View tracker

Long time noo see.. har inte bloggat på ett bra tag. Men nu, efter en tre månader lång paus har jag äntligen klickat mig tillbaka hit igen. Vad har hänt sen sist då? Jo,  jag  går nu i december in i min tredje månad på "nya" jobbet, som tar mycket av min tid och fokus. Jobbar ofta från dag till sen  kväll till helger men trivs bra över allt ansvar och kunskap det ger mig. Har även, som det bloggades om en del innan min paus, nu tagit steget och flyttat hemifrån och bor numera i en egen lägenhet tillsammans med min kärlek. Sedan har vi en massvis med annat spännande på gång, men tänker att de får komma i inlägg framöver.   Fullt ös helt enkelt!  

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Igår hämtade pojkvännen min upp mig och hade köpt med sig jättefina rosor för att sedan bjuda mig på middag. Gissa om man kände sig som världens lyckligaste! Gick från att ha en halvdålig dag till att få ett helt underbart avslut på dagen!!

Likes

Comments

View tracker

​Två snapshots från senaste dagarna-   Morgonkaffe i sängen / Ett glas  rosé tillsammans med härligt sällskap

​Hej på er kära ni!  Sitter för tillfället och  dricker morgonkaffe framför bloggläsning och  målning av naglar. Multitasking när den är som bäst!  Älskar  min nya  rutin jag börjat  med den  här   veckan,  varje morgon startar med en    välbehövlig  kaffe i sängen  som följer av  ett   träningspass i form av styrketräning och yoga!  Känns riktigt skönt att komma igång med lite rutiner igen, mår så mycket bättre  av att starta morgonen med  träning!

Helgen var riktigt mysig då jag och pojkvännen åkte ner till hans syster och systerson i Skövde. Vi shoppade massa fint inför vår flytt och fick även en hel fina  grejer av systern, så snällt!  Nu är det mesta inhandlat och klart, bara sista packningen kvar innan vi är helt redo för att flytta ihop!  Gissa om man längtar!

Likes

Comments

Bästa att starta dagen med, en kopp kaffe!

Har varit otroligt dåligt med uppdatering från min sida, och samtidigt har otroligt mycket hunnit hända under dessa dagar! Har bland annat varit på ett flertal intervjuer som resulterat i att jag nu börjar på ett nytt, fast jobb för ett stort & känt företag den 12e, spännande! Samtidigt har jag och pojkvännen tagit beslutet att inom en väldigt snar framtid bli sambos på riktigt då vi om bara några veckor kommer att flytta in i en alldeles egen lägenhet tillsammans!!
Under resterande dagar jag inte bloggat har det även hunnits med en överraskningsfest och lite annat smått och gott.

Har som ni kanske förstår mycket roligt och spännande att se fram emot, och även om jag mer än gärna haft kvar sommarvärme i ett par månader till så är jag så otroligt taggad nu på hösten och allt vad den har att erbjuda! X

Likes

Comments

En kopp kaffe, juice & blåbär med en bra bok i sängen.
Här tänker jag stanna hela dagen. X

Likes

Comments