View tracker

Hejhej,
Inte varit aktiv, inte haft nya bilder och haft mycket saker som hänt. Men jag hittade denna bilden och tycker världen bör skaffa citronträd över allt. Så fina och man blir så glad av dem.

Kram

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Hej hej,
Gick runt i Lund såhär på kvällen och det är upplyst med massor av fina lysen, de har tänt marshaller och den stora julgranen. Allt känns mysigare ju äldre man blir, och uppskattar allt mycket mer. Ska bara mysa hemma idag och planera lite saker som händer framöver, göra lite oboy och kolla på en film kanske.
Kram

Likes

Comments

Hejhej,
Idag är det torsdag och var ledig från skolan idag så jag sov ut ordentligt idag, Lucas gjorde frukost till mig så kollade vi på alla Narnia filmer. Bara legat i soffan sedan vi vaknade och nu ikväll har jag druckit glögg, ätit pepparkakor och kollat på första avsnittet av julkalendern och även tvingat mamma och Lucas att kolla på Wahlgrens värld. Riktig mysdag!

Kram kram

Likes

Comments

Hej hej,
Idag har jag varit hemma från skolan, sjuk och haft extrema smärtor i hela kroppen, men det har dämpats en hel massor nu och ska gå till skolan imorgon för har nationella prov i engelska. Iallafall så kollade jag genom gamla bilder och hittade dessa två, jag tog de för två år sedan och jag måste säga att det är två favoriter. Snö är så fint, kristallerna och hur fint det lyser upp i vintermörkret. Så när kommer snön? Kommer det vara snö på julafton i år? Det är det jag hoppas på men vi får se. Ska lägga mig nu för att vara hyfsad pigg imorgon.

Kram kram

Likes

Comments

Hej hej,
Igår var det 1:a advent, det firade jag med pepparkakshus bakning med Jojo och Hanna. Tycker verkligen vi lyckades göra något fint. Riktigt stolta var vi. Efter många om och men så fick vi verkligen ihop det. Vi var inte världens bästa på att hålla koll på delarna som vi hade i ugnen, så det råkade bli lite brända bitar. Det var okej ändå för vi lyssnade på julmusik, drack glögg och hade en riktig mysdag.

Kram kram

Likes

Comments

Hejhej,
Jag kände för att starta en blogg, så här är den.
Mitt namn är Kajsa, bor i Skåne och är 17 år. Jag går första året på gymnasiet och linjen jag går är kreativ kommunikation. Jag har varit i USA som utbytesstudent men nu är jag tillbaka i lilla Sverige. Mina hobbies är väll äta, träna, hänga med kompisar, resa och fota. Fotografering har jag gjort ett bra tag och ja det är de men blogg kommer gå ut mest på. Har inte så mycket mer att skriva, ska sova för jag har skola imorgon.

Kram

Likes

Comments