Header

Hey, ligger hemma och ska snart börja städa för en kompis kommer hit sen så måste iallafall bädda sängen! Inte träffat denhär personen på länge så ska bli super kul att träffas igen, får se lite vad vi gör kanske stannar hemma eller så drar vi ut senare får se helt enkelt! Hoppas iallafall att ni går en bra fredagskväll!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

 


Inte min bild 


Hej, ligger hemma och har fortfarande ont som bara den.. Tog ju hål i naveln igår, gjorde inte så ont att ta själva hålet men gjorde ont som bara den efter och det gör det fortfarande, hoppas det går över snart! Är sjukt nöjd asså, väntat på detta som en galning och blev faktiskt snyggare än jag trodde det skulle bli! Ska förhoppningsvis börja gymma igen också, har ett mål som inte är så jätte svårt att nå men gäller bara att jag har orken och motivationen vilket jag inte har just nu, men fixar till sig snart! :) Skola som vanligt imorgon, inte så värst taggad men måste ju dit för alla betyg osv.. Har idrott också men den får jag inte vara med på pågrund av naveln så a.. Skriver mer imorgon :)

Likes

Comments

Var nere och köpte lite smink med pappa, Bilder kommer här!


Likes

Comments

Hej! Stannade hemma från skolan idag där har så galet ont i magen så svimmade nästan imorse när jag skulle ställa mig upp och eftersom jag hade så ont fick jag inte heller så mycket sömn inatt... Börjar bli bättre med magen nu och hoppas att jag tar mig till skolan imorgon, ska ju ta hål i naveln imorgon också kvart i sex har jag tid på studion. Är fruktansvärt spänd över att det kommer göra as ont, men det tor jag inte! Är ju även en dröm som går i uppfyllelse så det blir kul, ligger i badet och ska snart upp och klä på mig för pappa hämtar mig sen så ska vi mer på stan en stund för ska köpa en ny borste och ska även försöka tjata till mig ett par byxor! Vi kanske hörs sen annars hörs vi imorgon


Likes

Comments

Hej, kom nyss till pappa och snart kommer lite släkt hit också ska vi ha "kalas" lite god mat osv... Igår träffade jag Becca och Alexandra och massa mer, pallar inte skriva alla haha :) Men dock förstördes dagen på grund av två personer men vi gjorde ändå det bästa vi kunde för att fixa till det sen, bättre än min förra födelsedag iallafall! Bild på vad jag fick :))
Hade varit väldigt mysigt att få han inslagen asså..

Likes

Comments

Hey, tänkte bara säga att jag är helt slut gått runt hela dagen så får ont i benen till och med när jag ligger ner så ska försöka sova lite.. Skriver imorgon!

Likes

Comments

 


                                                        

Hej! 9de september idag, och som alla andra år snackas det om det som hände för några år sen.. (för er som har varit borta hela ert liv så var det flygplan inblandade och två torn rasade, ni kan söka på google för orkar inte skriva vad som hände.) Men iallafall såg jag en bild på en minnesplats för alla som dog där, den var hur fin om helst lägger ut en bild på den såklart. 

Från det till vad jag gjorde idag, spelade golf woow.. haha nej men hatar verkligen golf men det gick ändå rätt bra, slog ingen i huvudet liksom.. Sitter med 10ton läxor, inte ens börjat med so:n dock och vi har läxförhör imorgon i skolan bra Kajsa bra.. Jaja får hoppas att något sätter sig iallafall när jag fixar det! Ska duscha och lite sånt innan jag tar tag i det iallafall!

Likes

Comments


                                                                    

 

Hey, kom hem för ganska många timmar sen men har fixat min datorn eftersom jag ominstallerade den idag så hade inget kvar så var tvungen att ladda ner lite saker och sånt till datorn. Är galet taggad inför gymnasiet just nu, kanske släpper senare men hoppas verkligen det ligger kvar! En kompis som funderar på samma linje som mig var med till en person och pratade om gymnasivalet idag. Lite kul, vi är rätt lika och vill rätt lika saker, men får ju se om vi hamnar på samma ställe tillslut eller helt olika eftersom man inte ska välja efter alla andra utan efter vad som känns bra och vad man vill. Funderar på att gå i Karlstad för vill bort från denhär staden och det är ju en möjlighet eftersom då får man iallalfall komma bort den mesta tiden varje dag, det jobbiga skulle väl vara att pendla men hur jobbigt kan det vara??

från skola till motsatsen, ledighet..  Är så galet sugen på att sätta mig på ett flyg någonstans, behöver inte vara ett varmt land heller kan lika gärna åka till typ London har varit där innan och det var hur mysigt som helst! Är så res-sugen så det finns inte! Ska snart även börja kolla vart jag vill och vilket hotell osv jag vill bo på nästa år när jag får en resa med mamma/pappa (alltså när jag går ur 9an) kan inte välja om jag vill till ett varmt land eller någonstans med massa affärer.. Men lutar åt något varmt land så kan man bo i en stad där det finns mycket man kan handla också! Är så taggad på livet just nu, hoppas inget kommer och sumpar detta nu bara!❤

Likes

Comments

Hej, tänkte bara säga att jag bloggar sen/imorgon för måste fixa massor! Hörs senare

Likes

Comments