Postad i: Skönhet och mode

"Där hänger du och är perfekt".

Alltså kan inte förstå att det är EN MÅNAD kvar till studenten och 23 DAGAR till balen. Tiden går så sjukt fort. Här är en sneak peek på min balklänning. Mer än så vill jag inte visa. Visst är den fin? Färgen är svår att beskriva. Den är typ lila-grå-gammelrosa, förstår ni vad jag menar för färg då? Tror det är bäst att vi låter bilden tala för sig själv. Är i vilket fall som helst såå nöjd med den, känner mig som en prinsessa när jag bär den.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Postad i: Allmänt, Skönhet och mode, Shopping

Titta vilka fina solglasögon jag har köpt! Beställde dem förra veckan och fick hem dem igår. Först var jag osäker på om de verkligen passar mig eftersom jag har fått för mig att jag inte passar i silver. Men nu har jag kommit fram till att silver funkar på mig med. Kommer bli riktigt snygga i sommar!

Likes

Comments

Postad i: Allmänt, Tankar

Helgen som varit började mindre bra, med ett besked om ett terrordåd i vår fina huvudstad. Ola och jag satt utanför konserthuset i Växjö i det fina vädret och njöt av vår glass vi just köpt på Mc Donald's när vi fick reda på det. Plötsligt smakade inte glassen lika gott och tillvaron kändes inte längre lika härlig. I fredags gick alla mina tankar till Stockholm, de människor som miste livet och deras anhöriga och alla andra inblandade. Hemskt.

I lördags kom jag i alla fall på andra tankar även om det var svårt. Jag följde med Elias familj och kusiner och firade Elias mormor Lisbeth som fyllde 70. Vi åt på restaurang och hade det jättetrevligt. Köpte en bukett rosor med en underbart fin färg som jag gav till Lisbeth.
Senare på kvällen åkte Elias och jag till Elias kusiner där vi fick träffa Siri, Elias syster som kommit hem från London. Vi pratade, åt och drack gott och tittade på Talang tillsammans. Det blev en väldigt mysig kväll.

I går åkte Elias och jag till Växjö för en runda på Grand Samarkand. Vi åkte mest dit för att Elias behövde en kostym att bära på min bal, men även jag fick lite grejer med mig hem. Köpte en sminkborste att applicera rouge, ett par svarta jeans (minns inte senast jag ägde ett par svarta jeans?) och en vit blus. Jeansen behövdes verkligen, sminkborsten med. Den vita skjortan köpte jag för att slippa ta syrrans. I alla fall, efter shoppingen åt vi och sedan åkte vi hem.

Som sagt, en helg med en mindre rolig början men som ändå slutade bra. Har verkligen varit extra nära familj och vänner denna helgen vilket resten av Sveriges befolkning också verkar ha varit. Viktigt att visa kärlek när saker som dessa händer. Viktigt att visa att kärlek övervinner allt.

Likes

Comments