Är inne på andra veckan i skolan nu och har bland annat gjort bort ett matteprov. Är också mer än halvvägs med körkortet så hoppas snart att jag kan lägga det bakom mig. Det kommer bli så bra att kunna bocka av körkortet och mattekursen snart.

Likes

Comments

Över nyår var jag som sagt på läger, superkul verkligen! På nyårsaftonen hade vi lite festligheter för att sen vid tolvslaget kolla på fyrverkerierna.

Den första januari gick mest ut på att sova pga. sömnbrist sen nyårsafton. Under lovet har jag umgåtts med kompisar och nära, gjort middag till mig och mamma och idag åkte vi till Wilmas husvagn, som står vid en slalombacke. Vi åkte såklart slalom och det var verkligen så fint och nice!

Nu ska jag ta vara på de sista dagarna av lovet innan skolan börjar igen!

Ses!

Likes

Comments

Julafton började med att vi steg upp tidigt för att åka till morfar och äta gröt och fika.

På eftermiddagen åkte vi hem och såg Kalle Anka, åt julbord, delade ut klappar och chillade.

På Juldagen hade vi kusinträff vilket var så mysigt. Det är kul att man kan samlas så många när alla bor ganska utspritt.

Vi gick också ner till vattnet en sväng, de som hade kusinträffen bor nämligen vid havet!

Fin syster äter av fika buffén.

​Okej, det var alltså min jul kort och gott. Nu på nyår väntar ett läger så det är där jag kommer att spendera mina sista dagar på detta år. Funderar på om jag kanske ska ha något nyårslöfte iår men vi får se. 

Likes

Comments

Äntligen, äntligen har vi fått jullov!
Vi slutade innan lunch igår och sedan på kvällen träffades vi några från klassen för att äta tacos, superkul!

Idag är vi påväg till farmor och farfar där vi ska bo under julen. De är dock inte hemma men vi ska i alla fall fira julen med morfar på morgonen. Hoppas ni alla som firar jul får ha det bra och ni som inte firar får ha en bra lördag!

Likes

Comments

Jag har haft en nice, sådär lagom helg. Har dock pluggat en hel del till Nk-provet som vi skrev idag så nu har vi inga fler läxor innan lovet. Alltså det är så skönt nu när lovet är nära. Lektioner ställs in, man får sluta lite tidigare och även fast det ibland då känns meningöst att vara på skolan behvöer man i alla fall inte anstränga sig hur mycket som helst.

/Kajsa

Likes

Comments

Okej, här kommer en kort resumé.

Lördag eftermiddag bakade vi julgodis.

Lördag kväll åkte vi till Elias där vi umgicks ett kompisgäng, kul!

Måndag & tisdag var det lucia. Onsdag åkte vi långfärdsskridskor på idrotten.

Igår hade vi jazzkonsert, vilket var den sista konserten innan jul, och idag tittade vi med skolan på Musikhögskolans julkonsert!

Ikväll så måste jag fixa med skolarbete eftersom det prioriterats bort i och med alla konserter. Ett lite ryck till så får vi snart lov. Kan inte fatta att det faktiskt är nästa vecka! Åh det ska bli så nice!

/Kajsa

Likes

Comments

Denna fredag har jag bland annat handlat de sista julklapparna samt letat en vit tröja till lucia.

Efter allt shoppande tog jag och denna människa en fika på Röda lyktan, så mysigt.

Efter en snabb middag tog jag tag i att slå in alla julklappar. Brukar vanligtvis skjuta upp sådana här saker, men inte idag. 

Läget at the moment är bra. Ska landa lite här hemma innan jag repar piano ett tag, och sen så ska jag se idolfinalen! Vem tror ni vinner? 

Ha det så bra tills vi ses igen! 

Likes

Comments

Det senaste dagarna har vi lyssnat på gospelkonsert och därför fått julstämning. Jag har också repat jazz för att giga på ett gymnasieprojekt som ägde rum igår.

Tiden fram tills den 13 december är det lucia låtar som ska repas in, läxor att göra och en ledig fredag att spendera! Kul med en ledig dag bara sådär. Och snart så får vi jullov!

/Kajsa

Likes

Comments

I måndags körade och sjöng alla musikesteter till Anna-Lotta Larsson. I tisdags hade jag min tredje körlektion och sista (!) teori lektion och båda gick bra!

Idag vaknade jag tidigt för att hinna till ett rep på musikskolan kl. 07. Faktiskt så skönt att repa på morgonen! 8:10 började kördagen och efter det åkte jag hem för att vila!

/Kajsa <><><>

Likes

Comments

I lördags kl. 4 var jag på bowlinghallen med några kompisar, alltså det var kul att bowla men det gick dock inte så bra hahah. Efteråt gick vi i alla fall på thaigarden och åt middag! Jag har verkligen börjat tycka om sushi nu , så gott! Kvart i 8 gick vi och såg fantastiska vidunder och var du kan hitta dom, och den filmen var faktiskt jätte bra!! Tycker verkligen att ni ska se den! 😊

Likes

Comments