View tracker

Postad i: Allmänt

Mamma är så snäll. I år ville hon att vi stora tjejer i familjen skulle få extra fina adventskalendrar. Därför gav hon oss tre stycken med skönhetsprodukter i - Bare Minerals, Decléor och Clarins. Vi får öppna en lucka var varje dag från varsin kalender. Idag var det min tur att öppna Bare Minerals och där i låg det ett puder. Tycker det är så mysigt. Känns som julafton varje dag! Är tacksam för att jag har en så omtänksam och generös mamma.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Postad i: Allmänt

Hej på er! Nu är det lördag. Riktigt skönt! Har precis kommit in från butiken, jobbade där med mamma idag. Just nu ligger Selma och jag i sängen och tittar på barnprogram. På tal om inget, vet ni vad? Igår fick jag hem mina studentklänningar! Alla tre var såå fina så nu är det upp till mig att bestämma vilken jag ska bära på studenten. De tre klänningarna är alla vita, har spetstyg på sig. En av klänningarna sitter tight och de andra två sitter lite lösare. Kommer bli riktigt svårt att bestämma sig för en, men jag har nog ändå en favorit. Nu saknas bara studentmössan och ett par skor till studenten. Åh vad kul det ska bli!

Dagens planer är att plugga lite, städa rummet och senare ikväll gå på Balders. Brukar inte gå dit men tänkte att då det är sista ikväll kan det vara kul att gå. Vi får se hur det blir. Hoppas ni alla får en fin lördag!Likes

Comments

View tracker

Postad i: Allmänt

Hej! Svara jättegärna på frågan ovan. Skulle jättegärna vilja veta. Känner nämligen väldigt ofta att det inte är värt att blogga när jag inte tagit bilder med min systemkamera. Självklart är det förståeligt att man inte alltid kan blogga med systemkamera-bilder, men tycker inte det känns bra när det bara är mobilbilder. Känns typ slarvigt och tråkigt.. Eller vad tycker ni? 

Likes

Comments

Postad i: Allmänt

Några bilder från mitt kameraalbum från december 2015. Alltså ååh vad jag längtar tills torsdag. Då är det 1 december. Det är typ det enda jag tänker på just nu. 1 december och plugg. Men det är lite min motivation just nu, att räkna ner till julafton. Förresten, vart är snön? Hoppas det kommer snö i jul, skulle varit så himla mysigt. Känns som det var år sen det snöade vid jul sist. Ville egentligen inte skriva något speciellt. Tittade nyss igenom mitt kameraalbum och kom över dessa bilderna och tänkte att det kunde vara kul att visa. För er som är lika exalterade över december som mig, här kommer lite jullåtar! Dessa är mina tre personliga favoriter:

Likes

Comments

Postad i: Allmänt

I morse vaknade jag upp bredvid Elias. Vi var ute en sväng igår kväll. Vi gick till julskyltningen på torget och tittade på granen som satts upp. Vi gick även till Elias farmor och farfar och drack glögg. Det var mysigt att komma in i värmen eftersom det var så sjukt kallt. Efter det åt vi på stationen för att jag var hungrig. Vi satt där och snackade en stund samtidigt som vi åt. När vi (jag) var mätt gick vi hem och jag dekorerade Elias mammas pepparkakshus. Det var mysigt att dekorera det, och Monica blev nöjd vilket var kul! Efter det tittade Elias och jag på några avsnitt av Itzhaks julevangelium tills vi blev trötta och la oss.

Idag är det måndag och det är skönt. Slutar 10.40 vilket är väldigt tacksamt. Min första och enda lektion på måndagar är entreprenörskap, och det känns som en väldigt bra start på veckan. Man kommer igång och blir motiverad liksom. Hur går det för mig då? Jo, det går framåt. Jag har inte blivit klar med precis allt att jag kan presentera mitt UF för er, men det är på gång! Idag har jag skissat lite, fixat hemsida, skickat lite mail och skrivit på affärsplanen. Det är mycket att göra när man är själv, men det får jag ta. Det lönar sig i slutändan, tänker jag.

Likes

Comments