Header
View tracker

Tack för att sovmorgnar finns. Vilade ut & spenderade hela förmiddagen invirad i ett täcke. Började att jobba klockan ett & lämnade kontoret nio. Sanslöst vad jag trivs bra på jobbet. Är så glad för det. 


Nä hörni, som jag börjar längta efter sol, fågelkvitter & vår. Är jag ensam?

  • 24 readers

Likes

Comments

View tracker

​Vilka tjejer!!!

Sa precis hejdå till syskonen Kubiak efter att ha fotograferat dem ute i skogen. Vilka fina bilder det blev. 

Ikväll väntar sushi & bio med Elinore! 

  • 96 readers

Likes

Comments

View tracker

Invigde helgen hemma tillsammmans med Benjamin, Felix & min kusin Ellen. Åt chokladfondue.

Idag tog vi revansch mot Helsingborg, vinst med 4-0!! Med en outstanding sista period. Längesedan jag såg oss kämpa så mycket för varandra. Nu ligger vi på första plats, precis där vi ska vara. Ikväll kom min kusin Hanna på besök & sover över! Haft en lugn kväll med god mat & massa prat.

  • 110 readers

Likes

Comments

I tisdags var jag ledig & prickade av en del på "Det du egentligen borde göra men aldrig gör-listan". Sedan tog jag en lunch med Karolina i stan & åkte hem till Benjamin på kvällen. 


Igår slutade jag tidigt & mötte upp Alicia i stan på en fika! Vi åkte senare hem till mig & tog det lugnt en stund, innan jag tog bilen till matchträningen.

  • 193 readers

Likes

Comments

Hade en sådan där typisk måndag morgon då det var extra svårt att gå upp från sängen. Känner ni igen er?

Väl uppe, gick jag till jobbet & slutade klockan fyra, sedan innebandyträning vid sex. Ikväll tappade jag upp ett bad & var in princip ett russin när jag gick upp. Borde göra sådant oftare.

  • 247 readers

Likes

Comments

View tracker

Vaknade upp & tittade ut genom fönstret, klarblå himmel & en stor sol. Jag & Benjamin bestämde oss för att gå en runda runt sjön vid Hovdala. Vilket vinterland. När vi kom hem, kröp vi frusna ner under varsin filt med en tekopp i handen framför en film. Lite senare kom Karolina & Monika på besök med god fika!

  • 295 readers

Likes

Comments

Torsdag & fredag har passerat & det är redan lördag. För en kort summering, i torsdags sov jag hos Benjamin & igår kväll mös jag hemma hos Linnea. 

Idag har jag haft en väldigt lugn dag hemma. Följde med mamma & pappa ut på en runda i skogen & fixade lite ärenden i stan med Felix. Ikväll kommer Benjamin & Linnea hit! Vi ska laga pasta pesto! Hittade ett recept & blev förälskade. Sedan är tanken åka in till stan & ta varsin dricka på biskops.

  • 334 readers

Likes

Comments

Ed Sheeran. Han har varit min räddare i många lägen, en natt ensam under täcket såsom en varm sommarkväll med vänner. Han förstärker mina känslor. Glada som ledsna. Han kanske inte har det med mig, men jag har många minnen med honom. Ovan är hans två senaste låtar som släpptes i fredags.

Ikväll blev det storvinst! Vi vann med 10-3 mot Finn. Nu ligger vi etta igen, precis där vi vill vara.


  • 401 readers

Likes

Comments