Header
View tracker

Bär på ett leende idag. Helgen blev en av de bättre på länge. Slutade tidigt i fredags & gick en runda på stan med Benjamin. Kom hem & vi beslöt oss för att äta julgott framför julkalendern. Stekte upp köttbullar & prinskorvar. På kvällen mötte vi upp Molle & Robin utanför Steakhouse, dubbeldejt på G! Första gången vi fyra träffades & det var verkligen så trevligt & kul!

I lördags spelade jag hemmamatch! Malmhaug stod för motståndet. En vinst på 5-3 & nu är vi serieledare igen! På kvällen var jag på Linneas födelsedagsmiddag. Åt magiskt go mat. Beslöt oss senare för att gå ut i Kristianstad, vilket var en riktigt bra idé!! Så kul.

Nu är jag påväg till mormor & morfar på släktkalas. Lugn & skön söndag. Precis som den ska vara.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

  • 54 readers

Likes

Comments

View tracker
Lagom abstinens efter värmen. Men nu börjar julkänslan att krypa fram ännu mer. Julkalendern gjorde sitt.

Min gårdag var riktigt bra! Lämnade jobbet klockan fyra & mötte upp min saknade vän Tim jag inte har sett på över ett år! Vi gick i samma klass & delade lika stort musikintresse. Så igårkväll kom han hem till mig & vi lirade gitarr & pratade om allt som hänt under det senaste året.

  • 109 readers

Likes

Comments

View tracker

​Lämnar en helg med restaurangbesök, födelsedagsfirande & match bakom mig. I måndags fyllde Felix år nämligen. Hela 18 år, vart tar tiden vägen? 

Idag har jag jobbat nio timmar & åkte direkt till innebandyträningen. Nio timmar låter mycket, men jag tycker att tiden går så fort. Alltid nya utmaningar i mitt fall, vilken jag tror är den största anledningen.

Ikväll har jag lirat bandy. Hann dock bara vara med på den sista halvtimmen, så jag smet inom gymmet & sprang av mig. Nu ligger jag här i min säng & ska lyssna på en inspirerande podd av Johannes Hansen - Sveriges främsta mentala rådgivare. 

  • 133 readers

Likes

Comments

Tänk vilka vackra platser världen erbjuder. Blickar tillbaka på de resor & äventyr jag har fått vara med om detta år. Har alltid sagt att jag hellre med en resa i minnet & hjärtat än 100 märkeströjor.

Man blir ju la sugen när man ligger här under duntäcket & känner hur regndropparna smattrar på fönsterrutan. Men sedan påminns man även om på hur bra man har det här hemma. Tänk ändå, ett hem. Människor i sin närhet som älskar en. Människor som jag älskar. Jag är så glad att jag är helt såld på att upptäcka världen, samtidigt som jag vet att min största trygghet alltid kommer att vara hemma.

  • 293 readers

Likes

Comments

Guldklimpar

Är det bara jag som börjar att få julfeeling? Tänk att det redan i helgen är första advent.

Helgen som har passerat lämnar jag med ett leende på läpparna. I fredags började jag klockan två & stängde av datorn vid nio på kontoret. Fick alltså flytta fredagsmyset till jobbet den här gången. Så jag & två jobbkollegor köpte julgott till kvällen. Sedan gick jag hem till Benjamin & fortsatte fredagsmyset med film & godis.

I lördags spelade vi innebandymatch. Tyvärr är jag fortfarande skadad, men håller tummarna att jag ska vara tillbaka nästa match. I vilket fall, så vann vi & ligger nu tvåa!!

På kvällen hade jag & Linnea planerat utgång i Kristianstad. Måste säga, bästa utgången på länge! Utan tvekan. Jäklar vad kul vi hade det.

Benjamin & några killkompisar var också ute, så jag, Linnea & Benjamin sov i Benjamins lägenhet & somnade gott alla tre i hans dubbelsäng. Dagen efter blev en slappdag deluxe med hämtmat.

Likes

Comments

Tanken slog mig häromdagen. Eller någon påminde mig rättare sagt.

Hur kul det är att ha alla minnen, gråa som molnfria, samlade & nedskrivna.

Tänk att jag genom ett par klick med datormusen, kan läsa om mitt liv flera år tillbaka. Dag efter dag. Mina toppar & dalar. Hur jag kände & hur jag mådde. Hur jag har förändrats & utvecklats.

Jag kan läsa om klumpen i magen jag hade för flera år sedan, men som senare löste sig.

Jag kan läsa om "min bästa dag någonsin", som har ersatts med en ny "bästa dag någonsin" gång efter gång.


Min kärlek & passion till att skriva har funnits där enda sedan jag var liten.

När jag var nio år gammal fick jag för mig att jag ville spara alla mina minnen i en låda.

Jag har kvar lådan än idag & den är proppfull med minnen. Den är röd & utanpå sitter en vit lapp fastklistrad där det står "Memory box".

Texter. Egenskriva låttexter. Foton. Skivor. Dagböcker från när jag var liten, är bara en liten del av vad den lådan fylls med.

Jag har en text från när jag var nio år gammal som heter "Hur det är att förlora sin bästa vän".

Lådan är ingenting som jag tar fram ofta, men den finns alltid där. & ibland blir jag nyfiken på att öppna den. Komma ihåg hur det var att förlora sin bästa vän när man nio år gammal.

Detsamma med min blogg. Jag kan läsa om hur det var att ta studenten, att börja på gymnasiet, sluta nian, åka på min första utlandsresa med vänner, & framför allt, hur saker & ting löste sig.  • 430 readers

Likes

Comments

Ännu en helg har passerat & min helg har varit väldigt lugn. Tog mig igenom första jobbveckan efter semestern & känner att jag kommit in i det igen. I torsdagskväll träffade jag Matilda & vi satt ute på vår altan & åt massa julgott. I fredags hade jag idolmys med Linnea.

Då jag stukade foten i måndags, fick jag stå bredvid & titta på matchen i lördags. Mentalt jobbigt var bara förnamnet, då det var olidligt spännande i slutet. Men vinst blev det!Efter matchen följde jag med Benjamin & hans mamma till Ikea!

I söndags träffade jag Karolina & vi knäppte några bilder i snön! Sedan snurrade vi in oss i mitt täcke & åt popcorn.

  • 519 readers

Likes

Comments

Första jobbdagen avklarad efter semestern. Slutade tidigt i måndags & gick hem till Benjamin. Vi två satte rutten mot Åhus & parkerade bilen vid havet. Vi hade nämligen planerat att ta lite foton. Växlade mellan att knäppa en bild, hoppa upp & ner för att få upp värmen & sedan knäppa en till. Men roligt hade vi. 


På kvällen tränade jag innebandy & såklart i en övning råkar jag trampa fel & stukar foten...nu gäller det att snabbt komma tillbaka eftersom att viktiga matcher står på spel framöver.


Igår jobbade jag till nio på kvällen, men kompenserade det med att börja klockan två! Det kändes först som en ledig dag & tiden gick väldigt fort på jobbet. Mer sådana jobbdagar tack! 

  • 712 readers

Likes

Comments