Postad i: Outfits

Så här vill jag gå klädd i höst. I en spetsbody, högmidjade utsvängda byxor, en kappa, stövlar, en snygg väska och en scarf. På naglarna vill jag ha ett mörkt vinrött lack. Perfekt.
Älskar att velvet/sammet är inne just nu. Mamma tycker inte om det, det sa hon när jag visade en sammetsklänning inne på Bik Bok för några veckor sedan. Vet att hon kommer ändra sig senare när trenden har lagt sig. Jaja, själv älskar jag det och har alltid gjort, och det är det som räknas. Kul att sammetskläderna kommer i fler färger med som rosa och vinröd, och inte bara i en basicfärg som svart. 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Postad i: Tankar

Några bilder från min kamerarulle som tagits i september och oktober. Hösten har börjat bra för min del. Är medveten om att cirka alla säger detta, men fan vad hösten är mysig. Hösten är min favoritårstid. Även om hösten innebär mörkare tider så är det för mig även den ljusaste tiden. Naturen är som vackrast och kvällarna blir som mysigast. Det är mycket som händer nu. Bland annat så har studentfesterna dragit igång och jag har beställt studentmössa. Hur sjukt är inte det? Det är även under hösten som musiken betyder som mest för mig. Håkan spelas konstant i mina lurar, speciellt "Rockenroll, blåa ögon - igen" som påminner om tiden då jag träffade Elias. I morgon har vi förresten två år tillsammans.

Likes

Comments

Postad i: Allmänt, Outfits

Byxor - Monki / Tröja - H&M / Skor - Adidas / Kappa - Bik Bok / Skärp - H&M / Tygväska - Woah Dad

Trevlig helg på er!

Likes

Comments

Postad i: Allmänt

Att plugga blir inte lika jobbigt när en lyssnar på Håkan och har tända ljus.

Likes

Comments

Postad i: Allmänt

Och så var det måndag igen. Kom hem från skolan för en timme sedan ungefär. Jag älskar måndagar då jag bara har en lektion och det är IVÄ vilket innebär att jag slutar redan 10.40. Mitt individuella val detta året är UF vilket jag tycker är så spännande. Känner mest att jag bara vill sätta igång direkt. Är så motiverad till att göra det jag ska göra!
Dagens planer är att fixa några viktiga grejer, följa med som stöd när Alma ska till tandläkaren, gå en runda i det fina vädret och plugga. Typ sådär.
Vad ska ni hitta på idag?

Likes

Comments