Hej på er fina ni! Vaknade imorse med solen i ansiktet, älskar vårkänslorna som börjar växa sig fram! Finns nog inget mysigare än att sitta med en kopp te och filt ute på altan i solen som jag gör i skrivande stund.

En recap från vad de senaste veckorna (månad..?) då. Har flyttat ifrån lägenheten och bor numera med min sambo i ett eget hus (!) här i Stockholms skärgård. Otroligt mysigt med bara några meter ner till havet. Detta betydde dock att mitt gamla jobb som ligger inne i stan dagligen innebar en otroligt lång resväg för mig, så det fick bli bytt till ett nytt, och enligt mig mycket roligare & trivsammare jobb som ligger betydligt närmare hem. Perfekt med andra ord.

Är väldigt nöjd denna första del av 2017 och alla förändringar som det redan hunnit innebära. Ser fram emot vad som väntar. Hoppas ni har haft en minst lika bra start på året! Xx

Likes

Comments

Min absoluta favorit frukost at the moment. Bästa jag vet är att starta dagen genom att göra tid för en lång och härlig frukost.

Jag älskar smoothies överlag och tycker det blir en perfekt frukost när man lägger till b.la. nötter eller frukt/bär som topping. Största flugan som är just nu är som ni säkert vet att ha i acaibär. Jag gillar att variera ingredienserna lite för att få olika smaker. Till frukosten ovan har jag valt att ha i acerolabär, som är otroligt rik på c-vitamin! Perfekt i dessa förkylningstider med andra ord.

​Ingredienser:

​- Acerolabär

- Frysta hallon

- Banan

​Almond milk

Mixa ihop allt och toppa med vad du gillar bäst! Godast tycker jag är en blanding av nötter, bär och chiafrön, och såklart, ingen bra frukost utan en kopp kaffe till. 


Likes

Comments

Godmorgon måndag!

Är hemma och sjukling idag. Det sämsta i vintertid, alla virus och bakterier som studsar runt mellan allt och alla. Verkar lyckas dra till mig alla virus i år, varit sjuk ofta nog under denna vinter så det räcker för flera år framöver, haha. Så idag blir det att kurera hemma i sängen hela dagen.

Endast fem (!) dagar kvar till julafton, håller tummar och tår för att jag ska vara frisk tills dess. I år kommer nämligen jag och sambon vara värdar hemma hos oss åt familj och släkt, vilket ska bli riktigt mysigt och kul! Måste erkänna att julstämningen inte alls är på topp dock, kändes nästan som vår ute igår under kvällens promenad vid hamnen, när både himmel och hav var helt rosa. Så fint!

Likes

Comments

Long time noo see.. har inte bloggat på ett bra tag. Men nu, efter en tre månader lång paus har jag äntligen klickat mig tillbaka hit igen. Vad har hänt sen sist då? Jo,  jag  går nu i december in i min tredje månad på "nya" jobbet, som tar mycket av min tid och fokus. Jobbar ofta från dag till sen  kväll till helger men trivs bra över allt ansvar och kunskap det ger mig. Har även, som det bloggades om en del innan min paus, nu tagit steget och flyttat hemifrån och bor numera i en egen lägenhet tillsammans med min kärlek. Sedan har vi en massvis med annat spännande på gång, men tänker att de får komma i inlägg framöver.   Fullt ös helt enkelt!  

Likes

Comments

Igår hämtade pojkvännen min upp mig och hade köpt med sig jättefina rosor för att sedan bjuda mig på middag. Gissa om man kände sig som världens lyckligaste! Gick från att ha en halvdålig dag till att få ett helt underbart avslut på dagen!!

Likes

Comments