En kväll var jag i Marklunds stuga och hade det gött. Ni vet såna sommarkvällar när vädret är helt perfekt, en sån kväll var det.

I Juli gigade jag med dessa trevliga gäng på bland annat pdol och pensionatet. Myysigt

Besökte Malmö och mina fina kusiner i Halmstad.

Firat farmor och farfars guldbröllop på Tages! Samt strosat runt på pdol.

Haft besök från kusinerna samt åkt på utflykt till kalkbrottet med Wilmis.

Fikat och sagt hejdå till Hanna som flyttar och sist men inte minst umgåtts med Arvid innan han också flyttar. Haha så kan det va

Snart tänkte jag skriva ett inlägg om resan till Ö-vik och Uppsala, så stay tuned!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Igår såg vi Coldplay, och de var så så bra. I lördags tog vi nattåget ner till Göteborg, och väl framme spenderade vi kvällen på Liseberg! En resa som bara varit så bra helt enkelt.

Likes

Comments

Håkan Hellströms konsert var väldigt bra, trots allt regn medans vi köade. Dagen efter kom Arvid ner till Umeå för att umgås. Vi sov över i våran stuga till måndag då vi åkte hem. Verkligen så bra helg. Nästa sak som händer är midsommar och efter det åker vi ett gång ner till Göteborg för att se Coldplay!

Likes

Comments

Denna vecka har varit väldigt kul men också ganska slitig. I söndags var vi på Estetfest, i måndags hade jag ett rep inför en spelning i sommar och i tisdag var jag och Arvid på bal!! Idag har jag fått sommarlov men kan inte ta ledigt riktigt än då jag, Clara och Wilma ska spela för natur- och teknikstudenterna på fredag! Efter det har jag verkligen sommarlov, och det börjar med Håkan Hellström konsert på lördag!! Det får vi se framemot!

Likes

Comments

I veckan har jag bland annat paddlat, åkt till havet och varit på årets sista Estetfest. Vad har ni gjort?

Likes

Comments

Har bland annat haft musikcafé som gick bättre än förväntat, gjort sushi i fredagskväll, spelat volleyboll första gången för i år, provat smink till balen om en vecka (!!) samt umgåtts med Arvid. See ya! 

Likes

Comments

Måndag och tisdag har ägnats till att umgås med Arvid, öva och vila och imorgon har vi konsert med skolan, kl. 19:00 som alla är välkomna till!

Likes

Comments

I fredags åt familjen middag hos Johanssons innan jag och Annaclara åkte upp till Ankars för att en dag i förväg fira att Sofia fyllde 21 i lördags.

Igår repades det på morgonen innan vi åkte mot Luleå för att giga på Ebeneser, där också framnäs jazz gigade.

Idag har jag varit en sväng på stan samt firat morsdag, och imorgon är vi lediga vilket är så skönt! Hoppas ni också haft en bra helg!

Likes

Comments

Kl. 8:00 åkte vi hemifrån till vår stuga i Västerbotten, där jag kommer ifrån och vid lunch kom släkten för att umgås. Bra och viktig dag.

Likes

Comments

Giget igår gick bra, och idag har jag verkligen tagit det lugnt och stilla. Solat, repat och skickat in näst sista uppgiften i svenskan. Snart är det faktiskt sommarlov och det blir så nice.

Likes

Comments