Jag har haft fullt upp på höstlovet för i måndags köpte jag minigrisar. De är nu ca 9 veckor, den svarta heter Astrid och den vita Alaska. De är så underbara😍

Likes

Comments

Den här veckan har vi haft temavecka på min skola, Rytmus (musikgymnasium). Som många säkert vet så var det en välgörenhetskonsert/gala här i Sverige inte så länge sedan, som hette Hela Sverige skramlar. Denna temavecka har vi hållit extra mycket på med invandringen och flyktingskatastrofen. Vi har försökt samlat in pengar till flyktingar genom UNHCR och idag hade vi en konsert som istället hette Hela Rytmus skramlar. Vi hade fått in över 13 000 kr till UNHCR vilket jag tycker är väldigt bra. Och eftersom vi också är en så liten skola (totalt ca 100 elever) så är det ju as bra! Min grupp spelade "Some Die Young" av Laleh.

Imorgon är vi lediga från skolan eftersom vi får kompledigt då vi var på skolan från halv 9 till 21 på kvällen. Och det är också höstlov!!!

Likes

Comments

Hellu loves. Jag har åkt på någon hemsk förkylning så jag stannade hemma från skolan i torsdags och fredags då jag hade feber och mådde skit. Men nu mår jag bättre! Känner att jag har absolut ingenting att skriva om eftersom att jag har gjort absolut ingenting :)

Likes

Comments