Hej på er!

Dagen idag har varit rätt bra hittills faktiskt.

Jag har mått mycket bättre idag med min förkylning än vad jag har gjort de senaste dagarna. Det känns super skönt! Hoppas verkligen detta mående fortsätter och att jag INTE faller tillbaka dit jag var. Då vet jag inte vad jag gör. Jag har absolut inte tid med det nu.

När jag har varit sjuk nu har gjort att jag har kommit efter huuur mycket som helst i skolan, det är inte alls roligt.. Jag mår så otroligt dåligt och blir stressad av att ligga efter. Så nu håller jag alla mina tummar och tår att jag inte faller tillbaka i förkylningen!


Det är väl bra typiskt om jag skulle bli sjuk igen idag, bara för att jag har blivit hyfsat pigg nu och lyckats jobba ikapp allt jag har varit efter med idag!

Ha en bra dag, hörs senare! KRAM

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Som jag skrev i rubriken, höstvädret har verkligen börjar tagit plats nu. Regn & rusk var och varannan dag tycker jag, graderna blir sänks för varje dag som går!
För mig är det ingenting dåligt, då jag älskar hösten. Det som är vissa dagar är att vädret kan påverka ens mående för mycket ibland, vilket inte är så bra just nu med all plugg jag har. Dagar som idag var jag trött och sliten, vela helst ligga i sängen hela dagen idag. Men men, så är det. Bara att bita ihop!

Imorgon ska jag ÄNTLIGEN köpa mig en hur fin höst/vinterjacka. Jag längtar hur mycket som helst!! Var och kollade på den igår, vart inte så mycket bättre när jag visste att jag måste vänta i någon dag till. Men imorgon så!
Jag kommer lägga upp bilder här så fort jag har köpt den så att ni får se den med!

Godnatt & sov gott! KRAM

Likes

Comments

Jag har ett problem, ett problem med mig själv och min kropp!!
Förra torsdagen spydde jag några gånger på morgon/förmiddagen, så länge jag var uppe och rörde på mig mådde jag illa och spydde. Så länge jag låg ner i sängen gick det bra och jag kände absolut inge illamående eller var yr!

Just precis så vart det idag också.. På förmiddagen i skolan började jag få ont i nacken och huvudet. Efter ett tag började jag må illa och bli yr, till sist spydde jag.. Förstår inte vad som är problemet.. Vet ni??
Efter det åkte jag hem och sov i många timmar, efter det har jag inte alls varit illamående eller känt mig yr.. Blir både frustrerad och orolig när jag inte förstår vad det är som pågår i min kropp!!
Så snälla hjälp mig så gott ni kan, kommentera eller skriv till mig i meddelande!

Likes

Comments

Dagen idag har inte bestått av så speciellt mycket, då min förkylning fortfarande hänger kvar..

Hör om dagen fick jag något "städryck" och det slutade med att jag städade hela köket.
I samband med städningen hittade jag en jättefin tvåltillbringare, jag älskade den så mycket! Den var verkligen i min stil!

Hur har era senaste dagar varit? KRAM

Likes

Comments

Denna helg är inte slut ännu, men hittills har det gått otroligt fort.. Tror även morgondagen kommer gå fort då den innebär nästan bara städning, ren söndags göra. Men det ska vara så ibland också!!

Idag gjorde jag och S tacos hemma hos S's mamma, vilken var super gott!! Tacos kan jag inte äta för mycket av, kommer nog aldrig tröttna på det!

Just nu sitter vi i soffan framför tv:n och kollar på klassfesten, otroligt skönt att kunna sitta i soffan ett tag innan läggdags!

Sov gott & ha en godnatt!! KRAM

Likes

Comments

Hej på er, har ni haft en bra jobb/skolvecka?

Min skolvecka har varit mindre bra, då jag har varit sjuk fram och tillbaka, dag till dag.. Igår var den värsta dagen!

Min feber har kommit och gått från dag till dag, mitt halsont kom i onsdags kväll.
I onsdags kväll började jag hosta en massa slem och det gjorde ondare och ondare i halsen för varje gång jag hostade. Tillslut bad jag Sebastian hämta hostmedicin till mig för att jag skulle kunna sova & hostmedicin fick jag, MEN alldeles för mycket... dagen efter spydde jag konstant. Jag åkte till skolan men vart hemskickad.. Så kan det gå, jag sov bort det och sen gick det över!

Dagen idag har varit mycket bättre, halsontet finns kvar och även slemmet i halsen. Men det går!
Skolan idag gick rätt bra. Det som var, var att två lektioner vart inställda och det var den första (som man naturligtvis fick veta när man kom dit..) så det var bara att vänta till nästa. Den andra lektionen som vart inställd var den lektionen efter lunchen så där fick vi också VÄRLDENS håltimme.. Fruktansvärt drygt..

Nu har jag och S ramlar ned i soffan, med eld i öppna spisen och jag har ett glas Prosecco i handen. Så dagen och veckan slutade på ett bra sätt!!

Hur har din vecka sätt ut? KRAM

Likes

Comments