Postad i: Tankar

Dagens humör: Glad och positiv!

Dagens mående: Bra.

Dagens borde: Plugga på provet i kulturhistoria som är på torsdag..

Dagens frisyr: Hästsvans.

Dagens smink: Ögonbryn och mascara. Är solbränd nu så jag behöver faktiskt ingen foundation, härligt va?

Dagens klädsel: Blåa jeans från Hollister och en svart polo-tröja från H&M.

Dagens planer: Plugga, gå promenad eller träna.

Dagens materiella vill ha: Hörlurar från Marshall. Är inte nöjd med urbanears..

Dagens fundering: Hur kan det redan vara mindre än 150 dagar till studenten?

Dagens beroende: Mina mjuka vantar jag fick i julklapp. Ett måste nu när det är så kallt!

Dagens tråkigaste: Plugg :(

Dagens längtan: Studenten!

Dagens superlängtan: Hmm.. student och bal?

Dagens låt: I used to play - Melina Borglowe.

Likes

Comments

Postad i: Skönhet och mode

Nu är den min, världens godaste parfym enligt mig. Fick den av pappa som en "resepresent". Har velat ha den så länge men inte köpt då den är ganska dyr. Luktar i alla fall himmelskt. Kommer att användas flitigt!

Likes

Comments

Postad i: Resor och upplevelser

Vi landade med flyget i Sverige igår runt klockan sex. Eftersom vi var nio pers som skulle hem och vi bara hade en bil för sju + en massa resväskor, fick fyra av oss ta tåget från Malmö till Älmhult. Det blev mamma, Alma, Elias och jag. Klockan 21.10 stannade tåget i Älmhult. Jag följde med Elias hem och har sovit över här inatt. I morgon är det tillbaka till skolan för min del. Har ju haft både jullov och en veckas semester nu så det ska faktiskt bli kul. Saknar mina vänner.

Likes

Comments

Postad i: Outfits, Resor och upplevelser

Ännu en kväll bär jag min vinröda byxdress. Kunde inte låta bli, den är så skön och dessutom extra fin när man är solbränd.

Då var dagen här. Sista dagen i paradiset. Nu är det även sista kvällen och det gör faktiskt lite ont när jag tänker på det. Vi har i alla fall haft en så fin vecka med bättre väder än förväntat och en massa fina stunder tillsammans. Ikväll går vi ut och äter och passar på att fira pappas 50-årsdag som aldrig blev av. Vi ska alla njuta lite extra ikväll.

Likes

Comments

Postad i: Resor och upplevelser

Jag och Elias passade på att fotografera varandra lite i går innan vi gick ut och åt. Vi åt på ett ställe som jag inte minns namnet på, det låg i alla fall i San Agustin. Efter vi ätit gick vi till ett dansställe som heter Playa del Sol. Det var endast svenskar där och det spelades bara svensk dansbandsmusik. När vi var där kändes det plötsligt inte alls som att vi var utomlands. Vi dansade, drack gott och efter det gick vi hem och la oss. Ännu en mysig kväll på vår fantastiska semester!

Likes

Comments