"Kod för att importera min blogg till Nouw: 2724635191"

Likes

Comments

Nu var det verkligen ett bra tag sedan jag var inne här och skrev. Men sanningen är den att jag faktiskt inte hunnit lägga en enda tanke på att blogga de senaste halvåret som varit fullsmockat med annat. Minst sagt,<span>&nbsp; så har mycket roligt (och självklart även tråkigt...) hänt sedan sist och nu, så länge min tid räcker till så hade jag tänkt börja blogga lite grann. Först och främst om vardagen, men säkerligen om lite annat också. Så framöver har ni en anledning att titta in här lite oftare! Puss

Likes

Comments

Som tidigare nämnt har det såklart hänt mycket sedan jag skrev här sist men här är iallafall ett par bilder från de senaste veckorna. Make up-kväll på people med fina tjejer då jag även köpte med mig kitet som ni ser på bild (förövrigt supernöjd med de!), SRO-fest då vi hade temat påsk därav var vi påskärringar, ätit på Guldkant x2: ena gången med Elin, Lisa och Jullan och förra veckan då Allis fyllde 19 år och vi firade henne lite grann. Mycket mysigt båda gångerna! Till sist en bild en härlig bild på Elin från vår promenad förra veckan.

Likes

Comments

Finns så mycket bilder som jag tidigare inte har visat från våran sjuka resa i somras. Tänker på alla härliga stunder därifrån så jäkla ofta (speciellt vädret och den brännan man hade...)och önskar att man skulle få uppleva den veckan om, och om igen. Verkligen minnen för livet.

Likes

CommentsHaft en skön torsdag idag med en liten sovmorgon, ett fåtal lektioner innan vi slutade kl 3. Därefter kollade jag Vampire diaries här hemma i sängen, trots att jag egentligen borde lägga all min tid åt plugg. Hur som, kollade iallafall första avsnittet och tror verkligen jag kommer gilla det, känns verkligen som en kajsa-serie. 

Ikväll har jag och min syster varit borta hos mormor & morfar och kvällsfikat och de var så mysigt. Älskar att sitta och lyssna på mormor och morfars gamla historier från deras ungdom. Äntligen fredag och helg imorn! Alltid samma sköna känsla inför den. Kram

Likes

Comments
Nu var det verkligen ett bra tag sedan jag var inne här och skrev. Men sanningen är den att jag faktiskt inte hunnit lägga en enda tanke på att blogga de senaste halvåret som varit fullsmockat med annat. Minst sagt,  så har mycket roligt (och självklart även tråkigt...) hänt sedan sist och nu, så länge min tid räcker till så hade jag tänkt börja blogga lite grann. Först och främst om vardagen, men säkerligen om lite annat också. Så framöver har ni en anledning att titta in här lite oftare! Puss

Likes

Comments


 
 
 Lata dagar i solen med bästa vännerna, massvis med bad på händelöp, en dagsvisit på sjön med familjen, gott grillat och varma sommarkvällar, dagsutflykt och årligt besök på Smultronstället med favoriterna. Här är iallafall några utav de bästa dagarna från sommaren, som jag faktiskt inte tror hade kunnat bli bättre på något sätt. Vill verkligen inte inse att den är över...om det ändå kunde vara sommar några fler veckor om året.

Likes

Comments

/Dagens/
 
Och så var den älskade helgen alldeles snart här, åtminstone om 3 lektioner. Sitter hemma just nu eftersom vi har idrott och med min försylning var det inte ens på kartan att kunna vara med. I helgen har jag inga speciella planer utan tänker bara ta de som de kommer, mysa och ta de lugnt. Förhoppningsvis kanske träna också om jag känner mig bättre. Även kvällens planer är oklara, ska iallafall fika med mamsen på stan efter skolan. Alltid mysigt de!

Likes

Comments

 
 
Det här med att börja blogga efter en sjukt bra sommar med minnen och bilder i mängder att visa vart lite jobbigare än jag tänkte, men så småningaom tänkte jag lägga upp guldkornen från denna sommar iallafall. 
 
Häromdagen åkte jag på en rejäl försylning som jag var ganska väntad då de verkar vara något som går runt just nu men inte blev de roligare för det. Inatt sa kroppen dock ifrån då jag har legat och vridit mig i migrän så idag fick jag ligga kvar i sängen med Gustav och försöka sova bort det. Nu med lite panodil och kaffe i kroppen är jag avsevärt piggare iallafall!

Likes

Comments

 
 Fler bilder från härliga Alanya, som jag för att tillägga saknar något otroligt.
 
I veckan har ju skolan kickat igång och den känslan jag hade över att de skulle bli roligt och skönt att komma tillbaka till vardag med alla dess rutiner försvann i samma sekund som jag klev i klassrummet ungefär. FY.FAN. Som de flesta säger, att tvåan i gymnasiet är de värsta året kan man nog inte sticka under stolen med, för med vårat schema och oändligt många kurser vet jag inte hur jag ska klara av detta. Bita ihop? Absolut!
 
Nog om de, lördag idag och jag har haft sovmorgon och slappat i soffan. Tog en springtur bort till mormor och morfar, drack kaffe och gick sedan hem med mamsen. Om ett tag ska jag iväg till Lisa och senare ikväll blir de lite partaj. Ska bli kul!

Likes

Comments