Det här fick jag på min födelsedag igår:D Bästa:*

 

 

Tröja från Cubus,stickad tröja från ginatricot,mercy choklad (förpackningen används nu som garage till min bror;)) ,pengar och presentkort:D  Tack!!

 

 

 

Likes

Comments

Nu ska jag åka till marieberg och shoppa kläder fick typ 2000 igår när jag fyllde,jag ska köpa nya byxor! Nästan alla mina jeans har gått hål i på alla ställen:( Och börjar bli för små;)

Lägger ut bilder sen elr imorn:) byebye

 

Likes

Comments

Det här är jag,Kajsa för dom som inte har en aning om vem jag är;)

 

 

 

 

 

 

 

Jag är Kajsa,en glad 13-årig tjej som lever livet,jag älskar färger,musik och djur som bor hos min mamma med min lillebror Leopold,lillasyster Elsa och storasyster Maja jag bor också varannan helg hos min pappa Elsa också och där bor med andra liellebror Oliwer också:)    Tror jag ska ut på stan och shoppa för pengarna jag fick igår sen,ses senare;)

 

Likes

Comments

Det här hade jag på mig igår när jag fyllde år:)

Klänning från H&M,stickad tröja från ginatricot och tighst från H&M


 

Likes

Comments

Vi fick helt nya laptopar idag i skolan! :D min andra dator har precis gått sönder så bra att vi fick nya! Och just på min födelse dag också;) Japp idag fyller jag 13 år,jag lägger upp bild på presenterna imorn:)

Ha en bra fortsatt dag nu ska jag göra mig i ordning tills släkten kommer och ska fira

 

Likes

Comments

Hej!!:D Jag är Kajsa och har precis börjat blogga på devote,om du vill veta mer om mig kan du besöka min gamla blogg  http://www.kajsasssss.blogg.se

 

 

 

 

Likes

Comments