Idag har vi inte gjort mycket annat än att äta...vi gick upp ganska sent och efter ett tag åkte vi till stan och åt på Jensens igen. Vi var också och kollade på Ashleys gamla basketlags träning och sen åt vi mat igen, på pacos haha. Nu har vi kollat på lite filmer och imorgon tänkte vi gå på bio.


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hellu. Idag, eller igår eftersom att klockan nu är 00:50, åkte vi till stan och träffade några vänner. Vi åt och sen bowla vi. Imorgon börjar ju skolan igen men för mig så börjar jag på måndag istället, komplicerat men det blev så.

Likes

Comments

Mina grannars får som är i vårt stall har precis fått lamm hihi. En fick två lamm och den andra fick tre, nu väntar vi bara på att de andra ska få lamm *_* Jag saknar tiden då hela vår gård var full med djur, vi hade över 100 får och jag döpte alla haha.
Likes

Comments

Igår tog Ashley och jag bussen till Stockholm. Vi shoppade mest och åt, det var en jättebra dag förutom att jag mådde så illa på vägen hem. Jag mådde så dåligt att jag grät för jag trodde att jag skulle spy, och jag hatar det...Men det gick bra haha.

-Från Hollister

-Byxor från Bikbok

-MAC cremestick liner i färgen Beurre

-MAC matte lipstick i färgen Heroine

Likes

Comments

Gott nytt år alla! Jag och Ashley var bara hemma på nyår men vi gick dock på stan och letade överallt efter en affär som var öppen och hade Ben&Jerry's. Till slut hittade vi det och det var ren lycka...haha. Det blev inte som vi hade tänkt oss så vi ska åka till Stockholm imorgon istället :)
Likes

Comments