Header

Hejhej! Utbildningen gick bra alla dagar denna veckan trotts mycket att lära sig. I fredags kom jag hem och sov ett par timmar haha, sen när jag vakna pluggade jag i princip hela kvällen. Igår pluggade jag också och sen åkte jag till jenni på eftermiddagen och senare åkte vi hem till dania så kollade vi Eurovision med henne och Fanny! Riktigt mysigt var det. Idag måste jag plugga igeeeen och ska även hinna till visko gör måste köpa ett par skor till jobbet! Imorgon och på tisdag har jag utbildningen och efter det börjar jag jobba 75% ungefär. Kommer bli mycket nu i maj eftersom jag har skolan och måste försöka klara mig genom båda haha meb det ska nog gå bra hoppas jag..
Idag kommer jannice hem också från rhodos, saknat henne! Och sen nästa helg kommer ÄNTLIGEN moa hit, har inte träffat henne på eeeevigheter!!! Ser så fram emot det!


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej! Alltså denna veckan tar verkligen kål på mig, mitt huvud är helt snurrigt när jag kommer hem haha. Men det är kul! Igår och idag har vi haft utbildning, igår var det mest kolla olika dataprogram och city och flygplatskoder med olika övningar. Idag gick vi igenom passagerarkategorier, biljetter och bagage. Mycket man måste kunna och tänka på men det blir väl lättare ju mer man jobbar antar jag! Igår var jag så trött så jag somnade kl 8 haha. Så nu ska jag vila lite och sen plugga och sova tidigt inatt igen..
Här får ni en bild på oss som är nya och ska jobba i sommar, alltså dom som jag går utbildningen med! DOCK är den oseriös, vi alla skulle göra dubbelhaka på bilden..


Likes

Comments

Hej och förlåt för dålig update! I onsdags på Valborg kom jannice robin och adam hem till mig så grilla vi och hade det gött. Vid 9 åkte vi till fritsla på fest, bra kväll! Sen i torsdags var jag bara hemma och i fredags åkte jag till jenni på kvällen och var med henne och dania och kollade på jurassic park haha. Åkte hem en snabbis i lördags och sen åkte jag till dalal där det var fest så var där till 11 ungefär när dom skulle ut på krogen så drog jag och dania hem till henne och åt pizza, kolla jurassic park 2 och tjöta bara så mysigt! Sov hos henne också sen i söndags var ja bara hemma.
Är ledig från skolan hela denna veckan för har nämligen utbildning på landvetter flygplats inför mitt sommarjobb som trafikassistent. Så idag började vi halv 9 och fick en massa information, vi är tolv stycken som ska jobba där som sommarvikarier. Vi gick runt hela flygplatsen och kolla en massa sen fick vi våra uniformer också haha! Slutade vid 4 och imorgon börjar då den teoretiska utbildningen. Ser så fram emot att börja jobba!!
Men ska kolla lite tv nu sen sova, kramLikes

Comments