Header

Igår var jag och fotade Sanna & Paulina och det var lika roligt som alltid! Här kommer några av bilderna.

Fotade också de söta fåren lite😍🐑

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Har nyss varit ute på morgonpromenad med Taiko & Pappa. Det var superfint när snön låg på marken och solen lyste starkt. Det finns inget bättre sätt att starta dagen på än en promenad i skogen & när man startar morgon på bästa sätt brukar dagen bli rätt bra den med. Idag ska jag och Sanna träffas så jag tvekar inte på att dagen kommer bli jättebra!

Finaste Tannegårds Taiko💖

Likes

Comments

Hej! Nu kommer kanske ett lite anorlunda inlägg, nämligen lite halloweenbilder på lillasyster Lina. Hon och en kompis skulle ut på en "Bus-eller-godis-runda" så jag tog direkt på mig att sminka henne.
Såhär blev resultatet:

Jag har märkt att jag älskar att sminka halloweensminkningar! Varför vet jag inte men jag tycker det är jätteroligt och man kan skapa så mycket och det kan se så verkligt ut.
Längtar redan till nästa år, då ska jag köpa hem lite mer material och göra fler olika "looks."

Likes

Comments

Att starta morgonen på bästa sätt är nog det härligaste, imorse efter frukost gick jag, Lisa & Lina på en promenad med Taiko. Det var frost och soluppgång så jag passade på att ta med kameran. Taiko tyckte nog det var skönt att komma ut i friska luften då han verkat lite hängig/nere senaste dagarna. Men ute var han som vanligt.

Så fin han är vovven våran! Perfekt fotoväder var det också.📸💎

Likes

Comments

Idag gick jag över till Emma och fotade Smulan, hon är ju för söt!
Här kommer några av de bilder jag lyckades fånga även om hon inte var jättesamarbetsvillig. 😻

Ett riktigt charmtroll! 😍

Likes

Comments

I lördags var dagen jag gruvat mig för, jag och Nikita skulle göra våran sista riktiga start, och nu är den gjord.

Otroligt nog tog det inte lika hårt på mig som jag trodde att det skulle göra. Såklart kändes det tråkigt, men jag var inte alls deppig utan när jag satt och körde hene under loppet låg allt fokus på där & då. Brukar ofta vara så, gruvar sig innan och tänker på hur man ska köra, men när man väl sitter där går det som på ett rullband. Loppet varar ungefär 4-5 minuter och under den tider är all fokus på hästen och de andra ekipagen. Jag hann inte ens tänka tanken av att de var sista gången för oss två.

En lite tråkigare sak var att banan var kaos, i princip okörbar. De tre innersta spåren var totalt förstörda av regnet, även om det inte regnat jättemycket innan. Vi låg på innerspår mest hela varvet och så som underlaget var där var det inte konstigt att Nikita sprang en dålig tid, 3.01,1 och blev bland de sista. Men hon gjorde sitt bästa och jag är stolt att hon ens tog sig runt utan att galoppera och bli diskad.

Till helgen kör jag henne i Solängets Klubbmästerskap. Då kör vi inom klubben ett russ samt shettislopp mot varandra. Det blir kul. Jag har det att se framemot även om det inte är en riktig tävling, vilket kanske var en anledning till att jag inte upplevde det lika jobbigt i lördags.

Fotograf: Meja Karlström

Så nu känns allt kring det här faktiskt bra, jag är väldigt tacksam för alla tävlingstillfällen jag fått med henne. Vi har ju faktiskt hunnit med ganska många! ❤️

Likes

Comments

Fotograf: Meja Karlström

Att bilder kan betyda så mycket. För mig är de jätteviktiga. I en bild finns det så mycket känslor. "En bild säger mer än tusen ord." Det stämmer verkligen.

Här är bilderna på mig och Nikita, så himla mysiga och fina. De är verkligen värdefulla att ha. Det sprids lycka och kärlek i hela kroppen när jag kollar på dem.

Jag blir så glad av henne, på bara något halvår har jag verkligen fäst mig vid henne. Vi har verkligen funnit varandra. Hela sommaren har jag kämpat med hennes självförtroende och vi har bara kommit närmre och närmre varandra för varje dag. Jag har verkligen njutit varenda sekund av tiden vi tillbringat med varandra. Inte en sekund har jag mått dåligt i hennes närhet. Vi har kämpat på tävlingarna och tillsammans kommit i mål. Jag har pushat henne till att gå först i delfileringar samt volta helt själv, och hon har funnit tillit och vågat lita på mig.

Men tyvär är det så att åren går för fort, jag har fyllt 15 och får nästa år inte köra shettis längre. På lördag gör vi våran sista start, våran allra sista start någonsin tillsammans. Bara tanken gör ont i hjärtat. Att vi nu ska avsluta våran fantastiska resa vi gjort genom åren. Det känns otroligt tungt, men jag är så tacksam efter allt.


Startlistorna är ute, Lördag den 15/10 på Solänget, lopp 11. Än om vi har bra chanser eller inte ska vi ge gärnet, och jag ska njuta verenda sekund jag glider fram bakom henne. Känner redan nu hur det kommer svida i halsen när jag försöker hålla in tårarna som kommer försöka pressa sig ut där jag guppar fram i vagnen bakom henne och ska köra ut från banan. Men jag ska vara stark och ta åt mig allt de roliga vi gjort och få energi och lycka därifrån.

Underbara Nikita II, älskar henne nå otroligt. ❤️

Likes

Comments

Äntligen tillbaka med ett nytt fotoinlägg!
Idag fotade jag Meja tillsammans med travskolans två varmblod Pommeau & Brightsideoflife. Så fina!

Dessutom var Meja snäll och fotade mig tillsammans med Nikita & Tiger. Kommer tillbaka med ett inlägg måndag eftermiddag med dem. Längtar att få se bilderna, garanterat superfina!😍

Likes

Comments

Igår for jag till stallet direkt efter skolan.
Jag sa upp mig som skötare i augusti men då jag ska tävla Nikita en gång i oktober kör jag henne ibland. Igår skötte hon sig jättebra. Hon tjurade inte någonting och sprang på problemfritt. Jag ser verkligen hur de fyra veckors träning i sommar gett resultat, hon blir duktigare för varje gång.
Redan första tävlingen i sommar på Hoting den 13/7 gjorde hon framsteg då hon gick först i defilerningen samt voltade själv! Dock tror jag hon tjurar mer med någon annan i vagnen än med mig men tränar vi mer kanske det släpper oxå. #nikitaii

Likes

Comments

Igårkväll var vi på det första av fyra kurstillfällen för Taiko. Lite nervös men taggad for vi dit och precis som förväntat var han värst av alla hundar och helt sjövild.
Efter en kort samling utan hundarna skulle jag hämta Taiko. Han som redan suttit och tokskällt i bilen en halvtimme hade fortfarande energi till 100% och skällde, stretade, och drog när han såg de andra hundarna.
Men vi fick hjälp och olika övningar och otroligt nog en timme senare satt vi där inne, Taiko och jag. I samma rum som 6 andra hundar och han gav inte ifrån sig ett skall utan hade fokus på mig/oss.
Han var verkligen jätteduktig. Med den här hjälpen kommer vi tillslut ha en hund som kan vistas bland folk och andra hundar och fortfarande fokusera på oss. Detta var ett steg närmare en drömhund.
Jag tror det här kommer bli hur bra som helst!
#tannegårdstaiko ⭐️

Created with love
Just for you
Because everyone needs
A friend or two.
Sometimes I bark
Sometimes I chew..
But I'm totally loyal
and devoted to you..

Likes

Comments

Blogkeen
Nouw