Hej på er!

Ikväll åkte Jim till Stockholm där han ska ha lite grabbhelg hela helgen. Så passade på att unna mig lite gott jag med så jag och mammi gick till pinchos för lite kvällsmat. Mycket gott! Imorgon är det fredag men ska jobba denna helgen också på Olearys. Iallafall fredag och lördag. Men cash is king eller vad säger ni?

Annars har denna veckan varit lite konstig. Startade den med ett långt möte på jobbet följt av att jag tydligen blivit biten av någon insekt, typ loppa? Har stora bett på hela benen som kliat hela veckan så det har varit vårdcentralsbesök och sjukupplysningen osv osv. Dom går bort iaf snart sa dom så tur är väl det! Lite migrän också igår som höll mig hemma hela dagen. En vanlig vecka helt enkelt.... Eller?

  • 204 visningar

Gillar

Kommentarer

Usch, har varit en lång helg med jobb på Olearys och trötta fötter. Nu kryper ja äntligen ner i sängen för att orka en jobbvecka till. Har sån ångest över hemtentan också som ska in på tisdag. Vette fan hur ja ska hinna med livet riktigt just nu haha.. Orkar inte så mycket mer idag så hoppas eran helg har varit grym och godnatt på er!

  • 209 visningar

Gillar

Kommentarer


En skön dag på jobbet idag. Så mysigt vi har det nu under höstlovet, bara pysslar o kollar film och har det mysigt. Så skönt verkligen! Slutade redan kl 12 eftersom jag hade öppning och gick och lunchade med Carro och hann en fika nu med Clara som är hemma från Halmstad!

Direkt efter ja slutat igår åkte jag och hämtade två stycken Elefantöra sticklingar som en tjej sålde. Asså hur söta?! Ska ta hand om dom som om det vore mitt liv typ haha. Längtar tills dom blir sådär stora och ståtliga. Köpte ju två nya krukor häromdagen som ja tänkte dom ska få stå i senare när dom blir större. Guldiga krukor blev det.

Nu är det iallafall helg men ska faktiskt jobba på Olearys hela helgen så ska snart iväg dit. Tur att man hinner vila lite emellan iaf.
Ha en bra helg!

  • 210 visningar

Gillar

Kommentarer