Imorgon drar jag äntligen till USA!! Jag gör en mellanlandning i London innan jag åker vidare till Colorado. Kommer åka till flygplatsen runt 2 i natt så funderar på om jag ens ska gå och lägga mig så kan jag sova på planet istället. Som jag väntat!

Igår var det lucia och min skola, de som går musik-estet, hade tre luciatåg. Vi började skolan kl 7:15 på morgonen och slutade runt 9 på kvällen, var heeelt slut.

Likes

Comments

Igår var jag hos Alva och firade henne på hennes 17-års dag! Vi åt hemmagjord pizza och sen tårta med japp-mousse. Vi pratade massa och det var bara super mysigt!

Idag har jag fixat mitt rum lite, vi har inget internet i nya huset än så har typ ingenting att göra haha. Det är till och med så att mina iPad-beroende syskon spelar monopol och leker kurragömma hela dagarna. Är på mitt egna internet nu men det håller på att ta slut så måste använda det sparsamt. Galet hur beroende man egentligen är av internet!

Likes

Comments

I lördags flyttade vi (mamma) från stan till landet, och från lägenhet till hus! Jag älskar landet och huset är perfekt, så jag är super nöjd! Älskar mitt nya rum också. Det tar ungefär 40 min med buss till stan och till skolan men det är det värt. Har aldrig riktigt varit någon stadsmänniska haha

Likes

Comments

Jag har köpt flygbiljett till USA! Den 15:de december åker jag, och åker hem den 6:de januari!! Vägen dit mellanlandar jag i London och tillbaka mellanlandar jag först i Chicago och sen i Berlin. Så det blev två landningar på vägen hem men det var mycket billigare så jag får bara stå ut haha.

Det har varit så sjukt mycket de senaste veckorna i skolan så det är otroligt skönt att det äntligen är höstlov, behövdes!
Helt random, jag tog hål i öronen. Tog vanliga och sen en helix där uppe. Jag har haft hål i öronen två gånger förut men har bara blivit infekterat, så hoppas på den här gången. Har också funderat på att ta piercing i näsan, tänkte göra det när jag ändå var där men blev inte så haha. Blir kanske en annan gång!

Likes

Comments

-Skor från Nelly

-Jeans från Monki (kimomo) 

-adidas vintage ryggsäck, second hand

Likes

Comments

Idag är det min födelsedag och jag blir 17 år! Jag har inte gjort speciellt mycket idag. Efter skolan så kom min syster, mormor och morfar hit och vi åt smörgås tårta och sen massa tårta, kakor och muffins. Allt var helt vegansk eftersom att både jag och min lillasyster är veganer, och de andra i min familj vegetarianer. Aldrig ätit vegansk smörgåstårta förut! Ska antagligen fira lite med mina kompisar någon gång också, kanske i helgen men vi får se ☺️

Likes

Comments

Idag var jag och min familj, på mammas sida, på Gröna Lund. Vi fick den här resan av organisationen Min Stora Dag som ger ut resor till barn med svåra sjukdomar och diagnoser, och min lillebror har ju blödarsjuka. Vi har haft en jättebra dag!

Likes

Comments

Igår klippte jag av mitt hår!! Det är kanske inte direkt är "kort" men betydligt kortare än vad jag hade förut! Jag är super duper jätte nöjd, var rädd att jag skulle ångra mig men det har jag verkligen inte gjort. Det var min storasyster som klippte mig. Jag färgade det också lila då jag tycker det är den lättaste färgen att underhålla (förutom vanliga hårfärger såklart). Imorgon ska jag åka till Gröna Lund med min familj☺️

Likes

Comments

Jag har varit hundvakt åt min systers tre hundar i en vecka när de varit i Grekland. Jag bodde där i deras lägenhet, en fördel då hon bor precis bredvid min skola hehe, men det var i alla fall jätte mysigt. Det var skönt att vara själv men ibland blev det lite för ensamt tycker jag. Första natten kissade den lilla valpen i sängen, då var jag inte så glad kan jag säga haha, men efter det gick det bara bra! Han är rätt så söt ändå

Imorgon hade jag tänkt att klippa av mitt långa hår...hmm tror ni jag vågar? Vi får helt enkelt se🙈

Likes

Comments