttdagar! Fler bilder på nya hemmet kommer när allt är klart!

Godmorgon från mitt i flyttkaoset! De två senaste dagarna har bestått av packning och flytt från morgon till kväll. Igår ringde klockan otroligt tidigt på morgonen för mig, Viktor och en kompis som sovit över för att snällt nog hjälpa oss flytta under gårdagen då jag varken får eller kan bära tungt nu, smartaste att flytta i åttonde månaden 😉. Vi bar av till Mio för att hämta ut vår nya soffa och körde sedan över en massvis av kartonger och möbler till nya huset. Det gamla hemmet är nu mer eller mindre tomt och vi har bara sängen och lite smågrejer kvar. Blev lite intressant igår kväll när vi fick käka middag i gamla soffan framför tvn på golvet haha. Som ni ser har elektrikerna kvar lite att göra i köket som blir färdigt imorgon och vi flyttar därför in på riktigt på onsdag!

Trötta efter två intensiva dagar har vi idag tagit oss en rejäl sovmorgon fram till nu och jag ska precis gå upp och fixa iordning lite brunch till mig och Viktor som fortfarande ligger och halvsover innan vi sätter igång och fortsätter fixa med flytten.

Hoppas ni har en fin söndag!

Likes

Comments

VARDAG

Från gårdagens kvällspromenad och dopp i havet i solnedgången. De senaste två veckorna har jag och sambon börjat med att gå ut och gå på kvällarna eller gå ner till vattnet för en liten simtur. Känns som att vi tar vara lite mer på de få sommarkvällar vi har då i Sverige just när jag inte orkar göra så mycket annat och Viktor jobbar på dagarna.

Gårdagen bestod av köp av både en ny bil och sedan full fart för köp av en ny soffa vi tittat på där vi lyckades köpa den sista som fanns kvar i hela Stockholm! Ibland har man tur! Så nu längtar vi till helgen då vi får hem båda prylarna. Väldigt välbehövligt inköp med en ny bil då vi just nu bara har Viktors firmabil och vi snart blir tre i familjen. Så nu blir det verkligen hus, volvo och barn haha, bara en hund som fattas ;)

Likes

Comments