Heej!
Nu är jag på mitt sommarställe och har varit det i typ 3,4 veckor, men åker hem imon. Har inte gjort så mycket mest solat och badat. Har försökt att träna varje dag har gått sådär. Tränat varje dag förutom den sista veckan för det har regnat hela tiden.
Idag väcktes jag av åskan, ni kanske inte vet men jag är rädd för blixt och åska, så jag fick nästan panik. Det läskigaste var att den slog ner mindre än 300 m från vår stuga.
Till lunch åt jag pannkakstårta så det va gott.
Jag börjar skolan 22:e augusti så det är chill.
Har saknar att bloggat måste verkligen bli bättre
Puss😘

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Heej!
Det är fredag!!!
Idag så regnade de på förmiddagen men på eftermiddagen så gick jag ut och sprang sen gjorde jag lite styrka.
Jag är hos min bästa vän just nu. Det är jätte bra här.
Jag vill att det ska vara varmt och soligt, jag vill sola och bada för att jag verkligen älskar det.
Jag hoppas att jag hinner blogga imon också. Ses snart puss😘😘

Likes

Comments

Heej!
Nu har jag sommarlov och har haft det i 13 dagar tror jag.
Har inte bloggat om de för jag har typ bara sovit och inte gjorde så mycket.
Men i måndags så gick jag upp typ vid 9 och åt frukost duschade och sen väntade jag tills några elektriker skulle komma och installera fiber. De va däri typ 2 h tror jag. Vi får förhoppningsvis bra internet.
Imon ska till min kompis som bor ganska långt bort så träffar henne inte så ofta så det ska bli kul sen ska vi till vårar sommarställe fast det blir ganska sent.
Hoppas ni har set bra!
Puss😘😘

Likes

Comments

Heej!
Jag har bara typ en vecka kvar fast vi har inga mer lektioner. Vi har en långhelg denna vecka och börjar på onsdag, som jag tror jag har skrivit förut, och så ska vi till Stockholm asså längtar verkligen.  Efter Stockholm så börjar vi 16 för att få kompensation från Stockholms då vi måste vara på centralen 05.50 och kommer hem typ 23och är i skolan typ 3h.

Nu ska jag på Håkan Hellström det ska bli as kul

Puss😘

Likes

Comments

Onsdag.

Hej. Jag är tillbaka.

Denna veckan har varit ganska chill för att vi har inte haft några läxor, men vad vi har haft är nationell i tyska. Jag känner att jag skriver mycket om nationella prov men så är det nu, men det är snart bara en månad kvar tills jag slutar 9:an så det är kul.

Torsdag och fredag är vi lediga på så det är amazing. Imon så fyller jag 16 och är super excited!!!!!!

Jag hoppas dock att ingen säger det på måndag och så sjunger de för mig i skolan för det hatar jag.

Tror att det kommer ett inlägg imon men är inte säker.

det ska bli varmt i helgen så det kommer att bli as skönt.

Ha det göt hej.😘

Likes

Comments

En säng liggande dag :((

Hej. Gud va jag e dålig på att uppdatera, asså jag måste bli bättre.

Jag har egentligen inte så mycket fast på samma gång har jag det. Det låter jätte konstigt men så är det. Jag tror de som göt att vi har mycket är nog nationella. Jag är typ as stressad fast ändå inte.

I fredags hade jag NO nationella. det gick helt ok.

I helgen var jag hos min farmor och farfar så det va kul eftersom vi inte ha varit hos de på jättelänge. Farmor är jättebra på att på att fotoalbum så jag tittade på ganska många. jag och farmor gick till deras

Idag skulle vi ha friidrottsdag men jag är sjuk så för mig blir det sängen hela dagen :((

Likes

Comments

​FREDAG!!!!!​

Hej. sorry för att jag inte har skrivit på as länge men har haft jätte mycket i skolan och så.. Jag har haft två nationella denna veckan också..

Denna vecka har jag som sagt. Jag har mest pluggat, särskilt inför nationella. I lördags gick jag och min kompis Klara runt Härlandatjärn (en tjärn i Göteborg) och tog bilder med mina föräldrars systemkamera. det var mysigt men kallt. det var ganska bra väder.

Idag ska jag fira min syster som fyller 18 år. vi ska nog äta typ as mycket idag så det är ju alltid bra.

Idag hade vi en chill dag, först hade vi matte, då gjorde vi ett gammalt nationellt prov, sen hade vi idrott då skulle man hoppa på en trampolin men jag vågade inte hoppa så jag tittade på istället sen hade vi svenska då tittade vi bara på en film och sen hade vi slöjd.. Varje fredag slutar vi 13.20.

Nästa vecka tror jag inte att vi har så mycket så det är bra.

Ha en bra helg nu så hörs vi imon. Puss😘

Likes

Comments

Lördag

Heej. Idag var jag i stan med Maria Och Klara. jag köpte lite mer än vad jag tänkte göra.

Jag köpte ett par klackskor från h&m de kostade 399 kr. På Gina Tricot köpte jag en Jean maxi coat som kostade 299 kr. På lindex köpte jag en väska för 299 kr. På bikbok köpte jag en magtröja som kostade 129 kr. På Sephora köpte jag en foundation som kostade 165 kr och sen köpte jag bara några presenter till min Pappa och min mormor. Vi köpte också en dricka på Joe & the juice. jag tog en stor Power shake som var as god.

Just nu sitter jag i min säng och gör min engelska. I kväll ska jag , Maria och Klara göra nått. Vi hörs senare. Puss😘

Likes

Comments

Hej. Nu sitter jag på folktandvården för Maria ska dit och jag hängde bara med. Klara är också här. Idag ska jag, Maria, Klara och Rebecca ut och äta middag. Sen ska Rebecca sova över hos mig så det ska bli kul.

Likes

Comments

Torsdag

Hej. Idag hade jag en ganska chill dag. Vi gick på vår första lektion som började 08.00 och så fick vi sluta tidigare för att hinna till en spårvagn som alla skulle ta för vi skulle på skolbio.

Filmen var ganska långtråkig för den var 2h lång. Den handlade om att det var en som jobbade i domstolen. Han skulle hitta alla som jobbade och dödade nån på Auschwitz. Det var typ det enda som den handlade om. Jag somnade nästan i mitten av filmen. ops!.

Vi såg filmen i stan så Jag och mina kompisar( Maria, Klara och Emma) åt på vapiano efter filmen. jag rekommenderar verkligen vapiano.

Just nu är jag jättestressad för jag har en inlämning imon som jag inte alls är klar med. Det är en engelska inlämning om en bok vi just läst. Puss😘

Likes

Comments