Header

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hejhej! japp, har gått en vecka sen jag skrev sist.. hinner knappt på vardagarna! Har gjort ganska mycket, i måndags var Jonas Sjöstedt i skolan och hade föreläsning, riktigt intressant och kul att få ställa några frågor till honom! i tisdags åkte jag på arbetsintevju som gick jättebra. har nästan helt säkert ett jobb hos SAS på landvetter flygplats för sommaren!! dream come true för mig som alltid velat jobba på en flygplats. så det var riktigt kul! sen har jag haft bilen i veckan så har vart mycket med jenni och dalle som vanligt;) gymmade några dagar också och hunnit göra akrylnaglar!
Igår efter gymmet åkte vi till jenni och kolla lets dance och sen drog vi hem till sebbe och kollade Maria Wern och så innan vi åkte hem och sov hos jenni. Idag tvättade vi bilen, både ute och inne haha riktigt välbehövligt ;) sen åkte jag hem och nu ska jag kolla mello och äta kladdkaka hehe. vi hörs någon annan gång!


Likes

Comments


Likes

Comments

Hej!! alltså denna helgen har vart sååå BRA. vi kom fram till Stockholm vid halv 3 igår så checka vi in på hotellet och drog ut på stan en stund. sen tillbaka till rummet och fixade oss för skulle på förfest hos robin och några andra killar från mark som hade lånat en lägenhet där. så först drog vi till donken och skulle äta men så blev jannices mobil stulen när vi satt där så fick ringa dit polisen och åka runt med dom och leta efter personen som tog den, sen förhör mitt inne på centralstationen haha, en ganska kul upplevelse ändå förutom själva händelsen då, men hon får en ny så det löste sig ganska bra. Vi tog t-banan till lägenheten och var där någon timma innan vi åkte till Tele2 arena där vi kom preciiiis i tid till avicii började. Det var verkligen galet bra där, helt sjukt! så han spelade typ 2 timmar sen när vi skulle hem var det hur mycket folk som helst som skulle dra med tunnelbanan så tog ganska lång tid och när vi kom till hotellet var vi helt slut fast vi egentligen tänkt dra ut och festa med robin och dom. Men vi sov istället vilket vi ångrar lite nu eftersom dom tydligen hade festat med en av killarna från mangemakers hela natten;)
men idag iallafall så drog vi ut på stan, jag spontanköpte en barbour jacka haha men den va såå snygg verkligen! sen åt vi på tacobar och träffade michaela, fillä, melina och matilda lite snabbt innan vi gick på tåget. så vi är framme om 1 timma ungefär. vill bara spola tillbaka tiden till igår ååh va bra det var! Men vi hörs mer imorgon. lägger in avicii bilder i nästa inlägg. kramLikes

Comments

Hej! hela denna veckan har vart hur go som helst, bara chillat runt med bilen och vart med jenni och sebbe varje dag typ haha! igår gymmade vi och sen körde jag hem sebbe och koffe så åkte jag hem och väntade på jannice. vi åkte till campino i kinna och åt en pizza sen hem till mig och sov. gick upp 6 idag och fixade och packade allt så åkte vi till göteborg där vi även träffade fillä, michaela, matilda och melina så nu sitter vi på tåget mot stockholm! när vi kommer dit går jag och jannice till hotellet sen går vi nog ut på stan en stund, kanske träffar fanny förhoppningsvis! Sen ikväll blir det AVICII!!!!! kommer bli sååå grymt, är hur taggad som helst!!! vi hörs senare ha det braaa

Likes

Comments