Kläder & Accessoarerna, Vardag och Allmänt, Inspiration

Hejsan! Fortfarande sjuk så än så länge finns det inte så intressanta saker att skriva om, förlåt för det. Längtar verkligen tills jag bli frisk och får njuta ordentligt av det fina vädret.

Tänkte i alla fall bara säga att jag hoppas ni har en bra dag i solen och njuter massor! Kram!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Vardag och Allmänt, Fotografering

Hejsan! Hoppas ni mår bra, jag är fortfarande sjuk tyvärr. Det känns som att det var länge sedan jag gjorde att inlägg om dagen. Eller? Jag tänkte i alla fall köra på det idag.

Jag vaknade runt 10 i morse och åt sedan frukost. Igår hade vi bestämt med min farmor och farfar att vi skulle åka till dom, så runt 11.30 åkte vi. Vi var inte där så länge men vi hann ändå med en promenad (som ni kan se är bilderna nedanför från våran promenad). Jag fick även träffa Arthos (läs vem Arthos är HÄR) som jag har saknat så sjukt mycket. När vi väl var på landet så konstaterade jag och pappa att jag inte har några bra skor att ha tex på landet och i naturen, så det fixade vi på vägen hem igen. Vi stannade på XXL här i Norrköping och köpte att par kängor.

Resten av kvällen blir väldigt lugn med tanken på att jag fortfarande är sjuk och behöver vila. Vi ska förmodligen göra hamburgare och bara ha en myskväll.

Hoppas att er dag har varit bra. Kram.

Likes

Comments