Heeej!!

Nu är det lördag och då kan man sova så länge man vill och det är precis vad jag har gjort vilket va väldigt skönt då jag knapp har sovit på veckorna. Måste verkligen tänka på det med sömn eftersom det är väldigt viktigt för oss nu i tonåren, men det e svårt när man har mycket läxor och sånt.

Idag har min lillasyster ett filmmaraton med några av hennes vänner så det blir mys med mina föräldrar och det betyder att jag får välja vad vi ska se eller göra vilket är ganska ovanligt eftersom jag och mina syskon inte har samma smak som varandra.

Asså kan inte fatta att vi redan har prov, orkar verkligen inte med det. Vi har två tills nästa vecka så jag måste plugga i helgen vilket inte har gått så bra men men jag försöker iallafall.

Idag blir det hamburgare till middag vilket jag älskar och sen som jag skrev tidigare blir det filmmys efter!!

Igår hade jag panik för att det åskade och jag är jätterädd för åska men det gick bra när åskan hade lugnat sig. Det är nästan min största rädsla.

Nu ska jag nog bara ta det lugnt för vi har sett klart filmen och sen ska jag nog gå och lägga mig för jag måste göra ganska mycket läxa imon.

Juste glömde skriva att i fredags så hittade vi planscher som var uppsatta(på en stolpe. Som ni ser på bilden) om Ed Sheeran konserten i Göteborg så jag och min kompis tog varsin (fanns typ 10 stycken). Vad badass vi är va hahah.

Ha det gött!! Puss😘

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Heej!

Som ni kanske märkt så tog jag en paus från bloggandet eftersom jag inte hann med, men ska nu ändå försöka men det kanske inte blir varje dag.

Många kanske undrar vad jag har gjort när jag var borta; Det ska jag berätta för er. Det jag har gjort är att of course gå i skolan. Men i somras har jag mest varit på mitt sommarställe. Jag åkte dit själv då en av mina bästa vänner redan var där så jag bodde hon henne i ungefär en vecka. Den veckan var det ganska varmt så vi solade och jag doppade mig en gång då jag tyckte det var för kallt. Det e väl det mest intressanta som har hänt nät jag var borta.

Jag har inte berättat men i februari så försökte jag färga mitt hår rosé men jag hade för mörkt hår så det blektes bara men e ändå nöjd. kommer lägga till en bil på hur det såg ut när jag precis hade färgat det och hur det ser ut nu.

Men om ni vill att jag skriver om nått speciellt är det bara att kommentera.

Ha det gött Puss!!😘😘

Likes

Comments

Hejsan svejsan!

Just nu sitter jag på svenskan och vi ska skriv ett tal även om vi hade det förra veckan men vi ska väl ha det igen. Asså jag hatar verkligen att hålla tal för jag e väldigt blyg.

Att vara blyg e det värsta för så fort man ska träffa nya folk eller om man ska på nån fest så blir man nervös och nojar över ifall jag ser bra ut eller om jag ska byta till nått annat. Jag får också ångest när jag ska träffa folk jag inte känner.

Aja men idag ska jag försöka plugga men troligt vis kommer det inte hända för e as trött och orkar inte vara i skolan längre.

Förresten jag har fixat mina naglar glömde säga det, men de e rosa och jag har förlängt de med akryl.

Ha en bra dag puss😘

  • 157 Readers

Likes

Comments

Heej!

Första inlägget på detta året.

Jag har typ nt sovit nått inatt bra va. E as trött, nt det bästa när man e i skolan också slutar man 15.45 idag yaaay. Asså hatar verkligen måndagar.

Idag kmr jag nog nt göra så mkt, kanske sover när jag kmr hem.

Det är kallt och det hatar jag. Vill tillbaka till Florida dör det e varmt så man kan få en solbränna och nt behöver gå runt i vinterkläder hela tiden. Vill gå runt i shorts och linne fast det gåt nt när det e -1 grader elr va det nu e.

Aja längtar till sportlovet iaf för då ska jag till Österrike och åka skidor, der ska bli askul. Älskar verkligen att åka skidor.

Jag har åkt skidor nästan varje år sen jag var liten.

Det va allt för nu puss😘

Likes

Comments

Heej!
Hoppas alla har haft en bra jul!! Det har iaf jag haft.
Jag friade jul med min familj plus farmor och farfar.

Nu sitter jag i soffan och gör ingenting Vilket e ganska tråkigt.

Jag har verkligen inget att skriva om men försöker ändå skriva så mkt jag kan.

Har börjat platta mitt hår ibland och tror jag kmr fortsätta med det.

Puss😘

  • 172 Readers

Likes

Comments

Heej!
Nu har jag äntligen jullov!!
Idag ska jag packa för ska till mitt sommarställe och fira jul med min farmor och farfar, har nt firat jul med de på typ 4år för det har hänt mkt så det har nt blivit av.

Aja nu sitter jag och äter frukost vilket nt blev de jag tänkt äta. Min youghurt va slut så kunde nt ta flingor som jag brukar göra så nu äter jag macka istället nt för att någon bryr sig haha.

Igår såg vi på Rogue one. Jag vet nt om jag tycker den va bra elr nt. Men jag somnade mitt i filmen och de va typ första gången jag har somnar till en film.

Puss😘

  • 175 Readers

Likes

Comments

Heej!
Idag har jag haft nationella prov i matte. Vi hade tre delar. Vet egentligen nt hur ger gick men nu är det avklarat yaaay!!
Men när jag kmr hem ska jag nog chilla och sen ska jag plugga lite svenska.

Vi har nt gjort allt i matten så vi fick styka två uppgifter. Vet nt Vrf vi nt har gått igenom det

Har panik för har nt haft tid att köpa julklappar så jag måste klöpa det snart.

Puss😘😘  • 190 Readers

Likes

Comments

Heej!

Just nu sitter jag och gör svenska, vilket inte går så bra eftersom jag har skrivit för mkt och måste korta ner den men det går ju såklart inte. 

Jag hatar att börja kl 08 på morgonen för då måste jag gå upp 06 och för mig är det alldeles för tidigt. Jag är en sån som vill sova länge och nt bli störd när jag sover. 

Men det positiva är att det är fredag imon!!

Jag försöker att nt skriva så mkt om skolan men man kan säga att skolan är mitt liv just nu eftersom att jag måste plugga mkt och så. 


Likes

Comments

Heej!
Känner att jag behöver uppdatera eftersom jag senaste gjorde de i somras!
Som ni kanske vet så har jag börjat gymnasiet och där träffade jag min bästis Alicia och det känns som om vi har kännt varandra i flera år fast vi har kännt varandra i typ 2 månader.
För er som undrar går jag i natur och visst det e mkt plugg en klara det!
Vill uppdatera oftare men kanske nt blir varje dag eftersom jag har skola och sånt.
Om ni vill veta mer om gymnasiet så kan ni komentera så jag vet

Hade gött!!
Puss😘😘

On Wednesday we wear pink

  • 218 Readers

Likes

Comments

Heej!
Nu är jag på mitt sommarställe och har varit det i typ 3,4 veckor, men åker hem imon. Har inte gjort så mycket mest solat och badat. Har försökt att träna varje dag har gått sådär. Tränat varje dag förutom den sista veckan för det har regnat hela tiden.
Idag väcktes jag av åskan, ni kanske inte vet men jag är rädd för blixt och åska, så jag fick nästan panik. Det läskigaste var att den slog ner mindre än 300 m från vår stuga.
Till lunch åt jag pannkakstårta så det va gott.
Jag börjar skolan 22:e augusti så det är chill.
Har saknar att bloggat måste verkligen bli bättre
Puss😘

Likes

Comments