Header

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

// Sweathirtdress - hm // skor - Nelly //

Likes

Comments

​“I'm selfish, impatient and a little insecure. I make mistakes, I am out of control and at times hard to handle. But if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best.” 

“I believe that everything happens for a reason. People change so that you can learn to let go, things go wrong so that you appreciate them when they're right, you believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself, and sometimes good things fall apart so better things can fall together.”    - Marilyn Monroe

Älskar tankeställare som dessa.

Likes

Comments

​Hejhej! 

Helgen är officiellt över. Ligger i min säng och har värsta söndagsångesten. Har hur mycket plugg och fattar inte hur jag ska kunna hinna med allt denna vecka. Helgen har varit lugn då jag fortfarande är lite sjuk. Var sjuk i torsdags och gick till skolan i fredags på grund av ett franskaprov jag inte ville missa. Såklart får jag värsta hostattacken under provet haha. Har gått runt och hostat och snuvat hela helgen och käkat hostmedicin i hopp om att bli frisk. I helgen har jag sovit över med Jacob, sökt jobb på ett café, shoppat och träffat Carro. Saknar min vardagshjälte Caroline så himla mycket, vi är vana att träffas varje dag och nu när man inte går i samma skola längre så blir det svårt. Menmen, nu ska jag strax lägga mig till sängs och hoppas på att denna vecka ändå går ihop, två veckor kvar sen så är det lov!! Kram

Likes

Comments

​Hejhej! Idag hade jag skola, var uppe till 1-tiden igår och pluggade till en redovisning jag hade i Gamla stan. Hela klassen fick olika delar av Gamla stan att berätta om, jag och min grupp berättade om Riddarholmskyrkan. Så efter lunch åkte vi in till stan och så åt jag Agnes och Clara lunch på espresso house. Senare mötte vi upp resten av klassen och gick promenad vid olika stationer med klassen. Det var faktiskt förvånansvärt trevligt och ganska mysigt men kallt. Efter det slutade vi och jag åkte hem och drack tea för att värma mig, och så har jag kollat på empire sedan dess. Nu ska jag försöka mig på lite plugg :( Kommer så inte bli av dock haha, kram!

Likes

Comments

Fråga: "Hej Kajsa, du har så fint hår! Kan inte du visa hur du får de där fina lockarna? Kram"

Det är rätt många som har frågat mig om mitt hår på sistone så tänkte berätta lite vad jag brukar göra med det. Jag tvättar mitt hår varannan dag, så om jag tvättar det måndag morgon så är nästa gång jag tvättar det onsdag morgon. Anledning är för att jag hatar att ha den där "mellandagen" då håret är fettigt och fult som för mig skulle vara "onsdagen" ifall jag inte skulle tvätta det då. Många säger att det sliter på håret att tvätta det så ofta men för mig funkar det och det är de jag trivs med.

Jag brukar köra på 3 olika "hårstilar" antingen plattat, lockat eller naturligt. Jag har inte plattat mitt hår på flera månader av anledning att jag tycker jag är snyggare med mitt naturliga eller när jag lockar det. När jag kör på mitt naturliga hår brukar jag bara tvätta det och låta det torka av sig själv vilket brukar ta ca 2h att torka, så då brukar jag tvätta håret på kvällen. När jag var liten hade jag jättelockigt hår som stod åt alla håll. Mitt naturliga hår idag är inte lika lockigt utan mer vågigt. Här är bilder på mitt hår när jag inte gjort något med det:

Som ny ser så är mitt vanliga hår lite mer okontrollerat. Det är lite random lockar/vågor överallt. Och jag föredrar mer när jag har kontrollerade vågor eller lockar som typ får allt att se ut som ett haha. Så efter att jag tvättat håret brukar ja föna mitt hår. Då använder jag mig av en rund borste och fönar med den så att håret får volym och blir jämt. När håret är torrt sektionerar jag det i två delar, jag sätter då upp halva håret (översta håret med en klämma). Och sedan lockar jag håret med en locktång och jag använder den HÄR, från obh nordica av björn axén (rekommenderar verkligen). En viktig grej som jag gör när jag lockar mitt hår är att jag rullar ihop locken och sätter upp den med en klämma och låter värmen från håret försvinna. På det sättet håller lockarna längre och du får mer volym. Till sist borstar jag ut mitt hår. Jag använder inte någon hårspray efteråt för jag tycker inte det fungerar. Och det är ungefär allt jag gör när jag lockar mitt hår, detta tar ca 30 min (15 min att föna håret och 15 min att locka håret). Jätterörigt inlägg men jag hoppas att ni tycker detta var användbart och intressant.

Likes

Comments

​Igår var det min skola (danderydsgymnasiums) insparksfest och det var militärtema. Insparken var helt ok, lite för mycket människor dock. Idag vaknade jag 07:45 och stressade ihjäl mig eftersom min buss går 08:00. Fortfarande helt död från igår med ca 4h sömn skyndade jag mig till skolan. Väl i skolan kända jag bara nej. Haha så jag gick hem efter lunch och har vilat upp mig nu så jag inte blir sjuk. Nu tänkte jag plugga lite! Kram

Likes

Comments

​Igårkväll var jag på vrg Odenplans insparksfest. Det var Thrift shop tema, vilket enligt mig var ett ganska kul tema. Efter skolan kom Maja till mig och så gjorde vi i ordning oss tillsammans. Senare under kvällen åkte vi hem till Birger där vi mötte upp resten av gänget och åt middag. Senare bar vi oss vidare till själva insparken, den var helt ok men jag drog hem ganska tidigt. Det roligaste var att träffa (konfagänget) enligt mig. Idag blir det DAGYS inspark med militärtema! :)

Likes

Comments

Ibland kan hela jag täckas av en orolig känsla inom mig. En känsla som får mig att rysa och vilja lägga täcket över huvudet och aldrig mer lämna min säng. Då känner jag mig som den minsta människan på jorden. Jag är rädd för att bli sårad. Att känna mig vilsen och bortglömd. När jag är ledsen stöter jag bort alla i min närhet för att inte kunna bli sårad igen. Det är mitt sätt att kunna sörja och gå vidare. Men ibland vill jag bara kunna bryta ner den där fasaden, och kunna komma till den jag älskar och öppna upp mig och visa min sårbarhet. Kunna gråta i famnen på någon och öppna upp min själ. Men det är precis det jag inte kan. Jag kan inte öppna upp hela mig och visa min sårbarhet. Det är då hela jag täcks ut av den där känslan. Känslan som får mig osäker, liten och svag. Känslan av att någon kommer svika mig och hugga mig i ryggen. Känslan av att du kommer lämna mig.

Likes

Comments