View tracker

Det senaste dagarna har vi lyssnat på gospelkonsert och därför fått julstämning. Jag har också repat jazz för att giga på ett gymnasieprojekt som ägde rum igår.

Tiden fram tills den 13 december är det lucia låtar som ska repas in, läxor att göra och en ledig fredag att spendera! Kul med en ledig dag bara sådär. Och snart så får vi jullov!

/Kajsa

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

I måndags körade och sjöng alla musikesteter till Anna-Lotta Larsson. I tisdags hade jag min tredje körlektion och sista (!) teori lektion och båda gick bra!

Idag vaknade jag tidigt för att hinna till ett rep på musikskolan kl. 07. Faktiskt så skönt att repa på morgonen! 8:10 började kördagen och efter det åkte jag hem för att vila!

/Kajsa <><><>

Likes

Comments

View tracker

I lördags kl. 4 var jag på bowlinghallen med några kompisar, alltså det var kul att bowla men det gick dock inte så bra hahah. Efteråt gick vi i alla fall på thaigarden och åt middag! Jag har verkligen börjat tycka om sushi nu , så gott! Kvart i 8 gick vi och såg fantastiska vidunder och var du kan hitta dom, och den filmen var faktiskt jätte bra!! Tycker verkligen att ni ska se den! 😊

Likes

Comments

​Igår kom några från klassen hem till mig för att se idol. Vi hade köpt en massa olika snacks så tillsammans drog vi fram stolar att ställa skålarna på, eftersom det faktumet att vi inte har ett soffbord, pratade på tills klockan slog 20:00 då idol började.  Kvällen var riktigt kul  och det var verkligen ett bra umgänge! Vad tycker ni förresten om att alla fyra idoldelatagare gick vidare? 

Ikväll ska jag se på den nya Harry Potter filmen "Fantastiska vidunder och var man hittar dom", men innan det är vi ett gäng som ska åka och bowla! Kul. 

Likes

Comments

Har gått och blivit med huvudvärk samt trötthet, inte så unikt i det här tiderna. Tror på riktigt att anledningen varför många är tröttare den här tiden på året beror på att det är så mörkt hela tiden. Trots detta är det bra, tackar som frågar, och helgen som snart är här blir bra!

Vad har jag gjort i veckan då? Utöver det som står på schemat så har jag och Annaclara promenerat till Ekbergs för att fika, jag har lyssnat på Micas konsert och haft min andra körlektion.

Ses!

Likes

Comments

Tiden går så fort nu samtidigt som varje dag känns längre. Jag har i alla fall haft en bra helg, tagit lov från skolan helt och inte tänkt så mycket på läxor, faktiskt jätte skönt att kunna släppa skolan så!
Idag fick vi också våran nya mattelärare som verkar vara bra, och det ökar ju chansen att matten ska vara lite lättare! Snart är det i alla fall dags för mysigt kvällsfika, bästa verkligen, tycker det är så mysigt.

Likes

Comments

Idag har det varit full upp hela dagen. 8:25 började skolan och på slutet av dagen fick vi tvåor gå tidigare från kören för att förbereda inför våran inså konsert, som då är en konsert där alla i klassen framför något på sitt huvudinstrument. Kl. 3 kom musikettorna- och treorna och lärarna. Själv spelade jag två låtar, ett klassiskt, väldigt tekniskt stycke och den andra var en jazz/fusion/funk låt, och det var då Benjamins inså låt!

Efter inså konserten stannade jag kvar på musikskolan, åt middag och fick hoppa in och spela i jazzgruppen som brukar vara innan min eftersom deras pianist inte skulle komma.

Tillslut fick jag komma hem, är rätt så trött nu så ska bli så skönt att somna ikväll.

Ha det bäst
/Kajsa

Likes

Comments

Okej! Vi gör en liten veckoresumé tycker jag. Sedan förra lördagen har jag hunnit möblera om i mitt rum och satt upp bilder och foton ovanför min säng samt repat jazzlåtar med Hugo och Benjamin.

Gått hem från pianolektionen i kylan och ifrågasatt ungefär hundra gånge varför jag inte tog på mig mer kläder.

Ätit min första sushi takeaway från Sushi och Te till fredagsmiddagen efter en ganska så lugn och nice skolvecka.

Fotat fina motljus bilder på Arvid när vi var påväg till PMU där jag fyndade en stickad varm tröja och en randig T-shirt.

Tillslut så avslutades veckan med en nice farsdagsmiddag där hela familjen var med, just like old times. <3

/Kajsa

Likes

Comments

Är påväg hem nu efter en fullspäckad dag i Vindeln, min förra hemort, som ändå har varit bra. Kul att träffa dom som man inte träffar så ofta!

Dessutom faktumet att det kommit en hel massa snö?! Lite mysigt så länge man är inomhus tycker jag, men det betyder i alla fall att det snart är jul! Åh vad jag längtar ändå.

/Kajsa

Likes

Comments

Tillställningen igår var riktigt trevlig. Vi träffade en massa olika människor, åt snittar och kolor, dansade och satt i sofforna och pratade.

Ha en fin lördag!
/Kajsa

Likes

Comments