View tracker

Nu var det ett tag sedan jag skrev men det har varit ganska mycket nu. Igår sprang jag först en tävling jag tycker att det jick bra och så ute på banan men har inte direkt någon att jämföra mig med då jag var själv i min klass. Så igår vann jag heheh. Direkt efter åkte vi till vår klubbstuga för att förbereda det sista inför lägret vi skulle ha tills idag, vi var några tjejer i min ålder som höll i lägret för 9-12 åringar. Även klubbarna i närheten var inbjudna och det kom några från en annan klubb, alltid kul med lite nytt folk. Nu är jag jättetrött och ska gå och lägga mig för att orka med skolan imorgon.
Godnatt 😊

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Tog lite sovmorgon idag och har tränat lite här hemma nu. Jag ska snart gå och äta frukost det blir nog bananpannkakor idag, såå gott.

I mina bananpannkakor brukar jag ha

1 banan

2 ägg

3 msk kakao

mosa bananen, vispa ner äggen, häll i kakaon och blanda om till en jämn smet och stek dem som små plättar för att det ska vara lätt att vända dem. Stek de bara någon minut på varje sida. Jag tycker inte att de behöver bli så genomstekta.

​kolsyrat vatten med lime, citron och mynta som jag dricker nu under träningen. 

Likes

Comments

View tracker

Idag har jag inte gjort sådär jättemycket, vi åkte en runda och fikade hos min mammas moster på förmiddagen och ska åka till stallet och rida ikväll. Just nu sitter jag går med en kopp te och bara slappar, har kännt mig väldigt trött hela dagen, somnade framför TVn igår o vaknade mitt i natten när min syster skulle gå och lägga sig 😂

Likes

Comments

Idag har jag jobbat nästan hela dagen, det var så kul att komma tillbaka och träffa några av dem igen eftersom att det var ett tag sedan. Jag jobbar i en fiskrestaurang som bara har öppet på sommar halvåret. Jag gör oftast efterrätterna och står i glassbaren men hoppar även in där jag behövs.

Man kände att det var första dagen på länge för i slutet började det kännas en del i fötterna så ska vila dem nu och äta påskägget jag fick igår :)

Ska snart ta en dusch med för jag känner att jag luktar fisk...

Likes

Comments

Jag tog med Nelly ut på en lång runda i det fina vårvädret idag på förmiddagrn , vi var ute o gick i en och en halv timme. på vissa ställen var det riktigt värmt i solen, såå skönt 🌞

Ikväll kommer det massa gäster hit och firar påsk, vi blir 25 stycken så fullt hus, det ska bli kul 😊

Likes

Comments

Idag har det varit fullt upp hela dagen på förmiddagen mötte vi min moster för att hon skulle följa med på en tävling, jag startade ca 12:30 och vi kom dit precis i tid för att hinna med starten.
Det var köer från båda hållen till Gekås och när vi åkte igenom Ullared mötte vi en kilometers lång kö som var helt stillastående så vi hoppades på att den skulle hinna försvinna innan vi kom dit.
Efter tävlingen duschade jag bara av mig lite snabbt för det var iskallt, jag brukar alltid klara av att tvätta håret men där gick min gräns. när vi kom till Gekås var det inte någon kö på vägen men det var mycket bilar och vi hade truen att få en plats hyfsat nära. Vi var där inne i ca 3,5h men det räckte för vi hann med allt vi skulle.
Jag köppte en yoga matta som jag är riktigt nöjd med för jag gillar inte att göra situps eller andra övningar direkt på golvet för då får jag alltid så ont i ryggen, lite smink följde också med hem men annars var det inte så mycket.

Jag hoppas att ni har haft en underbar långfedag och att ni har en trevlig påskafton imorgon.

Likes

Comments

Så skönt att ha påsklov nu, det behövs verkligen nu känner jag. Att kunna vila upp ordentligt inför nya tag i skolan och slippa tänka på plugg och vilka läxor och prov man här nu i en vecka.

jag började lovet med en storstädning av mitt rum, jag är inte den personen som tycker om att städa men jag måste bli mycket bättre på det nu och hålla det såhär. Det tog flera timmar att bara städa garderoben för så mycket saker jag hade där... ja jag vet inte vad jag ska säga. Sen är jag även så att jag sparar typ allt som mina gamla papper och material som jag jobbat med på högstadiet för man vet ju aldrig när man kan ha nytta av det igen... typ aldrig så nu var det mycket sånt som blev utrensat.

Mitt rum var precis ett bombnedslag som ni kommer att se i bilderna nedan.

Imorgon ska jag till Ullared först ska jag springa en tävling och sedan ska vi gå in en stund på Gekås. har en del saker som behövs köpas men jag visar allt i ett inlägg imorgon när jag kommer hem istället, det brukar bli lite mer än man tänkt sig. :)


Likes

Comments

Jag har nog glömmt att säga att jag även är ledare på orienteringen, jag är ledare för de som är 6-7 år och tränar i det lättaste gruppen. Idag började deras träning och då hade vi slagit ihop alla de grupper som tränat på onsdagar och det blev en del men det är kul. Jag fick jobbet att sätta ut kontrollerna idag sedan skulle jag skugga en av de yngre och sedan plocka in en del utav kontrollerna tillsammans med en annan men båda tänkte att den andra skulle ta en av kontrollerna så det blev en liten runda till 😂. men lite extra löpträning är alltid bra.

Likes

Comments

Idag har det varit en sån dag i skolan som man bara ska gå igenom, en sån där jobbig dag. Men det blev beting på engelska lektionen idag så nu har man ännu mer plugg och en engelsk bok att läsa klart innan vi ska ha prov veckan efter lovet. Det hade nästan varit skönare att ha den lektionen då man bara hade kunnat sitta och läsa och bli klar med boken snabbar, vi borde nog egentligen ha gjort det då lektionen skulle ha varit men det blev inte av så nu får man la lite skylla sig själv och lägga det på fritiden.

Idag måste jag verkligen plugga till vård - provet vi ska ha på torsdag nu innan träningen ikväll.

Älskar verkligen den här hårda intervallträningen eller vad man ska kalla det för det är lite blandade övningar. Det är för alla för att man kan göra det precis så hårt man vill.

Idag på förmiddagen var det jättefint väder och man såg fram emot att komma hem och ta en promenad med hunden (hon heter Nelly så ni inte undrar om jag bara skriver det någon gång) i det fina vädret men nu när jag ska gå ut och det är grått och mulet känner man sig inte alls lika taggad på det men det är något som bara ska göras i alla väder så bara att ta på sig jackan och gå ut.

Likes

Comments

Nu var det länge sedan jag var ute och tog bilder men nu var jag och min lillasyster ute ett tag och tog några. Så nu har jag ändrat min header för innan hade jag bara en gammal bild från i somras.

Snart ska jag åka till stallet och rida, det jobbiga är att jag kommer hem så sent och innan man har gått och lagt sig hinner klockan ofta bli mycket, jag börjar rida ca kl 20 och slutar ca kl 21 innan man är hemma hinner klockan bli 22 och då ska man duscha och äta lite innan man går och lägger sig. 

Nu ska jag passa på att plugga lite innan jag åker, har en uppsats i psykologi jag måste skriva lite mer på för att kunna bli godkänd, jag tycker att det ämnet är så svårt det är inte som t.ex. matte där 1+1 = 2 och inget annat, psykologi är ett väldigt flummigt ämne enligt mig. sen har jag muntligt nationella prov i svenska att börja jobba på.

Likes

Comments