Hej på er!

Idag har jag suttit med bloggen och försökt fått det lite trevligare & mer som jag är som person!

Men tyvärr så vela inte Nouw hjälpa mig idag, då allting bara krånglade.. Suck!

Jag ber så mycket om ursäkt för att det ser ut som det gör nu, vilket det kan göra i någon dag nu. Men men.,

Jag hoppas du har haft en kanon dag idag, kärlek till dig!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Stormen har börjat komma nu under kvällen & den ska befinna sig med oss resten av natten, om jag inte minns fel..
Iaf tycker jag att det är lite obehagligt med storm, ibland känns det som att den ska ta med sig huset.. Är inte alls trygg när det är storm ute!

Bortsätt från vädret så har min dagen varit helt ok faktiskt!
Jag var på Gina den 9:00 imorse till klockan 15:30. Efter det åkte jag hem till S åt middag med dem och åkte vidare till Enånger, på ett möte.

Jag har nog inte nämnt det, men jag är med i lucia kommittén i Enånger, då jag älskar såna traditioner!
Så att vi hade ett möte idag om hur vi ska styra upp allt för i år och vad som ska vara kvar och inte, osv. Det var mitt första möta och det var både spännande, roligt och intressant!!

Mötet varade i ungefär en och enhalvtimme, efter det var jag bra trött faktiskt. Jag åkte till S direkt och la mig i sängen!

Vad har ni gjort idag? Kram!

Likes

Comments

Vad har ni gjort idag & hur mår ni?

Själv har jag inte gjort så mycket mer än att varit med S, vi var påväg att fara till Falun då S tänkte kolla på en bil. Men det vart ingenting med det idag då vi kände ingen lust att sitta och åka dit idag. Vi hamnade hemma idag, det vi gjorde var att vi åkte ut en sväng och träffade S’s kompisar som åkte skoter, haha..

Som det står i rubriken så är det första söndagen för denna höst/vinter som är vit av snö, i alla fall i Hudiksvall. Vilket är heeelt underbart!

Jag har nämnt i ett tidigare inlägg att på hösten mår jag inte så bra oftast, så mörkret för mig rätt nere. Snön gör otroligt mycket för mig. Just det här att det blir ljusare på backen av snön gör väldigt mycket för mig. & jag tycker snön är så otroligt fin också! Näe, jag älskar vinter & snö det är bara så!!

Vad tycker du om vintern?

Likes

Comments

Godmorgon!!

Denna morgonen handlade mycket om lugn och massa mys. Mornarna som är lugna och mysiga är mornarna med världsklass!!

När jag klev upp ur sängen, kastade jag mig direkt in i duschen & efter det åt jag frukost.
Jag måste duscha på en gång efter jag har klivit upp, om jag inte duschar och sätter mig i soffan. Då blir jag alldeles för bekväm och lat för att kliva upp ur soffan för att ta en dusch, hehe..

Att julgardinerna och juldukarna är uppe är ju bara för bra, och mysigt för den delen!
ÄLSKAR verkligen julinredning/julpynt. Det gör mig både varm och glad!

Det är inte alls långt kvar tills julklapparna ska börja handlas in, julmusiken nöts ut på radion och pepparkakorna ska bakas. Det är en tid för mig som är en av dem bästa tiderna som finns. Och att man får göra om allt detta år efter år efter år, är ju bara en stort plus!!

Just nu sitter jag och kollar på längdskidor på tv:n, för att fördriva tiden. Någon gång idag ska jag och S nog hitta på någonting, men vad och när har jag ingen aning om!

Likes

Comments

Dagen idag har känts som en evighet, varför vet jag inte riktigt. Dem sakerna jag har gjort idag har inte varit speciellt många, aja.

Dagen började med en stressig morgon, vilket jag avskyr! Hatar att vakna och behöva stressa. Jag vill kunna vakna i lugn och ro, göra det jag ska göra för att sen kunna ”starta” dagen.
Min praktik började klockan nio, då jag skulle få vara med och öppna butiken. Det var inte nå speciellt egentligen. Men jag känner att jag vill hinna med och vara med på allt under den tiden jag ska vara där!

På tal om praktik så praktiserar jag på Gina Tricot i min hemmastad i Hudiksvall.
Jag trivs otroligt bra på praktiken. Alla i personalen bjöd in på jättesnabbt och jag kände att jag ”tillhörde” dem otroligt snabbt, vilket var en stor lättnad för mig!
Dem är både trevlig och snäll. Och det jag anser som är det bästa av allt det är att jag känner att jag kan vara mig själv med alla utan att någon pekar ut än på något sätt!

Tillbaka till dagens berättelse...
På praktiken började jag med två väggar på smyckeutställningen, då det smyckena satt väldigt huller om buller där. Så att jag tänkte att det skulle bli lite ordning där. Jag hann bara två väggar idag för att jag slutade 14:00 idag.
Imorgon ska jag förmodligen fortsätta med resten av väggarna där!

Varför jag slutade 14:00 och inte 15:30 var för att mitt gymnasium hade öppet hus ikväll och då var jag och med mina ”kollegor” för och ställde ut vårat UF företag. Det var faktiskt roligt och trevligt. Men samtidigt lite drygt då det var mycket folk och en lång tid..

Vi var där ifrån 15:00 till 20:00, för mig blir det länge och väldigt långtråkigt, när man sitter vid ett bord, träffar massa folk som man får säga samma mening till.. Men men, det gick det med!

Det var roligt att vara på skola igen och träffa klasskamraterna och lärarna!

Godnatt!

Likes

Comments

Godmorgon!

Som rubriken lyder ha jag sovmorgon till klockan 12 idag, då jag ska jobba eftermiddag.

Min sovmorgon spenderas inte med att sova länge, haha. För jag kan inte sova länge på mornarna jag vaknar alltid vid nio, tyvärr.

Så jag klev upp och tog mig en sväng till affären för att köpa pasta till min lunch idag, därifrån kom jag hem alldeles nyss.

Nu sitter jag och kollar på Nyhetsmorgon. Det är ingen idé för mig att försöka lägga mig och sova igen.. Så jag fick slå på något på tv:n så att jag har någonting att göra iaf!

Jag hoppas att ni har sovit gott & att ni får en kanon dag!

Likes

Comments