Header

Contains affiliate links Kläder & Accessoarerna, Nytt

Hejsan!! Hur mår ni? Jag mår otroligt bra just nu, var ute och sprang igår (bara 3km, men det är en bra början efter att ha varit sjuk i tre veckor). Det är även andra dagen på min 3:e jobbvecka och jag är supertaggad inför nästa vecka! Sedan om man får räkna med materiell lycka så fick jag hem ett par nya skor idag. Har lite sakta börjat att köpa kläder till gymnasiet och hösten och då saknade jag ett par sneakers. Som titeln säger och bilderna visar blev det ett par Adidas Stan Smith. De brukar kosta runt 900kr men jag hittade dom för 450!!, helt sjuk rea. Sedan var det frakt på 40kr och de kom på två dagar, hur bra? Jag tog storlek 5, alltså 37 1/3 men egentligen har jag 36 i skor (23cm). Därför skulle jag tipsa om att ta nån storlek större än vad du vanligtvis har bara för att vara säker. (Detta gäller självklart bara på den här sidan)

Kramar

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Vardag och Allmänt

Åhh idag var helt underbart! Så otroligt kul att få träffa Lisa igen efter en så lång tid. Som alltid kommer hon med bra åsikter och gör mig alltid lite smartare och klokare.

Vi började med att cykla till Netto och Ica (tror jag att det var) för att handla mat till en picknick. Sedan cyklade vi vidare till Himmelstalund för att spela minigolf och för dom som följer mig på Instagram vet redan att det var min 4:e förlust i år. Man kan verkligen inte tro att jag spelar golf... Det var iallafall väldigt kul med många skratt. Vi gick sedan tillbaka till cyklarna som vi hade försökt att ställa i skuggan så smöret till brödet inte skulle smälta. Nästa stopp var picknicken och som ni ser på bilderna så var det sååå gott. Så där satt vi i nån timme eller två och bara pratade och åt tills både smöret och godiset hann smälta och regnet hann komma. När regnet kom drog Lisa stolt på sig sin regnkappa medan jag fick dra på mig min jeansjacka och så cyklade vi hem till Lisa. Bli inte förvånade nu med när vi kom fram så pratade vi lite till.. i ca 2-3 h, Lisas föräldrar var även med och det var super mysigt!

Ungefär så såg min dag ut! Hoppas ni har haft en bra dag! Kram

Likes

Comments

Nya inlägg