# Roadtrip på lunchrasten hem till Wilma för att äta brownies. 

# Tribute konserten till Ted Gärdestad är avklarad 

# Imorgon är det fredag vilket blir så bra! 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hoppas ni alla haft en fin Valborg. Min har i alla fall varit väldigt bra. 

Likes

Comments

På skärtorsdag satte sig familjen Lindberg, minus Sofia, plus Arvid, i bilen för att åka mot Åre. Mamma och pappa har några kompisar som bor utanför Åre så det var där vi sov på nätterna. Fredag var första slalomdagen i Åre.

Här har vi då en del av åksällskapet ^

Väldigt bra lunch åt vi på Buustamons Fjällgård och på hemvägen åkte vi förbi Åre Chokladfabrik för att smaka deras choklad.

Lördag var målet att åka upp till skutan som dessvärre var täckt av dimma. Vi började åka i Björnen för att över Sadeln ta oss till skutan. Som tur var är backarna påväg dit väldigt bra så lördag vart trots dimman den bästa åk dagen.

När vi åkt skidor tills benen blivit trötta svängde vi förbi centrum i Åre för att Agnes skulle köpa en ny slalomhjälm samt att vi fick se lite av affärerna.

På kvällen åkte jag och Arvid upp till denna ^ utsikt som fanns i byn vi bodde i, innan vi såg ett till avsnitt av The 100. Mycket bra resa!

Likes

Comments

Hej där!
Sitter atm i en buss på väg vem från en resa till Uppsala med kören. Nästa stopp är Sundsvall där vi ska äta mat. Men tänkte i alla fall att jag ska visa er lite av vad vi har gjort under helgen.

Här var vi igår och gick omkring i Uppsalas centrum för att shoppa. Hittade den här ^ vårjackan från Zara som jag faktiskt till och med köpte.

Till lunch åt vi på subway (wow), men det var gott och trevligt.

På eftermiddagen skulle vi åka buss till Södertälje, och vi hade råkat ta fel lokalbuss från centrum samt gått lite fel så vi fick skynda lite grann för att hinna till den bussen.

Sammanfattningsvis har den här resan varit bra och rolig med så bra gemenskap. Hade dock kunnat skippa några timmar i bussen men det är ändå mysigt på sitt vis.

Likes

Comments

Tänkte dra en resumé av helgen och veckan hittills. I fredags åkte jag på Friday i Jävre. I lördags vaknade jag tidigt för att åka till Storklinten för att åka skidor med Wilma. På kvällen sjöng vi med kören. Söndag åkte jag till Kåbdalis med Arvid, Emmy och Anders. Söndagkväll avslutades med kör i Hortlax.

I veckan är det musikalvecka med premiär ikväll! Repat har vi gjort hela dagen igår och idag så att det äntligen är dags känns bra!

Likes

Comments

Hej!
Min helg har jag spenderat i Storforsen på jazzläger, vilket har varit väldigt givande på alla sätt och vis. Idag hade vi en liten konsert för att visa vad vi jobbat på under lägret och efter det packade vi ihop för att åka hem. Ikväll ska jag på körövning innan det är dags att ladda för en ny vecka, en vecka som ändå ser relativt lugn ut. Det blir bra!

Likes

Comments

I Torsdags åkte jag och Arvid till Stockholm för att tillsammans med Julia och Gustav gå på en jazzklubb, Fasching, för att se pianisten Bill Laurence. 13:10 gick flyget från Kallax och vi var laddade.

Med sig hade Bill Laurence en slagverkare, trummis och basist och de levererade fusionjazz med klassiska inslag till publiken. Tror aldrig jag har varit på en så här bra konsert.

Planerna för fredag var att gå på 4 sound slagverket, men innan det var vi hungriga och trillade in på en sushiresturang och dem serverade den godaste sushin jag ätit.

Här har vi då affären. Arvid satt och spelade trummor ett bra tag medans jag gick runt i butiken och tittade.

Igår (lördag) ville jag och Arvid till gamla stan men innan det följde vi med Julia på en second hand affär Beyond Retro, som hade mycket fint.

Tillslut kom vi oss iväg till Gamla stan och strosade runt där innan vi åkte mot Hötorget för att se bio med Julia och Gustav. Vi såg Beauty and the beast vilket var en väldigt bra film, rekomenderas.

​Idag åkte vi hem. Är trött och seg men glad för en fin och bra resa. 

Likes

Comments

Veckorna innan lov har varit väldigt intensiva därav lite uppdateringar. Tänker därför att jag ska berätta lite av vad jag gjort sedan jag sist bloggade.

Jag har varit sjuk i en veckan samt haft feber. Roligaste jag vet.

Sedan vart jag helt okej frisk till giget med Märta! Vi hade då en jazzkonsert och det var verkligen så kul att spela, bra gäng och allt.

Eftersom det är mellotider var vi ett gäng i lördags som åkte till Elias för att se lite mello samt umgås.Trevligt och så var det. Hälsade även på deras fina hund ^

Ikväll lirade jag på Storstrand med Ester och Annaclara. Vi spelade på café 3 och temat var barnkalas, så det blev några disneylåtar bland annat. Mysigt gig i alla fall med gratis fika.

Veckan som varit har jag haft kursprov i mattekursen som nu är avklarad (!) samt skrivit en Nk rapport som också är klar, hur skönt som helst. Nu ska jag verkligen ta lov. Så efterlängtat!

Likes

Comments

Jag tror rubriken sammanfattar min dag bra. Träffade Sofia, pratade om allt som hänt på senaste tiden samt fikade på kvartersbageriet. Hoppas ni haft en fin lördag.

Likes

Comments