Header

Storasyster smsade mig idag och frågade om jag ville följa med på dansföreställning ikväll, självklart sa jag, så efter F-linjekompet cyklade vi till Christinasalen strax innan sju för att se Carmen! Själv tyckte jag att föreställningen var jätte bra, intressant och så och dansarna var så duktiga. Imorgon är det FREDAG och vi slutar kvart över tolv! <3 Hoppas ni alla får en bra helg

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Är hemma nu efter en på sätt och vis intensiv helg. När en jobbar med konfan så är det nästan alltid väldigt intensivt, lite sömn och energikrävande, men eftersom det var just en återträff var vi ledare inte alls lika hårda och lät konfirmanderna ta väldigt mycket eget ansvar. Det har gått bra i alla fall!

I lördagskväll var jag och tittade på när VWW hade ett gig i Jävre tillsammans med några andra band. Det var verkligen jätte bra!

Nu är det måndag och även fast en är måndagstrött tror jag att veckan kommer att bli bra ändå!

Likes

Comments

Fredag idag och det betyder kort dag i skolan innan jag åker till Älvsbyn och jobbar i helgen. Sedan på söndag ska jag och Arvid spela och sjunga någon låt i Storfors på kvällen, så det blir nog kul!
Igår hade vi i alla fall vårt första rep med F-linjekompet och det gick helt okej, tror att jag kommer att kunna utvecklas ändå! Ha en bra helg!

Likes

Comments

Kände mig lite mindre sjuk idag så bestämde mig för att åka till skolan, det var ju trots allt estetdagen idag! Det är då en dag där alla årskurser på musikestet leker tillsammans en hel dag för att lära känna varandra bättre. Efter lunch så fick vi också veta temat på vårat musikalprojekt som vi ska göra! Tyckte att det var en rolig idé som lärarna hade fastän jag personligen skulle valt lite annorlunda. Men alltså temat känns ändå bra, och ser så mycket fram emot att få komma igång med projektet! Hoppas ni också haft en bra dag! 

Likes

Comments

Åkte hem igår på eftermiddagen efter skolan, la mig i sängen och stannade i princip kvar där till det var dags att sova. Vid kl. åtta kom i alla fall Arvid hit så att vi kunde titta på idol tillsammans. Tycker verkligen det är jätte kul att följa idol, mest under auditionen dock eftersom det 1. är lättare att hänga med eftersom det går på vardagar 2. det är roligt att gissa vilka som går vidare och vilka som måste åka hem.

Imorse så bestämde jag mig för att stanna hemma från skolan så att jag verkligen får återhämta mig och börja må bättre. Är så dålig på att vila och liksom känna att det faktiskt är okej att inte vara på topp varje dag, men det känns ändå bra att jag valde att inte åka till skolan idag. Hittills har jag vilat, ätit lunch och spelat lite piano, men ska se om jag kan få lite skoluppgifter bortgjorda nu på eftermiddagen. Vi hörs!

Likes

Comments

Helgen har i stort sett varit bra! I fredags var det hemmakväll som stod på schemat, på lördagen spelade jag på en jazzfestival som ägde rum på Kaledio här i Piteå! Och det gick ändå ganska bra! Efter den mysiga spelningen åkte vi ett gäng ut till Blåsmark där Hanna bor och som då hade förberett pizzadeg. Så när alla hade kommit hjälptes vi åt att göra en massa olika pizzor som vi sedan åt vid deras matbord där flera krukor färsk basilika växte, mycket mysigt. Kvällen avslutades med en komedi innan vi begav oss hem igen. 

Likes

Comments