Header

Vilken bra helg jag lägger bakom mig. Den bästa kombon är när man både hinner vila upp sig & ha roligt. 

I fredagskväll tittade jag på Idol med Linnea & i lördags spenderade jag hela dagen hemma med min familj. På kvällen kom Benjamin & vi två följde med mina föräldrar på bio. Gick sedan till Bishops tillsammans & tog varsin dricka. Slutade med att flera av mina & Benjamins vänner kom dit & satte sig tillsammans med oss. Så jäkla kul!! Ni förstår, Finja IF hade nämligen avslutningssfest. 

Idag har jag fotograferat med Linnea bland alla löv på Hovdala! Vi hade med oss våfflor som vi först åt. Nu ikväll åkte jag hem till Elinore & badade i hennes badtunna. Vilket perfekt avslut på en sådan här helg.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

  • 55 readers

Likes

Comments

Innan hösten knackade på, ville jag ha en förändring i mitt rum. Det är egentligen inte så mycket nytt som har investerats, men de små detaljerna gör så mycket. & sen är det mycket vitt. Fondväggen jag införskaffade när jag var fjorton är kvar, men den har sin charm ändå.

Hur som helst, helg!! 

Så välbehövligt. Idag åt jag lunch på Graffiti & inspekterade Linnea på hennes nya jobb. Hon blev helt klart godkänd. Eftermiddagen har jag spenderat med mamma hemma. Det börjar lukta mat i hela huset nu, måste chila!

  • 117 readers

Likes

Comments

Det finns ingen film som får mig att skratta & må så bra av än Bridget Jones. En favorit som har en mycket speciell plats i mitt filmhjärta. Jag bara älskar den engelska accenten, humorn, miljön & musiken. Skådespelarna & karaktärerna är av världsklass. Jag vill alltid hoppa in i filmen direkt.

Ikväll såg jag tredje filmen på bio tillsammans med mamma, Olivia & Linda. Först åt vi på restaurang innan vi vek oss dubbla av skratt inne i biosalongen. Bokstavligt talat. Jag & Olivia fick chippa efter andan där ett tag. Trean hade inte tappat humorn för fem öre & Bridget var precis lika pinsam & underbar som vanligt.

Innan jag gick på bio, svängde jag inom Matilda efter jobbet. Vi satt i hennes fina lägenhet & pratade om livet. Mår så bra med dig.

  • 128 readers

Likes

Comments

Gissa vad jag fick reda på idag?

Jag fick beviljad ledighet i februari & kan följa med min familj på skidsemester till Italien!! Jag smäller av. Nästan iallafall. Att åka nerför en nypistad backe med ett tunt lager pudersnö, musik i öronen & med solen i nacken & alperna rakt framför sig. Det får 100/10 poäng. Madonna Di Campiglio, be prepared!

Hoppas att ni överlevde er måndag! Det gjorde jag i var fall. Jobbade till klockan fem innan jag åkte iväg på träning! Vi hade matchträning idag, vilket alltid är extra kul. 

  • 192 readers

Likes

Comments

Vänner värda guld. Tänk så lycklig lottad man är.

Det blev en spontan utgång tillsammans med Karolina igår. Vi gick från myskläder till att klä upp oss på tre röda. Tanken var en myskväll, som i slutändan även resulterade i flera roliga timmar mitt på dansgolvet. Väl inne, mötte vi upp Linnea som var ute med sina jobbkollegor. Jag säger det gång på gång, spontant blir till största del alltid bäst. Jäklar vad kul vi hade det!

Innan kvällen, spelade jag match i Lund. Segertåget rullar vidare & vi tog hem vår tredje raka vinst igår. Den här gången med 7-2! Nästa match är redan på onsdag, hemmamatch mot Helsingborg.

  • 242 readers

Likes

Comments

​Äntligen äntligen fredag!! Slutade tidigt idag vilket är störtskönt på fredagar. Nu har vilat lite & ska alldeles strax ta bilen hem till Frida! En myskväll som i slutet kommer att innefatta ett hejdå, då Frida flyttar upp till Göteborg i helgen. Detta mina vänner, är hon så värd & jag vet om att hon kommer att ta banken med storm! Nu har jag ännu en till anledning att besöka min favoritstad oftare. Hur som helst, imorgon väntar bortamatch mot IBK Finn, taggad till tårna.

  • 294 readers

Likes

Comments

Hur är det möjligt att tiden rullar på fortare än någonsin när vi inte tänker på den, men när vi tänker på den står den nästan stilla? Nu har jag inte tänkt på tid & rum på ett tag & här är jag, ett par veckor längre fram i tiden. Märkligt, eller hur?

Egentligen kanske det bara är ett bevis på att man trivs i sin tillvaro. Behöver inte alltid vara, men hade kunnat vara så.

Sedan vi hördes av sist har jag hittat på en del skoj som jag tänkte punkta upp.

- Äntligen träffat Elin jag reste med, som jag inte har träffat på hur länge som helst. Att vi satt på ett café i nästan tre timmar säger ganska mycket.

- Jobbat heltid på mitt jobb & lärt mig nya saker nästan varje dag vilket är så jäkla kul! Jobbade även min första lördag i helgen!

- Hade Idolmys med Benjamin & hans mamma!

- Spontanfikade med Karolina, eftersom vi upptäckte att vi skulle ta samma tåg hem från Kristianstad.

- Spelat hemmapremiären mot IBK Lund & gick därifrån med en vinst på 6-0 (!!)

- Firade kanelbullens dag en dag försent med Benjamin, kanelbullar & fifa.

Det är viktigt att ibland stanna upp & tänka igenom vad som har hänt den senaste tiden. Alla borde göra det. Det är absolut en av största anledningarna till att jag skriver här. För att skriva av mig, blicka tillbaka & komma ihåg.

  • 353 readers

Likes

Comments

Vilken söndag jag fick vara med om igår. Vid tiotiden på morgonen rullade tåget iväg till Köpenhamn med fyra förväntansfulla tjejer.

Väl framme gick vi & satte oss på brunchstället Café Norden, innan vi strosade runt på Ströget. Hittade en regnjacka vilket känns väldigt passande just nu.

Här hade dagen kunnat sluta & varit hur bra som helst, men nej. På kvällen avslutade vi med Justin Biebers konsert!!!

  • 559 readers

Likes

Comments