View tracker

Min absoluta favorit frukost at the moment. Bästa jag vet är att starta dagen genom att göra tid för en lång och härlig frukost.

Jag älskar smoothies överlag och tycker det blir en perfekt frukost när man lägger till b.la. nötter eller frukt/bär som topping. Största flugan som är just nu är som ni säkert vet att ha i acaibär. Jag gillar att variera ingredienserna lite för att få olika smaker. Till frukosten ovan har jag valt att ha i acerolabär, som är otroligt rik på c-vitamin! Perfekt i dessa förkylningstider med andra ord.

​Ingredienser:

​- Acerolabär

- Frysta hallon

- Banan

​Almond milk

Mixa ihop allt och toppa med vad du gillar bäst! Godast tycker jag är en blanding av nötter, bär och chiafrön, och såklart, ingen bra frukost utan en kopp kaffe till. 


Likes

Comments

Godmorgon måndag!

Är hemma och sjukling idag. Det sämsta i vintertid, alla virus och bakterier som studsar runt mellan allt och alla. Verkar lyckas dra till mig alla virus i år, varit sjuk ofta nog under denna vinter så det räcker för flera år framöver, haha. Så idag blir det att kurera hemma i sängen hela dagen.

Endast fem (!) dagar kvar till julafton, håller tummar och tår för att jag ska vara frisk tills dess. I år kommer nämligen jag och sambon vara värdar hemma hos oss åt familj och släkt, vilket ska bli riktigt mysigt och kul! Måste erkänna att julstämningen inte alls är på topp dock, kändes nästan som vår ute igår under kvällens promenad vid hamnen, när både himmel och hav var helt rosa. Så fint!

Likes

Comments

Long time noo see.. har inte bloggat på ett bra tag. Men nu, efter en tre månader lång paus har jag äntligen klickat mig tillbaka hit igen. Vad har hänt sen sist då? Jo,  jag  går nu i december in i min tredje månad på "nya" jobbet, som tar mycket av min tid och fokus. Jobbar ofta från dag till sen  kväll till helger men trivs bra över allt ansvar och kunskap det ger mig. Har även, som det bloggades om en del innan min paus, nu tagit steget och flyttat hemifrån och bor numera i en egen lägenhet tillsammans med min kärlek. Sedan har vi en massvis med annat spännande på gång, men tänker att de får komma i inlägg framöver.   Fullt ös helt enkelt!  

Likes

Comments

Igår hämtade pojkvännen min upp mig och hade köpt med sig jättefina rosor för att sedan bjuda mig på middag. Gissa om man kände sig som världens lyckligaste! Gick från att ha en halvdålig dag till att få ett helt underbart avslut på dagen!!

Likes

Comments

​Två snapshots från senaste dagarna-   Morgonkaffe i sängen / Ett glas  rosé tillsammans med härligt sällskap

​Hej på er kära ni!  Sitter för tillfället och  dricker morgonkaffe framför bloggläsning och  målning av naglar. Multitasking när den är som bäst!  Älskar  min nya  rutin jag börjat  med den  här   veckan,  varje morgon startar med en    välbehövlig  kaffe i sängen  som följer av  ett   träningspass i form av styrketräning och yoga!  Känns riktigt skönt att komma igång med lite rutiner igen, mår så mycket bättre  av att starta morgonen med  träning!

Helgen var riktigt mysig då jag och pojkvännen åkte ner till hans syster och systerson i Skövde. Vi shoppade massa fint inför vår flytt och fick även en hel fina  grejer av systern, så snällt!  Nu är det mesta inhandlat och klart, bara sista packningen kvar innan vi är helt redo för att flytta ihop!  Gissa om man längtar!

Likes

Comments

View tracker