Hade egentligen inga planer för idag men pappa bestämde att vi skulle åka på någon bil grej igen, sen åkte vi genom stan på crusing eller vad det nu heter. Det var sjuuukt många bilar som var med och hela stan stanna och kollade, tog bilder och filmade haha, scary. 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag gör verkligen ingenting ikväll. Och det är fredag. Haha ser massa videor och bilder överallt av folk som har as kul och sen sitter jag här själv i min säng och önskar jag var med. Typical me. Jaja har i alla fall marknadsgodis :) Någon som har mitt nummer och ens orkar att prata med mig kan väl ringa mig, kika, snapa eller vad som helst och rädda min kväll, pleaaaase.

 

Jag har märkt att jag blir avundsjuk på precis allt. På allt och alla. Är det bara jag? Varför kan jag aldrig bara vara nöjd med den jag är och vad jag har? Det är sjukt att jag kan vara glad och något så litet kan förstöra min dag så lätt. Det är alltid så små saker som förstör min dag. Mitt humör kan gå från topp till botten på en sekund. Det är inte ens kul med mina humörsvängningar jämt, tycker synd om de som behöver vara med mig. Allt jag vill är att vara lycklig för en gång skull men min lycka varar oftast bara i några minuter. Fan jag skulle ju ändra på det här, hur gick det med det? Jag skulle ändra inställning och fokusera på det positiva. Jag försöker, bara inte tillräckligt. Jag ska börja göra alla saker som gör mig glad. 

 

 

Hihi puss puss

 

Likes

Comments

Hellu guys! De senaste dagarna har varit fantastiska, antagligen för att jag spenderade de med min älskling och jag har varit så sjukt glad. Sov ju över hos henne på onsdagen och torsdagen. Igår cyklade vi in till stan (Ash skjutsade mig hehe) och en frapino på Espresso House blev frukosten, det bästa som finns<3 vi="" kom="" på="" att="" hon="" kunde="" åka="" skateboard="" när="" jag="" satt="" på="" hennes="" rygg="" hahah.="" idag="" fick="" jag="" frukost="" på="" sängen="" av="" världens="" bästa="" tjej.="" nu="" är="" jag="" hos="" pappa="" ute="" på="" landet,="" brukar="" inte="" göra="" så="" mycket="" här="" direkt="" så="" vet="" inte="" vad="" jag="" ska="" göra="" i="">

 

 

Likes

Comments

Eftersom vi är lediga idag och imorgon så sov jag över hos Ash. Kommer nog sova hos henne idag med. Igår var en sjukt bra dag och hoppas den här blir bra den med :)

 

Likes

Comments

Inget speciellt alls idag, skoldagen var väl helt okej. Alla är så deppiga och ledsna när alla borde vara glada för det är sommarlov snart juuuuu. Säger inte att jag går runt och sprider glädje direkt haha, men jag försöker faktiskt. Försöker att hålla kvar leendet och ett bra humör, man märker att om en är super glad blir andra också det. Jag vill göra folk glada inte ledsna. På morgonen var jag också sjuuuukt stressad så då kändes det som hela dagen blev lite sådär. Jag går allt upp 5:45 om vi börjar 8, och idag vakna jag tio i 8. Men jag hann i alla fall till skolan till kl 8 för jag kan inte vara sen... 

 

 

 

Haha såhär är jag, kan aldrig bestämma mig vilken hårfärg jag ska ha. När jag har brunt hår saknar jag mitt blonda och när jag har blont, som nu, saknar jag mitt bruna...Ena stunden vill jag också färga as mörkt och andra as ljust, mycket ljusare än vad jag har nu. Hahaha orkar inte. 

 

 

 

 

 

Och sorry för att jag inte bloggade igår, jag var hos Ash och kom hem rätt så sent, och hade massa saker att göra:*

 

 

 

Likes

Comments

Grattis världens bästa mamma. Du är verkligen bäst, i mina ögon är du perfekt. Du är så otroligt stark och förtjänar det allra bästa. Jag skulle aldrig klara mig utan dig. Även om jag kanske inte alltid är den perfekta dottern så vet du att jag älskar dig. Du har fyra barn som älskar dig otroligt mycket.

 

 

 

 

 

Likes

Comments

Nu har jag precis kommit hem från mormor. Behövde en helg som den här. Bort ifrån allt och bara inte göra någonting. Det är så skönt på landet, stan är ingenting för mig egentligen.

 

Nu när jag bestämt att jag ska vara på bra humör går allt ner för. Men jag försöker verkligen, tro mig jag försöker så gott jag kan och jag får bara hoppas att jag klarar av skoldagen imorgon. Imorgon ska det bli en bra dag. Det är så jag ska tänka. 

 

 

 

 

 

 

Likes

Comments

Är hos mormor hela helgen och tänkte sola typ hela dagen haha, har inte så mycket annat att göra. Men det är bara skönt att vara på landet lite och inte göra någonting. 

Likes

Comments

Från och med nu. Min nya inställning på allt, på livet. Nu ska jag fan leva livet som jag vill och vara lycklig. Mitt fejk smile ska bli äkta. Ska lära mig att älska livet och älska mig själv. Tänkte att det skulle bli en bra dag idag, inget/ingen skulle få förstöra min dag och jag skulle vara glad. Dagen gick med några tårar med både upp och nergångar, men med den här inställning slutade allt bra och jag var glad. Jag ÄR glad. :) 

Likes

Comments

Så sjuuuukt varmt idag, och sååå skönt! Älskar att jag kan ha shorts igen, det bästa som finns. Efter skolan var jag med Ash, vi gjorde inte så mycket, hoppade lite studsmatta och blåste såpbubblor hihi. 

Likes

Comments