Idag är det den 28 september och jag fyller 16 år. Det har inte direkt varit den bästa födelsedagen jag haft men det är okej. Jag har inte gjort någonting idag förutom gått i skolan, jag kom hem och kolla på film och åt Ben&Jerry's som min lillasyster köpte till mig haha. Bilderna är sen igår då vi hade min "födelsedagsmiddag" då och imorgon ska vi fira mig med släkten. Hoppas ni haft en bra måndag!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Men hej! Det var ett tag sen haha. Men jag är inte borta, finns fortfarande! Jag är hemma efter min livs bästa sommar med min Ashley och nu tänkte jag att någon kanske ville veta vad som händer i mitt liv just nu. Inte för att det händer så speciellt mycket men jag har iaf ett "nytt" liv. Jag kom hem till Sverige igen den 16 augusti och redan den 17 började jag gymnasiet. Jag går på Rytmus musikgymnasium och det är en helt fantastisk skola. Det är en så underbar miljö och man kan bara vara sig själv, och självklart är det den roligaste! Jag älskar hur alla går och småsjunger i korridorerna och vart man än går så sitter det folk och spelar gitarr och sjunger tillsammans, det är bara så himla mysigt och kul.

Min familj flyttade under sommaren när jag var i USA så när jag kom hem kom jag hem till en ny lägenhet. Att komma ifrån det gamla var väldigt, väldigt skönt. Bort från området, människorna, skolan och bara nytt. Jag har knappt någon kontakt med mina vänner jag hade förut, vilket kan vara sorgligt ibland men jag är ändå på ett sätt väldigt glad för det. Det vara ju ändå helt mitt eget val. Det var inte ofta vi kom bra överens och jag mår bättre utan dem. Jag trivs mycket bättre, inte bara här men också med mig själv.

Men jag hoppas att mina tre år på gymnasiet blir mycket bättre än vad mina högstadieår blev, vilket jag redan känner.

Och idag är det fredag och som vanligt spenderar jag den ensam, i min säng...med min dator :D Haha men ha en bra kväll alla människor, kram på er!

Likes

Comments