Postad i: Allmänt

Onsdag: Lisa fyllde 21! Vi firade först hemma med tårta och senare på kvällen åkte vi till Växjö och åt på Pinchos. En annan rolig grej som hände denna dag var att bästa Elias tog körkort, grattis till honom!

Torsdag: Elias kom och hämtade upp Alma, Selma och mig för en liten roadtrip till Osby för att bowla. Egentligen skulle bara jag följt med men då Alma och Selma aldrig hade bowlat förut fick de också följa med. Det blev en mysig kväll med dem. Alma och Selma tyckte att det var jättekul. Mindre kul var det när vi körde hem i snöstorm, Elias stackarn som bara hade haft kortet i en dag <3

Likes

Comments

Bilder från senaste resan till Playa del Ingles.

Nu vill jag inte längre vara kvar i detta kalla, blåsiga och snöiga land, jag vill utomlands! Hade varit så nice att åka iväg typ någon gång innan studenten, typ för fira men även för att jag faktiskt förtjänar det. I fredags gick vi igenom de kommande månaderna och deadlines vi har framför oss med gymnasiearbetet osv. Känner redan nu hur stressad jag kommer att vara i april/maj så det vore så himla skönt att ha något inplanerat för att komma ifrån allt plugg och slit.

Likes

Comments

Postad i: Allmänt, Tankar

Godkväll! Sitter i sängen framför datorn vilket jag gjort i princip hela dagen. Även denna dag har bestått av plugg och annat fix som behövts. Känner mig ganska stressad just nu över skolan och framförallt gymnasiearbetet. Vet att jag egentligen inte behöver vara orolig för jag började i tid och jag vet att det kommer lösa sig till slut. Men som den ångestfyllda person jag är så känner jag ändå lite oro. Så onödigt egentligen, hatar att jag överanalyserar allt. I alla fall, förutom att plugga har jag bland annat fotograferat till en viktig grej. Det är därför jag klädde upp mig och sminkade mig lite extra idag som ni ser på bilderna ovan. Jag vill även berätta att jag idag har varit lite extra glad, fick nämligen ett telefonsamtal i morse som gjorde mig såå glad och framförallt stolt. Vad samtalet handlade om håller jag för mig själv, kanske berättar någon gång. Annars har inget speciellt hänt idag. I morgon fyller Lisa 21 och då ska vi fira, det ska bli kul! Nu ska jag fortsätta plugga. Kämpaaaa

Likes

Comments

Något jag ganska ofta fantiserar om är mitt framtida hus. Har några önskemål som står högt upp på önskelistan när det gäller mitt framtida hus som jag tänkte dela med mig av i detta inlägget. Hoppas ni gillar det och att ni blir inspirerande! Själv älskar jag sånt här.
OBS! Alla bilder i detta inlägg är lånade från Pinterest.com.

Stora fönster är något jag älskar. Snyggt som bara den och funktionellt då man får in mycket ljus och slipper ha lampor tända under dagen.

Högt i tak är det snyggaste jag vet! Skulle allra helst vilja ha en lägenhet med högt i tak men det kommer nog att förbli en dröm för mig då det lär kosta en slant..

Arbetsrum eller ett "kreativt rum" i huset är något jag önskar ha i framtiden. Ett rum där jag kan jobba i lugn och ro, skapa och designa. Ett rum där kreativiteten flödar!

Trägolv är jag uppvuxen med och trägolv vill jag fortsätta ha resten av mitt liv. Älskar riktigt gamla, slitna golv som man kan fräscha upp. Så charmigt.

Växter är så fint dekorera med. Dock tror jag inte att jag har så kallade "gröna fingrar". Men man kan ju alltid drömma?

Likes

Comments

Postad i: Frågor och svar

Vad använder du för kamera och objektiv?
Det beror på vad jag ska fotografera och när jag ska göra det. Jag har min egna kamera, Canon EOS 500D som jag brukar ha mitt 60mm 2.8 till, den har jag fotat med sedan 2010. Sen för er som inte vet så jobbar jag hos min mamma, jag brukar fotografera produkter som ska upp på webbshoppen. Och nu har hon köpt en kamera och därför har det blivit att jag mest använt den på sistone, mest för att jag ska vänja mig vid den och "lära känna" den och så. Det är en Canon EOS 5D Mark IV och på den sitter ett Canon EF 24-70mm 2.8L.

Har du hittat någon ny balklänning?
Ja, jag hittade min balklänning till slut! Hade först föreställt mig en champagne, vinröd eller svart klänning men jag kan säga så att det slutade med något heeelt annat än jag förväntat mig. Är så nöjd!

Vad ska du göra efter studenten?
Efter studenten vill jag jobba för att spara ihop pengar, sedan vill jag ut och resa. Känns som typ som att verkligen alla svarar såhär, men det är seriöst mina planer. Vill passa på att hitta på grejer och upptäcka andra ställen än Älmhult och Sverige som är typ de enda ställena jag besökt hittills i mitt liv. Okej, där överdrev jag. Men ni fattar? Vill ut.

Var beställde du din studentmössa?
ABC-gruppen!

Hej! Kommer du visa bilder på din balklänning? Skulle vara jättekul!
Fått så sjukt mycket frågor om detta och hörni, det kommer! Har förberett ett inlägg som snart kommer upp. I det inlägget visar jag hela min baloutfit. Kul va?

Ska du på Håkan i sommar?
Jajamen. Ska se honom i Malmö och Göteborg!

Var jobbar du någonstans? har läst att du nämnt något jobb men inte förstått vad det är, haha.
Jag jobbar hos min mamma som har butik och webbshop. Mina arbetsuppgifter är varierande men oftast fotograferar jag produkter eller hjälper till när hon har öppet i butiken.

Vad är ett måste i garderoben för dig?
Ett par högmidjade, utsvängda byxor! Har flera par i olika färger och mönster och det är verkligen mitt favoritplagg. Så snyggt till en croptop.

Kan du visa din balklänning? om inte, kan du ge lite tips på vad/vart man kan köpa? behöver inspiration <3
Har funderat på att skriva ett inlägg där jag tipsar om vart man kan köpa sin klänning. Vill ni att jag gör det så fixar jag det.

Är du nöjd med ditt gymnasieval? Tror jag ska gå linjen som du går men är osäker på om jag valt rätt.
Ja, jag är nöjd med mitt gymnasieval. Givetvis finns det saker med min linje som jag är mindre nöjd med och som jag hade velat ändra, men så tror jag att alla känner för sina linjer. Finns liksom alltid något att klaga. Men jag känner ändå att jag är nöjd, jag valde en linje som jag brinner för, jag har fått massor med nya fina vänner och jag har haft kul vilket är det allra viktigaste! Sen kan jag inte säga om du gör rätt som väljer samma linje som mig eftersom vi är helt olika personer. Något jag tycker är bra kanske inte du tycker är bra. Sen är ju inte gymnasievalet ett livsviktigt beslut. Om du börjar en linje som du sedan inte gillar kan du ju alltid byta!

Likes

Comments