Header

Än skiner solen. Lova mig att njuta så mycket ni bara kan.

Jag slutade redan klockan två idag & klagade inte det minsta. Bar på ett stort leende när jag gick ut genom dörren. Semester väntar! Jag längtar så att jag spricker. Ikväll har jag packat det allra sista.

Likes

Comments

Vilken energi man får av lite D-vitamin. Klarblå himmel, snö & solsken. Vilken kombo. Hoppas ni alla passar på att ta vara på detta. Om inte, ut med er!


Jag, Monika & Malin gick ut på vår lunch & satte oss på en bänk där solen värmde på som mest.

Blev hämtad på stationen av mamma & pappa efter jobbet & vi körde hem till mormor & morfar! Morfar fyller nämligen år idag! Så nu är jag påväg hem, tre kilo tyngre men tre gånger gladare.

Likes

Comments

Vaknade tidigt & fick en lugn morgon eftersom jag började att jobba klockan tolv. Solen sken in genom alla fönster & jag skruvade upp musiken några volymer. Tog på mig solglasögonen & körde ner till stationen.

Klockan åtta packade jag ihop & gick hem till Benjamin. Han hade förberett till en tre rätters middag, dukat upp & tänt ljus. Hur har jag kunnat hitta den här killen?

Likes

Comments

Det är så viktigt att ta tillvara på att man lever. Göra det man vill. Säga det man vill. Vara den man vill. En påminnelse för att det är så lätt att glömma. Hur coolt det är att leva.

Nu har jag bockat av första dagen på veckan som har bestått av jobb & innebandyträning. Innan träningen fyndade jag & Benjamin varsitt par skidbyxor! Imorgon börjar jag inte att jobba förrän tolv, men jobbar o andra sidan till klockan åtta på kvällen. Men jag tycker om att jobba kväll, det blir alltid så go stämning när man är så få.

Hoppas att ni har fått en bra start på veckan. Annars ser ni till att få det imorgon! Köp det där kaffet, ta på dig favortskjortan eller säg den där komplimangen du så länge velat säga till din kollega. Som sagt, du lever bara en gång. 

Likes

Comments

Det blev en rolig lördag tillsammans med vänner. Dock åkte jag hem tidigare imed att jag hade match idag. Vi mötte Stanstad & spelade lika. Nu är det jämt uppe i toppen, varje match är avgörande för vem som ska knipa kvalplatsen till allsvenskan.

Efter matchen packade jag lite. Det börjar närma sig nu!! Senare tog jag tåget hem till Benjamin, nu somnar jag gott.

Likes

Comments

Stunning. Vilka fina bilder som fångades idag på bästa vännerna Ella & Tuva. Vi tog oss ner till sjön & mellan fotograferingen pausade vi med varm choklad. För er som inte vet om det har jag skapat en sida på facebook där jag lägger upp fotoshoots - kajsaphoto.

Har varit hemma själv i ett par timmar nu & värmt mig under täcket. Somnade till & med till. Nu ska jag göra vid mig, ikväll väntar 20års firande för fina Olivia!

Likes

Comments

Då det är fredag, hoppas jag allt att ni har lyxat till det lite extra.

Jag slutade tidigt idag & mötte upp mamma i stan på en fika. Såklart var inte vi de enda med samma idé! Ikväll kom systrarna Kubiak hem till mig på taco fredag! Kramade precis om dem hejdå & till vår stora förvåning hann klockan bli halv två. Tiden går la fort när man har kul.

Nu ligger kameran på laddning, för imorgon väntar fotografering ute i snön!

Likes

Comments

Har fått dille på peanut butter & banan, efter att min kusin introducerade mig. Bredde en sådan, innan jag tog tåget till jobbet. 


Sovmorgon & jobbade till klockan sex. Dagen gick väldigt fort av någon anledning. Tog en runda till gymmet med Benjamin när jag kom hem, innan Fredrik & Benne P kom hit! Vi fyra spenderar kvällen i soffan framför tv:n.


Hoppas att er dag har varit bra & att ni njuter av vinterlandet där ute. 

Likes

Comments